Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Κλειστά Σήμερα και Αύριο τα φαρμακεία


Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι φαρμακοποιοί, μετά τις ανακοινώσεις των υπουργών Υγείας και Εργασίας για μείωση του ποσοστού κέρδους των φαρμακοποιών.
Συγκεκριμένα, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος εξήγγειλε 

Έως τις 20 Ιανουαρίου οι φόροι του Δεκεμβρίου


Παράταση μέχρι τις 20 Ιανουαρίου των προθεσμιών για την υποβολή δηλώσεων και την καταβολή φόρων, εισφορών, τελών και βεβαιωμένων χρεών που έληγαν στις 30 Δεκεμβρίου 2011 ανακοίνωσε το υπουργείο Οικονομικών. Ειδικά για τα τέλη κυκλοφορίας, η προθεσμία μετά την παράταση λήγει στις 13 Ιανουαρίου.

Κλειστά σήμερα τα καταστήματα


Κλειστά θα παραμείνουν σήμερα τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ 

"Streetography" από τη φωτογραφική ομάδα "Ροές"


Η Φωτογραφική Ομάδα «Ροές» της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας σας προσκαλεί  στα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας «Streetography», με τις φωτογραφίες που διακρίθηκαν στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φωτογραφίας που διοργάνωσε η 

Αιτήσεις για διόρθωση των λαθών στο τέλος ακινήτων


Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα μπορούν να προσέρχονται στους αρμόδιους Δήμους όσοι έχουν εντοπίσει λάθη στα στοιχεία υπολογισμού του τέλους ακινήτων στους λογαριασμούς της Δ.Ε.Η., όσον αφορά στην επιφάνεια, την παλαιότητα και την τιμή ζώνης του ηλεκτροδοτούμενου ακινήτου.

Με αυξήσεις στις εισφορές του ΟΓΑ ήρθε το 2012


Από την αρχή του νέου έτους αλλάζει ο τρόπος κατάταξης των ασφαλισμένων στις κατηγορίες του ΟΓΑ, οι οποίες πλέον διακρίνονται σε πέντε υποχρεωτικές και δύο προαιρετικές, σύμφωνα με πράξη νομοθετικού περιεχομένου που κατέθεσε με διαδικασίες εξπρές, επειδή δεν προλάβαινε με τις κοινοβουλευτικές