Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Σύσκεψη φορέων για το τέλος ακινήτων


Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας έχει κατ’ επανάληψη εκφράσει την αντίθεσή του για μια σειρά παράνομων και αντισυνταγματικών εισπρακτικών μέτρων. Η διακοπή της παροχής του ηλεκτρικού ρεύματος, ως μέσου άσκησης ψυχολογικής βίας και εκβίασης του πολίτη προκειμένου να επιτευχθεί ο εξαναγκασμός του να καταβάλει το «Έκτακτο Ειδικό Τέλος Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών», δεν μπορεί να γίνει ανεκτή.

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Φλώρινας με σκοπό την ανάληψη συλλογικής δράσης των φορέων του τόπου για την από κοινού αντιμετώπιση του όλου ζητήματος, ανέλαβε την πρωτοβουλία να συγκαλέσει σύσκεψη των φορέων της περιφερειακής ενότητας Φλώρινας την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011 και ώρα 6 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Δήμου Φλώρινας (Νέο Πάρκο – οδός Δημάρχου Α. Σούλα).
Οφείλουμε όλοι οι φορείς του τόπου μας να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ από κοινού και να ΣΤΑΘΟΥΜΕ αλληλέγγυοι στο πλευρό των πολιτών.
Για το Δ.Σ.
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ                   
  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ                   ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΙΑΜΚΟΥΡΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Δεν θα ανφερθώ στο γιατί φτάσαμε εδώ! Ισως δεν είναι της ώρας!
    Ίσως θεωρείτε τον εαυτό σας πολύ πιό ευαίσθητο από τους άλλους! Λάθος!
    Συμφωνώ απόλυτα, αυτοί που δεν έχουν, να ΜΗ πληρώσουν το κατ εσάς "χαράτση" γιά τα ακίνητα! Όμως Θα ήθελα ταυτόχρονα όλοι αυτοί να κάνουν και μία δήλωση στις κατά τόπους εφορίες, ότι επιτρέπουν στους αρμόδιους το ΑΝΟΙΓΜΑ των τραπεζικών τους λογαριασμών όπου κι αν έχουν, εντός ή εκτός Ελλάδας και τον έλεγχο των περιουσιακών τους στοιχείων!
    Αυτοί που ποτέ δεν " είχαν " ποτέ, δεν έχουν ούτε σήμερα, αυτοί δεν θα έχουν ΠΟΤΈ ! Εδώ που βρισκόμαστε τα νταιλίκια και οι ηρωισμοί του δεν υπογράφω, κάνουν μόνο ζημιά!!
    Η ανοησία του δεν πληρώνω, δεν οδηγεί πουθενά! Ειναι ανούσιοι ηρωισμοί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή