Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία απο το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, κατά τη συνεδρίασή του στις 27/1/2016, το παρακάτω ψήφισμα για τα πρόβλημα του αγροτικού κόσμου με αφορμή και τις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών:

Η Φλώρινα του Αγγελόπουλου, των ζωγράφων και της ιστορίας

Η πρώτη πρωτότυπη εκπομπή του OTE HISTORY, του νέου καναλιού του ΟΤΕ TV, «Ελλάδα από το Α ως το Ω», συνεχίζεται αυτήν την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 21.00 με ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη Φλώρινα. 

Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Φλώρινας

Κατόπιν αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Πολυτέκνων Νομού Φλώρινας (Πρ. Νο 1/13-01-2016) και σύμφωνα με το 9ο άρθρο του καταστατικού, καλούνται όλα τα μέλη σε Γενική Συνέλευση την 13 Φεβρουαρίου 2016 ημέρα Σάββατο και ώρα 10.30 π.μ. Εμπορικό Επιμελητήριο Φλώρινας με τα ακόλουθα θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κάλεσμα για Εκλογές του σωματείου Εμποροϋπαλλήλων

Εργαζόμενε/εργαζόμενη
Το σωματείο σε καλεί να συμμετέχεις στις εκλογές του, καλεί όλους τους εργαζόμενους στο εμπόριο και τις επιχειρήσεις παροχής υπηρεσιών  να ενισχύσουν με τη μαζική τους συμμετοχή στις αρχαιρεσίες την Κυριακή 7 Φλεβάρη στο Εργατικό Κέντρο Φλώρινας.  Οι εκλογές θα

Οι αστυνομικοί της Φλώρινας συμπαραστέκονται στον αγώνα των αγροτών

Χθες 27-01-2016, αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων ΕΛ.ΑΣ. Φλώρινας, επισκέφτηκε το μπλόκο των αγροτών στον κόμβο του Αντιγόνου στην παλαιά Εθνική Οδό Φλώρινας-Θεσσαλονίκης, για να εκφράσει τη συμπαράστασή του

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον αγώνα των αγροτών από το Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας

Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας - ΟΓΕ, συμπαραστεκόμαστε στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και των οικογενειών τους. Για άλλη μια φορά στήνουν μπλόκα, αντιπαλεύοντας τις πολιτικές που ξεκληρίζουν τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους.
Βρισκόμαστε στο πλευρό των γυναικών της υπαίθρου, που η πλειοψηφία τους είναι

Συγχαρητήριο της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Φλώρινας-έστω και καθυστερημένα-συγχαίρει το 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας, όλους τους συντελεστές-συναδέλφους καθώς και το Διευθυντή του σχολείου για τη μεγάλη επιτυχία διάκρισης του

Ψήφισμα του ΦΟΟΦ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Φυσιολατρικού Ορειβατικού Ομίλου Φλώρινας (Φ.Ο.Ο.Φ.) μετά την αναγγελία του θανάτου της Μαρίας Δεσποτάκη –Αριστείδου, συζύγου του Αντιδημάρχου, Άρη Αριστείδου και επί σειρά ετών μέλους του Δ.Σ. του συλλόγου, συνεδρίασε εκτάκτως και έλαβε τις εξής αποφάσεις: