Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

Η "ευαισθησία" του Ι.Βοσκόπουλου



Απαράδεκτη και προκλητική ήταν η στάση του Δημάρχου Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλου απέναντι σε εκπροσώπους των αναπηρικών οργανώσεων που προσπάθησαν να του δώσουν ψήφισμα διαμαρτυρίας για τη μετεγκατάσταση των γραφείων της Πρόνοιας στο κτίριο του δημαρχείου των Κάτω Κλεινών.

Διαμαρτυρία των συλλόγων Α.μεΑ. για τις μετεγκαταστάσεις


ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑμεΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΝΟΜΟΥ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΒΗΤΙΚΩΝ Ν. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΜΕΑ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

ΦΛΩΡΙΝΑ 3-5-2011

ΨΗΦΙΣΜΑ

Χωρίς λόγια...

Μ.Σουλιώτης: Βιβλίο ή λάπτοπ?



Η απόλαυση της ανάγνωσης και τα σύγχρονα διλήμματα 
Σαν να λέµε, Κιθαρίστας ή ντράµερ; Η απάντηση στο στηµένοδίληµµαθα ήταν «βιβλίο» εφ’ όσονπροτιµούµετο χταπόδι στα κάρβουνα και όχι στο φουρνάκι των µικροκυµάτων. Τα παίρνω µε τη σειρά: ο µηχανολόγος που συντόνισε το έργο ώστε η Κοζάνη να αποκτήσει τον θαυµαστό ιντερνετικό οικισµό της και να γίνει η πρώτη ελληνική ψηφιακή πόλη,

Στο χειρουργείο ...τα SMS

Προβολή ταινίας από τους Φοιτητές της Καλών Τεχνών



Ο "Κινηματογραφικός Ξενώνας" των φοιτητών του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών φιλοξενείται στο Εμπορικό Επιμελητήριο της Φλώρινας στο 2ο όροφο, κάθε Τετάρτη στις 9.15 μ.μ.  Σήμερα, 4 Απριλίου, προβάλλεται η ταινία "Himalaya".
Υπόθεση:

Μ.Ιωσηφίδης: "Μας εξαπάτησαν!!"

Με αφορμή την εκδήλωση της ανακύκλωσης που έγινε χθες στο Αμύνταιο ο δήμαρχος κ.Μ.Ιωσηφίδης σχετικά με το τρένο δήλωσε:

Γ. Μανιάτης:"Σύντομα στη Βουλή η Βεύη"


Ο υφυπουργός Περιβάλλοντος Γ. Μανιάτης μιλώντας στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ 99,5 σχετικά με το διαγωνισμό για το λιγνιτωρυχείο της Βεύης,  τόνισε: «Είναι μια διαδικασία που πραγματικά έχει καθυστερήσει πάνω από έξι χρόνια. Η περιοχή της Βεύης είναι ένα από τα λιγνιτωρυχεία που θα βοηθήσουν αποφασιστικά να έχουμε καθαρό λιγνίτη στην πατρίδα μας. Είμαστε στη διαδικασία

Εφ. "ΗΧΩ"


Εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου για την ανακύκλωση


Στο Πνευματικό Κέντρο Αμυνταίου πραγματοποιήθηκε χθες η εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Αμυνταίου για την ανακύκλωση υπό την αιγίδα του Δήμου Αμυνταίου, της Δημοτικής Κοινότητας Αμυνταίου και της ΔΙΑΔΥΜΑ.

Νέα παράταση για φορολογικές δηλώσεις



Το Υπουργείο Οικονομικών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φορολογουμένων, ανακοινώνει ότι με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών, Δημήτρη Κουσελά

Εφ. "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ"

Σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας.



Υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δημητρίου Ηλιάδη, συνήλθε στην πρώτη του συνεδρία –Τρίτη 3 Μαΐου- στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας το Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας με θέμα την λήψη μέτρων πολιτικής προστασίας για την αντιμετώπιση πυρκαγιών και πλημμυρών.

Το εργατικό κέντρο διευκρινίζει


Σχετικά με το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον Οργανισμό Εργατικής Εστίας, σας γνωρίζουμε ότι το εργατικό κέντρο Φλώρινας δεν εποπτεύει το συγκεκριμένο γραφείο και είμαστε εντελώς ανεξάρτητες υπηρεσίες.