Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Δύο παρατηρήσεις - προτάσεις από τον Αθ.Γερμανίδη

Τα καλύτερα... πεζοδρόμια...

Αυτογκόλ...

Δύο μόνον θετικά...από το Γ.Λιάνη

Αναμένονται αποκαλύψεις...

Στο ΕΣΠΑ η «Δημιουργία εκπαιδευτικών εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι Δυτικής Μακεδονίας»



Με απόφαση της Γενικής Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου–Δυτικής Μακεδονίας, Δήμητρας Γεωργακοπούλου–Μπάστα εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα  Μακεδονίας–Θράκης 2007-2013 (Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας) το έργο «Δημιουργία Εκπαιδευτικών Εργαστηρίων του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας».

Λουκέτο στην ΕΡΑ Φλώρινας



Στην κατάργηση όλων των Περιφερειακών Σταθμών της Ελληνικής Ραδιοφωνίας προχωρά μέχρι το 2015 η ΕΡΤ με στόχο τη μείωση των εξόδων της. Παράλληλα, καταργούνται όλα τα ψηφιακά κανάλια.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Σύσκεψη για αντιπυρική προστασία




Στα Ιωάννινα, έδρα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Ιουνίου στο ξενοδοχείο EPIRUS PALACE σύσκεψη με αντικείμενο την προετοιμασία της φετινής αντιπυρικής περιόδου, υπό την προεδρία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.

Αντιδράσεις για σχεδιαζόμενες αλλαγές στα Ολοήμερα Σχολεία


Η κυβερνητική αναλγησία συνεχίζεται…
Τώρα έβαλαν στόχο το Ολοήμερο Σχολείο

Οργή και αγανάκτηση έχει προκαλέσει στον εκπαιδευτικό κόσμο και στο σύνολο της ελληνικής κοινωνίας 

Εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού στην Πρέσπα


Το Πολιτιστικό Τρίγωνο Πρεσπών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο "Άγιος Γερμανός" διοργανώνουν σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουνίου, προβολή ταινιών για μικρούς και για μεγάλους με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, στο Παλιό Δημαρχείο του Λαιμού.
Πρόγραμμα:

Αστυνομικά Νέα


Μηνιαία δραστηριότητα, υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής  Μακεδονίας.

Γιορτή mini Handball στο Φιλώτα


Στα πλαίσια της ανάπτυξης του αθλήματος της Χειροσφαίρισης αλλά και των πολλαπλών εναλλακτικών δράσεων και δραστηριοτήτων του, το σωματείο ΦΙΛΩΤΑΣ ΜΠΣ, σε συνεργασία με το Δήμο Αμυνταίου και την ένωση Σωματείων Χειροσφαίρισης Δυτικής Μακεδονίας και υπό την αιγίδα της Ε.Α.Π. Ο.Χ.Ε. διοργανώνει, τη «ΓΙΟΡΤΗ HANDBALL 4Χ4». 

Εκλογές στο σύλλογο χειριστών σκαπτικών μηχανημάτων


Σας γνωρίζουμε ότι μετά τις αρχαιρεσίες που πραγματοποιήθηκαν στις 21 και 22 Μαΐου και μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα που έγινε στις 30 Μαΐου, η σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΩΝ ΣΚΑΠΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ ΓΕΩΤΡΥΠΑΝΙΣΤΩΝ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ είναι η παρακάτω: