Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας η ομάδα Ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου



Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Κάρολος Παπούλιας δέχθηκε σήμερα, 23.11.2011, την ομάδα Ρομποτικής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αμυνταίου, που πήραν την πρώτη θέση στον 3οΠανελλήνιο Διαγωνισμό Εκπαιδευτικής Ρομποτικής και εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Abu-Dhabi των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Φιρφιρίκοι και Φιρφιράκια

Σύσκεψη φορέων για το τέλος ακινήτων


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει την αντίθεσή του για μια σειρά παράνομων και αντισυνταγματικών εισπρακτικών μέτρων. Η διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος, ως μέσου άσκησης ψυχολογικής βίας και εκβίασης του πολίτη προκειμένου να επιτευχθεί ο εξαναγκασμός του να καταβάλει το «Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών», δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Τι απέγινε το 1,4 εκ.€ για την τουριστική προβολή της Δ. Μακεδονίας?


Η Δ/νση τουρισμού Δυτ. Μακεδονίας με πρωτοβουλία της Προϊσταμένης Κυρίας Αλεξάνδρας Λιαποπούλου πραγματοποίησε στις 19/10/2011 σύσκεψη με όλες τις παραγωγικές και τουριστικές επιχειρήσεις της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας.

Παρουσίαση προγράμματος «Επιμελητηριακής Συνεργασίας»


Με σύνθημα «τολμάμε στα δύσκολα» ο συνδυασμός  «Επιμελητηριακή Συνεργασία» με επικεφαλής το Σάββα Σαπαλίδη, διεκδικεί την προεδρία του ΕΒΕ Φλώρινας στις επικείμενες εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 9 και 10 Δεκεμβρίου. Η παρουσίαση του προγράμματος και των θέσεων του 

Ρύπανση χωρίς όρια (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Σημαντική επιβάρυνση της ατμόσφαιρας από την περασμένη Πέμπτη μέχρι και σήμερα, προκύπτει από τις μετρήσεις του Κέντρου Περιβάλλοντος της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Η αερολογία την εποχή της κρίσης…


Η αερολογία είναι κυρίαρχο συστατικό του πολιτισμού μας. Όλοι ξέρουμε την ύπαρξη και την έκτασή της και μάλιστα συνεισφέρουμε στην αύξησή της, χωρίς να μας απασχολούν οι συνέπειές της στη ζωή του κοινωνικού συνόλου.

Εφ. "ΗΧΩ" - Πρωτοσέλιδο

Θετική αξιολόγηση για το έργο Φλώρινα- Νίκη


Η αρμόδια Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής που ενημερώθηκε χθες από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων αξιολόγησε θετικά την υπογραφή της σύμβασης κατασκευής του έργου «Κάθετος Άξονας Εγνατίας οδού Κοζάνη – Φλώρινα – Νίκη: τμήμα «Φλώρινα – Νίκη», μήκους 14,5χλμ.».

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας


Συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 2 μ.μ. στα γραφεία της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας (Φον Καραγιάννη 1-3, 3ος όροφος ΑΝΚΟ ΑΕ) το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Μακεδονίας με θέματα: