Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Α' λογοτεχνικός διαγωνισμός Διηγήματος και Ποίησης "Μίμης Σουλιώτης"


Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και το «Βιβλιολογείον» προκηρύσσουν τον Α΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό ποιήματος και διηγήματος με την ονομασία «Μίμης Σουλιώτης».
Ο Διαγωνισμός απευθύνεται σε όσους γράφουν ποίηση και πεζό λόγο στην

Χάρης Κοντοσφύρης: Νέο Ερείπιο - Δρώντας στον Χαμένο Χώρο

Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει από 20 Φεβρουαρίου έως 15 Μαρτίου 2014 την εικαστική εγκατάσταση  του Χάρη Κοντοσφύρη, Νέο Ερείπιο - Δρώντας στον Χαμένο Χώρο.
Με  την συμμετοχή των

Κυκλοφορεί το νέο βιβλίο του Αρχιμ. Ειρηναίου Χατζηεφραιμίδη

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις  Αντ. Σταμούλη το νέο βιβλίο του Αρχιμ. Ειρηναίου Χατζηεφραιμίδη, Αναπληρωτή καθηγητή ΠΔΜ , με τίτλο :

Επιτυχίες μαθητών των σχολείων της Π.Ε. Φλώρινας σε διαγωνισμούς Μαθηματικών

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας συγχαίρει τους παρακάτω μαθητές των σχολείων της περιοχής ευθύνης της για την επιτυχία τους στη Β΄ φάση του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Μαθηματικών «Ο ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ» της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Ράγισαν καρδιές στην μνήμη της Αν.Τσαμουρίδου

Με μεγάλη επιτυχία, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο 15 & 16/2/2014 στο στάδιο “Δημήτριος Βικέλλας” στο Μακροχώρι Ημαθίας, το κύπελλο εγχρώμων και μαύρων ζωνών της Ένωσης Καράτε Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας, προς τιμήν της αδικοχαμένης Πρωταθλήτριας και

Διανυκτέρευση του ΑΟΦ στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βίγλας-Πισοδερίου και συγκεκριμένα στο ΣΑΛΛΕ ΤΟΤΤΗΣ διανυκτέρευσαν 56 αθλητές του ΑΟΦ ηλικίας από 4  μέχρι 17 χρονών, μαζί με τους προπονητές τους, το Σαββατοκύριακο 15/16-2-2014.Το εγχείρημα αυτό του ΑΟΦ   (2η φορά) θεωρείται πολύ απαιτητικό ,

Τραγουδάμε για τη Μελίνα

Γενική Συνέλευση Αντιπροσώπων του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Φλώρινας

ΠΡΟΣ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΜΕΛΗ ΤΟΥ Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ
Σας κάνουμε γνωστό ότι με απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας (Ε.Γ.) του Νομαρχιακού Τμήματος (Ν.Τ.) ΑΔΕΔΥ Φλώρινας και με βάση την απόφαση της προηγούμενης Γ.Σ.
ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης  ευχαριστεί θερμά τον Καθηγητή Σεισμολογίας του ΑΠΘ και μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Σεισμολόγων της Μεγάλης Βρετανίας, Δρ Θεόδωρο Τσάπανο για την εμπεριστατωμένη διάλεξη του με θέμα τους Σεισμούς στην Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή μας.
Ο άξιος συμπατριώτης μας, που τιμά την

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: