Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

"Ανεπιθύμητος" ο Σ.Σιμόμουλος


Η ΝΟ.Δ.Ε Φλώρινας είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη στάση του κυρίου Σιμόπουλου  Γ. Γραμματέα  του υπουργείου έργων & υποδομών, ο οποίος επισκέφθηκε την περιφερειακή μας ενότητα και η νομαρχιακή επιτροπή ενημερώθηκε για την παρουσία του λίγο πριν την αναχώρηση του.

Εικονικά Παρεστιγμένα


Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας καταγγέλλει το Δήμο Φλώρινας


Καταγγέλλουμε την απόφαση της Δημοτικής Αρχής Φλώρινας να παραχωρήσει την αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου για εκδήλωση της ναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής.
Αλήθεια, σκέφτηκαν οι εκπρόσωποι του δήμου σε ποιους έκαναν αυτήν την παραχώρηση;

Σεισμικές δονήσεις τα ξημερώματα στη Φλώρινα


Δύο σεισμικές δονήσεις  σημειώθηκαν σήμερα τα σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών. Η 1η σημειώθηκε στις 5.05 και ήταν 2,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ με επίκεντρο 8 χιλιόμετρα  δυτικά της Φλώρινας.  Ο 2ος σεισμός σημειώθηκε στις 7.13, ήταν 2,7 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ και είχε επίκεντρο 12 χιλιόμετρα  δυτικά της Φλώρινας . Δείτε τα επίκεντρα των σεισμών:

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:  

Τα Μυθικά Πλάσματα του Νότου
(Beasts of the Southern Wild)

Σύλληψη για κλοπή στο Ορυχείο Αμυνταίου


Χθες (16-03-2013) τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας, συνέλαβαν στο Αμύνταιο, 39χρονο ημεδαπό για κλοπή.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής, ο 39χρονος αφαίρεσε από το χώρο του Ορυχείου Αμυνταίου 

Το βελγικό κανάλι Woestijnvis σε Φλώρινα - Αμύνταιο


Μετά από γυρίσματα ελληνικών καναλιών (ΝΕΤ, ΣΚΑΙ κλπ.) στην περιοχή της Φλώρινας, ήρθε η σειρά των Βέλγων να επισκεφτούν τη Δυτική Μακεδονία (Φλώρινα –Γρεβενά)  ως τουριστικούς  προορισμούς  ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.