Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Αναμένοντας τα καλά νέα που θα μας φέρει ο κ. Πρωθυπουργός

Ο ερχομός του Πρωθυπουργού σε μια περιοχή, κάθε Πρωθυπουργού, είναι πάντοτε ένα ξεχωριστό γεγονός. Πολύ δε περισσότερο όταν αυτός συνοδεύεται από το μισό υπουργικό συμβούλιο.
Το ίδιο ισχύει και για τον ερχομό του κ. Α. Τσίπρα στην περιοχή μας, τον οποίο φυσικά καλωσορίζουμε και περιμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον

Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Πρωθυπουργού, σας προσκαλούν στο Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας. 
Το Συνέδριο αυτό είναι το πρώτο από τα 13 Περιφερειακά Συνέδρια που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα στη χώρα, στο πλαίσιο

Έκθεση φωτογραφίας

Σε συνέχεια του Project "summer  exhibitions 2017" της φωτογραφικής ομάδας ΡΟΕΣ της ΛΠΦ, εκθέτουν στο FACTORY οι:

Ο απόλυτος Οδηγός Φλώρινας - Πρεσπών για κινητές συσκευές android διατίθεται δωρεάν

Η πρώτη έκδοση του Οδηγού Φλώρινας - Πρεσπών για κινητές συσκευές Android (smartphones, tablets) είναι διαθέσιμη ΔΩΡΕΑΝ. Κατεβάστε την από:

Σύλληψη 21χρονου στην Κρυσταλλοπηγή για εισαγωγή κάνναβης στη χώρα με σκοπό τη διακίνηση

Συνελήφθη σήμερα  (09-07-2017), πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κρυσταλλοπηγής, 21χρονος υπήκοος Αλβανίας, για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών, με σκοπό τη διακίνηση τους.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο των

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα από 10 Ιουλίου έως 16 Ιουλίου του έτους 2017 τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα: