Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Δεν κλήθηκε ο Δήμαρχος?


"Μεταξύ Αστείου & Σοβαρού", Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Στάγδην άρδευση..


Αναμνήσεις , λίγο πικρές.…



Διάβασα στην τοπική «Ηχώ» για το πώς «λούφαραν» στη στρατιωτική του θητεία υψηλότατα πρόσωπα του πολιτικού ελληνικού κατεστημένου και πως εξαγόρασαν με ελάχιστα χιλιαρικάκια (σε δραχμούλες) την πατριωτική τους υποχρέωση.

Ο Αλέξης Μητρόπουλος στη Φλώρινα


Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Νομού Φλώρινας διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ - ΜΝΗΜΟΝΙΟ - ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ».

Αστυνομικά Νέα


Κατά τις νυχτερινές ώρες της Δευτέρας 16/17 Μαΐου, Αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής συνέλαβαν

Μουσική εκδήλωση ΑΥΡΙΟ στο Αμύνταιο


Ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει το Σάββατο 21 Μαϊου στις 11:45 π.μ. στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο Αμύνταιο μουσική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του εορτασμού των πολιούχων της πόλης Αγίου Κωνασταντίνου και Ελένης.

Πανηγύρι στον Παπαγιάννη ΑΥΡΙΟ


Ο Μορφωτικός Σύλλογος Παπαγιάννη Φλωρίνας "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ" διοργανώνει εκδήλωση για τον εορτασμό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, ΑΥΡΙΟ Σάββατο 21 Μαϊου, στις 8 μ.μ. στην πλατεία του Δ.Δ. Παπαγιάννη.

Βιβλιοπαρουσίαση από το 5ο Ολοήμερο Δημοτικό Σχολείο Φλώρινας


Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 5ου Ολοήμερου Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας διοργανώνουν εκδήλωση για την παρουσίαση του βιβλίου: «Ένα χάδι από τη Φλώρινα. Στρατιά της Ανατολής: 1916-1918» (Une caresse de Florina. Campagne d' Orient: 1916-1918) που θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή 20 Μαΐου στις 6 μ.μ. στην αίθουσα «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας. Στην εκδήλωση θα παρευρεθεί και ο Γάλλος Γενικός Πρόξενος στη Θεσσσαλονίκη Christian Thimonier.  

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα για χρήση Νέων Μέσων στην Πρέσπα


Από τις 15 έως τις 23 Μαΐου 2011  πραγματοποιείται στο Λαιμό Πρεσπών το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα DIGITAL PUZZLE για τη χρήση των Νέων Μέσων στην εργασία με νέους (youth work).
Στο πρόγραμμα συμμετέχουν 20 νέοι που εργάζονται σε μη κυβερνητικές οργανώσεις από 10 χώρες της Ευρώπης (Ολλανδία, Ουγγαρία, Λιθουανία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Σλοβενία, Σλοβακία, Μάλτα και Ελλάδα).