Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Αστυνομικοί της Φλώρινας συνέλαβαν 29χρονο στην Καστοριά για κατοχή και πώληση ναρκωτικών

Χθες (07.04.2014) τις απογευματινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, συνέλαβαν 29χρονο αλλοδαπό για κατοχή και πώληση ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια

24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 9 Απριλίου

Το Εργατικό Κέντρο Φλώρινας, απευθύνει προσκλητήριο ενότητας και αγώνα προς όλους τους εργαζόμενους τους άνεργους και τους συνταξιούχους, καλώντας τους σε μαζική συμμετοχή τη Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και ώρα 11:00πμ στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, για να αντισταθούμε στη Κυβέρνηση όπου σε ρόλο καταστροφέα συνεχίζει την αντεργατική πολιτική της ψηφίζοντας πολυνομοσχέδια που δίνουν τη χαριστική βολή σε κοινωνία και οικονομία καταργώντας κάθε

Ο ΣΥΡΙΖΑ στη Φλώρινα: Η Φλώρινα και η ΔΕΗ δεν πωλούνται

Περιοδεία στα ορυχεία και στους ΑΗΣ Αμυνταίου και Μελίτης πραγματοποίησαν χθες οι  υπεύθυνοι του τομέα ενέργειας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Πετράκος και Ευγενία Ουζουνίδου και ο βουλευτής Φλώρινας Θανάσης Γερμανίδης.
Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κατά την περιοδεία τους στους χώρους της

Πυρκαγιά σε δέματα άχυρου στο Μεσοχώρι

Υπό πλήρη κατάσβεση τέθηκε χθες (07/04/2014) στις 20:35, η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις  18:35 της ίδιας ημέρας από πτώση κεραυνού σε δέματα άχυρου σε υπαίθριο χώρο (χωράφι) εκτός κατοικημένης περιοχής  στην Τ.Κ Μεσοχωρίου του Δ. Φλώρινας. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποιήθηκε άμεσα

Ανακοίνωση υποψηφίων των "Ανοιχτών Οριζόντων"

Σε συνέχεια της πρώτης ανακοίνωσης υποψηφίων των ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, παρουσιάζουμε τριάντα ακόμη υποψηφίους.

Αμπελουργική Ενημερωτική εκδήλωση στον Άγιο Παντελεήμονα

Ο Γεωπονικός Σύλλογος Ν. Φλώρινας, σας προσκαλεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:  «Αμπελουργία: Επενδυτικά προγράμματα, Νομοθεσία & Φυτοπροστασία»
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014 και ώρα 19:30 στο Κέντρο Νεότητας  Αγίου Παντελεήμονα .
Πρόγραμμα εκδήλωσης:

Πού πήγε ο Τοπικός Πόρος κ. Δακή;

Το ερώτημα που έθεσε η υποψήφια Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γεωργία Ζεμπιλιάδου,επικεφαλής του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, προς τον κ. Γιώργο Δακή το βράδυ της Παρασκευής (4/4/2014) στη συζήτηση των υποψηφίων στο TOP Channel, ήταν απόλυτα σαφές και ξεκάθαρο. «Πού πήγε ο Τοπικός Πόρος κ. Δακή; Πέστε μας ένα αναπτυξιακό έργο που χρηματοδοτήσατε μέσω αυτού».
Η απάντηση του κ. Δακή ήταν γενικόλογη και

Πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου και παρουσίαση ψηφοδελτίου στην Καστοριά

Η απόφασή μας για Ανατροπή, ως προϋπόθεση Δημιουργίας της Δυτικής Μακεδονίας του μέλλοντος, επιλέξαμε να γίνει με ευθύτητα και ανοιχτές διαδικασίες. Μ’ αυτόν τον τρόπο προχωράμε και  στη συγκρότηση του ψηφοδελτίου μας.
Ο Θόδωρος Καρυπίδης,  πλαισιωμένος

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου για κλοπή σιτηρών στο Αμύνταιο

Την Κυριακή (06.04.2014) από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 29χρονου ημεδαπού, για κλοπή σε αποθήκη στο Αμύνταιο.
Συγκεκριμένα, ο συλληφθείς αφαίρεσε

Εκδρομή στις δαλματικές ακτές

Πράξη ανακήρυξης Προεδρείου και μελών Διοικούσας Επιτροπής του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ.

Το Προεδρείο της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε./Τ.Δ.Μ. έχοντας υπόψη:

Εκδήλωση του ΟΕΕ Δυτικής Μακεδονίας

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας σας προσκαλούν στην εκδήλωση που διοργανώνουν για να τιμήσουν τους πρωτοετείς φοιτητές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας που έχουν εισαχθεί στις Οικονομικές

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη, 8 Απριλίου  στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: