Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Tα κριτήρια για το επίδομα θέρμανσης

Τα κριτήρια για τη χορήγηση του επιδόματος θέρμανσης ανακοίνωσε η κυβέρνηση, μέσω υπουργικής απόφασης του υπουργείου Οικονομικών που υπεγράφη την Πέμπτη.
Το εισοδηματικό κριτήριο για τον

Τα Σκόπια επιβεβαιώνουν την ανέγερση φράχτη απέναντι από τη Φλώρινα

Ο στρατός της ΠΓΔΜ επιβεβαίωσε το μεσημέρι της Πέμπτης την ανέγερση συρμάτινου φράχτη στην περιοχή της Μετζίλια, στο τμήμα της συνοριακής γραμμής με την Ελλάδα, απέναντι από τη Νίκη της Φλώρινας (νοτιοδυτικό τμήμα της ΠΓΔΜ) για τον περιορισμό των μεταναστευτικών ροών.

Εικόνες ολικού παγετού στην Φλώρινα

 Φωτογραφίες Λάζος ο Βουνίσιος

ΑΣΕΠ: Αποτελέσματα για την 1Κ/2015 της ΔΕΗ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωστοποιεί ότι εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα  της Προκήρυξης 1Κ/2015 (ΦΕΚ 1/11-3-2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) για την πλήρωση, με σειρά προτεραιότητας, εκατόν τριών

Θεατρική παράσταση: «Ποίηση και Βροχή»

Η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας και τα μέλη του Θεατρικού Εργαστηρίου σας προσκαλούν στην παράσταση με θέμα «Ποίηση και Βροχή», την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015, στις

Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Το νέο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:

Στάση εργασίας Υπαλλήλων Π.Ε. Φλώρινας

Στα πλαίσια των κινητοποιήσεων της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας, με αφορμή την μεταφορά της μισθοδοσίας των υπαλλήλων των Περιφερειών από τον Κρατικό προϋπολογισμό στους κεντρικούς αυτοτελείς πόρους (ΚΑΠ), ο Σύλλογος

Εισακτέοι Πρωταθλητές – Ξιφομάχοι στα ΑΕΙ

Μετά την σημερινή ανακοίνωση από το Υπουργείο Παιδείας των Αθλητών - Πρωταθλητών που εισήχθησαν στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της Χώρας, το Δ.Σ. του Ομίλου Ξιφασκίας Φλώρινας θεωρεί υποχρέωσή του να συγχαρεί δημόσια του Ξιφομάχους μας  για τις επιτυχίες τους : 

Χωρίς άγχος κόντρα στη Νέα Ιωνία ο Αμύντας Αμυνταίου

Στην Αθήνα θα βρεθεί το Σάββατο η ομάδα του Αμύντα, που φιλοξενείται το Σάββατο (12/12 στις 18:00) από την νταμπλούχο Νέα Ιωνία, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.
Οι παίκτριες του Νίκου Γιώσκου μετά τα επιτυχή αποτελέσματα με

Κόντρα στην Καστοριά ο Αμύντας Αμυνταίου

Αύριο, Σάββατο (12/12 στις 18:00) ο Αμύντας Αμυνταίου υποδέχεται τον ΑΟΑ Καστοριάς, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β Εθνικής χάντμπολ ανδρών.
Οι παίκτες του Μάκη Κιοσέ μετά την κακή εμφάνιση και ήττα στην

Στο Βελβεντό ο Αίαντας Αμυνταίου

Την Κυριακή (13/12 στις 20:00) ο Αίαντας Αμυνταίου φιλοξενείται από το Βελβεντό, για την 7ηαγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΔΥΜ.
Το συγκρότημα του Λάζαρου Φωτιάδη, μετά την -εντός έδρας- νίκη επι του Αμύντα Σκοπιάς, πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο Βεβλεντό, με σκοπό να διεκδικήσει ο,τι καλύτερο

Συλλυπητήρια επιστολή του 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου

Ο Διευθυντής και ο Σύλλογος των καθηγητών του 1ου ΕΠΑΛ Αμυνταίου εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στον συνάδελφο Στέλιο Μήτκα για τον θάνατο του πατέρα του. Ευχόμαστε να αναπαυθεί εν ειρήνη ο εκλιπών και κουράγιο και δύναμη στην οικογένεια του.
Στη μνήμη του, αντί στεφάνου, ο σύλλογος