Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Η ΔΕΗ είναι μη βιώσιμη επιχείρηση, λέει η McKinsey - Το πενταετές στρατηγικό σχέδιο εξυγίανσης

Η ΔΕΗ είναι μη βιώσιμη επιχείρηση, διαπιστώνει με απόλυτο τρόπο η McKinsey, η οποία έχει προσληφθεί ως σύμβουλος από την εταιρεία για να καταρτίσει το νέο business plan, προτείνοντας ωστόσο ένα στρατηγικό πλάνο εξυγίανσης, με σχετικά μη

Προσλήψεις 411 ατόμων στο ΛΚΔΜ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι η ΔΕΗ ΑΕ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τετρακοσίων έντεκα (411) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας (Λ.Κ.Δ.Μ.).
Ημερομηνία υποβολής αιτήσεων

Σε άσκηση της Εθνοφυλακής Αμυνταίου και Φλώρινας ο αρχηγός ΓΕΣ, Αλκιβιάδης Στεφανής (φωτο)

Την Κυριακή 13 Μαΐου 2018, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού, Αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, επισκέφθηκε την 9η Μ/Π ΤΑΞ  «ΑΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗ», όπου παρακολούθησε εκπαίδευση των Εθνοφυλάκων των Ταγμάτων Εθνοφυλακής (ΤΕΘ) Φλώρινας και Αμυνταίου.

Με ποσοστό συμμετοχής που ξεπέρασε το 88% οι εκλογές στη Ν.Δ.

Με ποσοστό συμμετοχής που έφτασε το 89% διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη τοπικών οργάνων στη Ν.Δ.
Για τη ΝΟΔΕ Φλώρινας δεν έγιναν εκλογές καθώς ήταν μόνο μια υποψηφιότητα για τη θέση του

Εβδομάδα Εθελοντικής Αιμοδοσίας

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας διοργανώνει εβδομάδα “εθελοντικής αιμοδοσίας” και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν. 

Ελλάδα - Τουρκία, η φιλία των λαών και ο κίνδυνος του πολέμου

Εκδήλωση - Συζήτηση
Δευτέρα 14/05 στις 20:00
Στο καφέ - μπαρ "Οδός Ονείρων"

Μεγάλες προκρίσεις για Μούσια, Άμπα και Μάλο

Νέες μεγάλες επιτυχίες για τις ΣΑΡΙΣΕΣ σημειώθηκαν το Σάββατο 12/5/18 στους  προκριματικούς αγώνες παμπαίδων-παγκορασίδων του Πανελλήνιου Ατομικού Πρωταθλήματος. Ο Σωτήρης Μούσιας, η Δέσποινα Άμπα και η Αλεξία Μάλο προκρίθηκαν πανηγυρικά στην τελική φάση των

Εγγραφές στις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις της Μητρόπολης

Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις «ΑΓΙΟΣ ΘΑΛΛΕΛΑΙΟΣ» που λειτουργούν επί σειρά ετών στό χωριό Πρώτη Φλωρίνης ανακοινώνεται ότι ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ορίζεται από σήμερα ΔΕΥΤΕΡΑ 14 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18 ΜΑΪΟΥ ε.ε. ως ακολούθως:

Ανακοίνωση για την ψήφιση του νομοσχεδίου που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών από ομόφυλα ζευγάρια

Μετά από την χθεσινή ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εργασίας που επιτρέπει την αναδοχή παιδιών και από ομόφυλα ζευγάρια, η Διαρκής Ιερά Σύνοδος διατυπώνει και πάλι την έντονη αντίθεσή της στην επιλογή της Πολιτείας να στερήσει

Η σημασία του Λογιστή σήμερα!

Στα χρόνια της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης χωρίς καλό λογιστή τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, οι έννοιες πλέον είναι δυσνόητες σε φορολογίες, ισολογισμούς και πληρωμές.
Ο λογιστής είναι ο εγκέφαλος που ταχτοποιεί όσα δεν μπορούμε εμείς οι απλοί καθημερινοί άνθρωποι, είναι σε θέση να κρατά έναν ολόκληρο επιχειρηματικό κόσμο, γνωρίζουν την οικονομική βιωσιμότητα και «παίζει στα δάχτυλα» του τις νομοθετικές οικονομικές διατάξεις.