Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Αποπεράτωση Φράγματος Τριανταφυλλιάς με υπογραφή Ραγκούση


Υπεγράφη από τον Υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων,  Ι.Ραγκούση, η έγκριση διάθεσης πίστωσης 29.000.000€ (με Φ.Π.Α.) για τη δημοπράτηση του έργου «Αποπεράτωση Φράγματος Τριανταφυλλιάς στο Ν. Φλώρινας».

Σκόρπια...σαν φύλλα Φθινοπωρινά

Πλήγμα για το Ωδείο η παραίτηση της Ντ.Δοσίου

Σεισμικές δονήσεις αισθητές και στη Φλώρινα


Σεισμική δόνηση 4,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χθες στις 23:59. 

Οι ΕΝ ΦΛΩ στην Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων


Καλλιτέχνες της ομάδας ΕΝ ΦΛΩ σχολιάζουν εικαστικά έργα της συλλογής Γιώργου Οικονόμου. Το σχόλιό τους είναι ένα χαρακτικό έργο που θα εκτεθεί στο πλαίσιο της έκθεσης του δεύτερου τμήματος της συλλογής, στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αθηναίων, το Σάββατο 24 (από τις 6 μ.μ.) και την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου (από τις 11 π.μ.).

"Άφετε τα παιδία έρχεσθαι προς με" της Δ.Λήττου-Άμπα

Το ανθολόγιο «Άφετε τα παιδία έρχεσθαι προς με», της νηπιαγωγού Δέσποινας Λήττου – Άμπα, θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο, στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα του Φ.Σ.Φ. «Αριστοτέλης». Η αγάπη για τα παιδιά και τους γονείς τους, της έδωσαν τις δυνάμεις για να κάνει κάτι περισσότερο από τις 100 παιδικές και άλλες τόσες για τη μητέρα, ραδιοφωνικές εκπομπές προκειμένου να μεταδώσει την εμπειρία 35 χρόνων διδασκαλίας. Το βιβλίο παρουσιάζουν οι: 

600.000 Έλληνες ψωνίζουν εκτός συνόρων


Περισσότεροι από 600.000 Έλληνες περνούν σε μηνιαία βάση στις παραμεθόριες περιοχές γειτονικών χωρών για τις αγορές τους, ενώ πάνω από 1.500 επιχειρήσεις μεταποίησης και υπηρεσιών έχουν ήδη μετεγκατασταθεί στα γειτονικά κράτη, όπως εκτιμά η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ).

"Ρούπελ - Αναμνήσεις των πρωταγωνιστών" στο Αμύνταιο


Η παρουσίαση του βιβλίου του Ηλία Κοτρίδη «Ρούπελ - Αναμνήσεις των πρωταγωνιστών» θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στο Πνευματικό κέντρο Αμυνταίου στις 6.30 μ.μ. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβληθεί οπτικοαστικό υλικό από Γερμανικά Αρχεία.

Συνέλευση στο Φιλοζωικό Σωματείο


Το Φιλοζωικό Σωματείο Φλώρινας  «Η Πατούσα»,  προσκαλεί τα μέλη του σε συνέλευση για συζήτηση και προτάσεις του σωματείου, αλλά και όσους επιθυμούν να εγγραφούν ως νέα μέλη.