Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017

Συνελήφθη 40χρονος για κατοχή αδασμολόγητων πακέτων τσιγάρων

Συνελήφθη, χθες (28-12-2017) το βράδυ σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, 40χρονος ημεδαπός για κατοχή αδασμολόγητων πακέτων τσιγάρων. 

Το «Εργαστήρι ανάγνωσης» του ΓΕΛ Αμυνταίου στην «Ώρα για παραμύθια»

Το "Εργαστήρι ανάγνωσης" του Γενικού Λυκείου Αμυνταίου την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2017 θα παρουσιάσει από το ραδιόφωνο της ΕΡΤ Φλώρινας την εκπομπή "Ώρα για παραμύθια". Η εκπομπή θα

Σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης οι Τ.Κ. Αναργύρων, Βαλτονέρων, Ροδώνα, Πεδινού και Φανού

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, κηρύχθηκαν εκ νέου σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας οι Τοπικές Κοινότητες Αναργύρων, Βαλτονέρων, Ροδώνα, Πεδινού και Φανού του Δήμου Αμυνταίου της Π.Ε. Φλώρινας, για την αντιμετώπιση των εκτάκτων αναγκών και τη διαχείριση συνεπειών που προέκυψαν εξ

Ο Κ.Σέλτσας για την αναδρομική αύξηση του επιδόματος θέρμανσης στο νομό Φλώρινας

Ύστερα από έντονες πιέσεις και επιστολή με θέμα το επίδομα θέρμανσης, που συνυπογράψαμε όλοι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ της Δυτικής Μακεδονίας προς τους κ. Τσακαλώτο και Χουλιαράκη καθώς και την κ. Παπανάτσιου, υπήρξε ρύθμιση για την πρώτη ζώνη για να αντιμετωπιστεί το θέμα του επιδόματος θέρμανσης.

Πολυθέαμα

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου


Σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 13.30 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου στις 10 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: