Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

"Ανεπιθύμητος" ο Σ.Σιμόμουλος


Η ΝΟ.Δ.Ε Φλώρινας είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη στάση του κυρίου Σιμόπουλου  Γ. Γραμματέα  του υπουργείου έργων & υποδομών, ο οποίος επισκέφθηκε την περιφερειακή μας ενότητα και η νομαρχιακή επιτροπή ενημερώθηκε για την παρουσία του λίγο πριν την αναχώρηση του.

Για την ακρίβεια είναι η πρώτη φορά μετά τις εκλογές, που κυβερνητικό στέλεχος και μέλος της πολιτικής επιτροπής της Ν.Δ. επισκέπτεται τη Φλώρινα και τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι ανεπίτρεπτες. Η ΝΟ.Δ.Ε. Φλώρινας δεν είναι ούτε μαριονέτα  ούτε διακοσμητικό στοιχειό κανενός, ειδικά σε τέτοιους δύσκολους καιρούς.
Ο κύριος Σιμοπουλος με την ιδιότητα του μέλους τις πολιτικής επιτροπής είναι ανεπιθύμητος στην Φλώρινα, από δω και στο εξής δηλώνουμε απερίφραστα πως το ίδιο θα ισχύει για κάθε στέλεχος που θέλει να επισκέπτεται τη Φλώρινα και θα παρακάμπτει το κόμμα.

ΝΟ.Δ.Ε  ΦΛΩΡΙΝΑΣ

3 σχόλια:

  1. υπάρχουν και οι παραιτήσεις κ.Δημητρόπουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιά ΝΟΔΕ μωρέ παιδιά;
    Πάνω από χρόνο έχουν να συνεδριάσουν τα όργανα.
    Από πότε διαμαρτύρονται κι οι σφραγίδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΛΙΟΣ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣ19 Μαρτίου 2013 στις 11:18 π.μ.

    Ο κ. ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ. ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ Ή ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ, ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΧΕΡΕΙΑ. ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η ΝΟΔΕ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΣΕΙ ΤΑ - ΟΠΟΙΑ - ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ - ΠΑΛΙ - ΧΩΡΙΣ ΤΟ "ΔΙΚΑΙΩΜΑ" ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟ. Ο ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΚΑΝΕΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή