Τετάρτη 23 Ιουλίου 2014

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για την εμφάνιση ενός νέου κακόβουλου λογισμικού, με την ονομασία CTB-Locker

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενημερώνει τους πολίτες για την εμφάνιση​ ενός νέου κακόβουλου λογισμικού, που ονομάστηκε ως CTB-Locker (Curve-Tor-Bitcoin Locker) και ανιχνεύεται ως «Critroni», ενώ

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Έκτακτο Διδακτικό Προσωπικό στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας

Τα Τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας αποφάσισαν στην αρ. 233/18-07-2014 συνεδρία της Διοικούσας Επιτροπής να προβούν στην πρόσληψη διδασκόντων για την κάλυψη των εκπαιδευτικών και διδακτικών τους αναγκών και συγκεκριμένα για τη διδασκαλία των παρακάτω μαθημάτων για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015:

Ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώθηκαν οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έτους 2014
Οι έγκυρες αιτήσεις που υποβλήθηκαν για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

«Σερσέ λα Φαμ» από τις «Πρέσπες» και το Κ.Θ.Β.Ε.



Με τη θεατρική παράσταση «Σερσέ λα Φαμ» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος», που θα παρουσιαστεί στο νησάκι του Αγίου Αχίλλειου, το Σάββατο 30 Αυγούστου, κορυφώνονται οι εκδηλώσεις «Πρέσπες 2014».
Για το έργο και τη συνεργασία των

Φιλώτεια 2014

Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Ανδρών & Γυναικών Στον Άγιο Παντελεήμονα

Μετά τη Θεσσαλονίκη, την Αίγινα, το Σχοινιά και την Αθήνα, σκυτάλη παίρνει ο Άγιος Παντελεήμονας και το beach bar Άμμος των αδελφών Ναουμίδη που θα αποτελέσει την 5η στάση του Πανελληνίου Σιρκουί Beach Volley Masters ,το τριήμερο 25-27 Ιουλίου.

Δε φοβάμαι το νερό!

Πρόγραμμα εξοικείωσης με το νερό για παιδιά και όχι μόνο…

Πανήγυρις Ι.Ναού Αγ. Παρασκευής Φλωρίνης

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στις λατρευτικές εκδηλώσεις, που θα τελεσθούν στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό μας, την ημέρα μνήμης της προστάτιδός μας Αγίας Οσιοπαρθενομάρτυρος Παρασκευής, σύμφωνα με το εξης πρόγραμμα.

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Τετάρτη,  23 Ιουλίου 2014 στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων  του κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (περιοχή ΖΕΠ Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: