Κυριακή 20 Μαΐου 2018

Βιβλιοπαρουσίαση: «Από τον Σλαβομακεδονισμό στον Σκοπιανό Μακεδονισμό - Η γενεαλογία μιας εθνολογικής λαθροχειρίας»

Οι εκδόσεις Μπαρμπουνάκης έχουν την χαρά να σας προσκαλέσουν  στην παρουσίαση του βιβλίου «Από τον Σλαβομακεδονισμό  στον Σκοπιανό Μακεδονισμό - Η γενεαλογία μιας εθνολογικής λαθροχειρίας», των Νικολάου Βασιλειάδη και Δημήτρη Ευαγγελίδη, την Κυριακή 20 Μαΐου και ώρα 7μ.μ. στο καφέ «Οδός Ονείρων» (Κ. Καραμανλή 66),  Φλώρινα.
Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

Εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ

Η Τ.Ε. Φλώρινας του ΚΚΕ σας προσκαλεί, την Κυριακή 20 Μάη 2018, στις 11:00΄ το πρωί, στην αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ) Φλώρινας, σε ανοιχτή εκδήλωση για τα 100 χρόνια του κόμματος. 
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει: 

Βιβλιοπαρουσίαση: "Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί Αμυνταίου - Φλώρινας"

11ο τουρνουά ποδοσφαίρου των αστυνομικών Φλώρινας

Το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας μεταξύ των μελών της, σε μια προσπάθεια για ψυχαγωγία αυτών (μελών) και με δεδομένο την επιτυχία που έχουν γνωρίσει τα ΤΟΥΡΝΟΥΑ (8Χ8)  που διοργανώθηκαν τα προηγούμενα χρόνια και έχουν καθιερωθεί πλέον ως θεσμός,

Συγχαρητήριο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού σχολείου Φλώρινας, συγχαίρει θερμά την εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Μαλάμα Παρασκευή και τους μαθητές της (Γ1), για την υπέροχη εκδήλωση τιμής και

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 21 Μαΐου έως 27 Μαΐου του έτους 2018 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα: