Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

ΥΠΕΝ για Αμύνταιο: Το φθηνό ρεύμα για τη βιομηχανία είναι το κριτήριο για τη λήψη αποφάσεων

Ως μια καλή ευκαιρία για να συνεχίσει η ενεργοβόρος βιομηχανία να έχει, σε βάθος χρόνου, χαμηλά τιμολόγια ρεύματος, βλέπουν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας την υπόθεση της αναβάθμισης και αξιοποίησης της μονάδας του Αμύνταιου.

Βόρειος Γκρί Ουρανός

Φωτογραφίες: Λάζος ο Βουνίσιος

Μεταφορά ημέρας λαϊκής αγοράς Αμυνταίου

Ο Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει ότι λόγω της Αργίας της Καθαράς Δευτέρας στις 19/02/2018, η λαϊκή αγορά Αμυνταίου θα διεξαχθεί

Αποκριάτικο παιδικό πάρτυ στο Αμύνταιο

Ο Δήμος Αμυνταίου, η Δ.Κ. Αμυνταίου, η ΔΗ.Κ.Ε.Α. και το Κοινωνικό Φροντιστήριο Αμυνταίου, σας προσκαλούν στο αποκριάτικο παιδικό πάρτυ, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 17:00 μ.μ. στη Λέσχη Αξιωματικών Αμυνταίου. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει:

Σεμινάρια ''Παροχής Ά Βοηθειών'' και ''Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης - ΚΑΡΠΑ''

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου σε συνεργασία με την Επι.Ζω, διοργανώνει σεμινάρια ''Παροχής Ά Βοηθειών'' και ''Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης - ΚΑΡΠΑ'' στο χώρο του σχολείου.
Τα σεμινάρια αφορούν μαθητές αλλά και ενηλίκους(γονείς, εκπαιδευτικούς κτλ).

Επιμορφωτικό σεμινάριο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Σας ενημερώνουμε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus + Action: KA2: Artful Leadership: developing the new generation of servant leaders through arts (Project Νο: 2015-1-PT01-KA203-013106, website: http://www.artfulleader.eu/), το Παιδαγωγικό Τμήμα Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσει επιμορφωτικό

Δράση προσφοράς της Περιφερειακής Εφορείας Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφερειακή Εφορεία Προσκόπων Δυτικής Μακεδονίας, με αφορμή την Παγκόσμια μέρα Σκέψης και Φιλίας, θα διοργανώσει το Σάββατο 24/2 δράση προσφοράς, που θα διεξαχθεί ταυτόχρονα σε Κοζάνη, Πτολεμαίδα, Καστοριά και Φλώρινα.

Εγκρίθηκε το σχέδιο σύμβασης για την αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης της Κέλλης

Εγκρίθηκε από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας το Σχέδιο Σύμβασης του υποέργου «Εσωτερικό Δίκτυο Ύδρευσης Τ.Κ. Κέλλης». Μετά και από την έγκριση αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα η υπογραφή της σύμβασης με την ανάδοχο εταιρεία προκειμένου να ξεκινήσει το έργο και να λυθούν χρόνια προβλήματα στην

Συλλυπητήριο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Βεύης

Οι  Σύλλογοι Διδασκόντων του Δημοτικού Σχολείου και του Νηπιαγωγείου Βεύης εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του αστυφύλακα Χρήστου   Κούλη, πατέρα των μαθητών του σχολείου  Μαγδαληνής και Γιάννη, καθώς και τα θερμά τους συλλυπητήρια.