Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Νέος πρόεδρος της Δ.Ε.Θ ο Θ.Σουμπάσης

Ο Φλωρινιώτης δικηγόρος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Θόδωρος Σουμπάσης είναι ο νέος Πρόεδρος της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Florine@ ο νέος Πρόεδρος της Δ.Ε.Θ επελέγη με τη διαδικασία κατάθεσης και αξιολόγησης βιογραφικών από το open.gov. Η επίσημη ανακοίνωση για την επιλογή του Θ. Σουμπάση αναμένεται να γίνει σε λίγο από τον Υπουργό Ανάπτυξης  Μιχ. Χρυσοχοΐδη.

38 σχόλια:

  1. Ναι καλά, επελέγη με διαδικασία κατάθεσης βιογραφικών!!! Κάποια άκρη πολιτική είχε! Εξάλλου στη ΔΕΘ ως γνωστόν μπαίνουν πολιτικά προσκείμενοι στην κάθε κυβέρνηση, από αξιοκρατία άλλο τίποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εταιρειών Πληροφορικής Βορείου Ελλάδας και Πρόεδρος της "Τεχνόπολης" Τάσος Τζήκας διορίστηκε πριν από λίγο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΘ ΑΕ.
    Πρόεδρος διορίστηκε κάποιος Σούμπασης Θόδωρος, δικηγόρος από τη Φλώρινα, που ήταν υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εκλογές στον ίδιο νομό (αγνώστων λοιπών στοιχείων)..."

    Τα σχόλια είναι από "taxalia".
    Έχει απόλυτο δίκιο το Σαλονικιώτικο μπλοκ: "Αγνώστων λοιπών στοιχείων"!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο "Θοδωράκης" Κύριος Πρόεδρος της ΔΕΘ??

    χαχαχαχαχ!!!

    Αν είναι αλήθεια ούτε πρόσκληση για το Βελλίδειο να μην δώσεις Θόδωρε στα τοπικά λαμόγια!!
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΟΔΩΡΕ (το κινητό σου μιλάει συνέχεια)

    ένας φίλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3.18 είσαι ένα μίζερο και φθονερό πεζοδρομιόπαιδο.
    Γέμισε η πόλη μας από τέτοιους. Άντε το φραπέ σου και ρίξε χολή σε όποιον ξεχωρίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε 3:18, αυτό δεν είναι το γνωστό blog που προεκλογικά πέρσι έργαψε ότι το αντίπαλο δέος του λιάνη έχει το όνομα¨"Γιάννης Στρατάκης"; Λογικό και αντικειμενικό υπό αυτό το πρίσμα το νέο του σχόλιο.

    P.S. Θόδωρε συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ΠΑΣΟΚ μπορεί να προωθεί τον Θοδωράκη αλλά μια μέρα θα πληγωθεί πολύ απ΄αυτόν, όταν θα μαζέψει 500 ψήφους όλους κι όλους.. σε βουλευτικές εκλογές. Πολιτικός από την μια μέρα στην άλλη δεν γίνεσαι.. ας το πάρουν χαμπάρι κάποιοι Φλωρινιώτες που ζουν εκτός πραγματικότητας και δοξάζουν πρόωρα τον Σουμπάση ο οποίος δεν έχει να δείξει και να προσφέρει τίποτα. Το όλο στυλάκι του δείχνει νεαρό πολιτικό άτομο κατ΄επάγγελμα και προσωπική φιλοδοξία επειδή μια μέρα έτσι του κάπνισε. Γι αυτό λέω σ΄αυτούς που τον επευφημούν ότι ζουν σε άλλο κόσμο. Εκτός πραγματικότητας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντί να χαιρόμαστε που κάποιος συμπολίτης μας καταλαμβάνει μια σημαντική θέση ρίχνουμε χολή. Το κακό είναι ότι μέσα στην Φλώρινα ξέρουμε ουσιαστικά ποιός γράφει τι, τα λέμε από τα μπλόγκ και μόνοι μας χαιρόμαστε ενώ ο τόπος μας βουλιάζει. Ειδικά για τον προηγούμενο 4:54 ο οποίος στάζει τρομερή χολή και λέει απίστευτες ανακρίβειες θα παρακαλούσα να μας πει πως ο Σουμπάσης είναι πολιτικός από την μια μέρα στην άλλη όταν έχει συμμετάσχει σε 2 εκλογικές αναμετρήσεις; Ας μην λέμε ότι θέλουμε. Δεν έχει να δείξει τίποτα; πολιτικός κατ΄επάγγελμα; Θα μπορούσε να μας πει ποιός άλλος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Σουμπάση που να έχει τα χαρακτηριστικά που αυτός δεν έχει; Αν μη τι άλλο είναι ο πιο μορφωμένος από όσους έχουμε δει τα τελευταία χρόνια γιατί χρειαζόμαστε ανθρώπους με ευρεία γνώση, ο νεότερος γιατι η πολιτική χρειάζεται ανανέωση, σοβαρός επαγγελματίας γιατί χρειαζόμαστε πετυχημένους. Συγχαρητήρια Θόδωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είμαι Λιανικός βαρύς... το αξίωμα του Προέδρου της ΔΕΘ είναι πρώτα τιμή για τον τόπο μας και βεβαίως για τον ίδιο. Μπράβο Θοδωρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΓΙΝΕ ΛΟΓΟΥ ΛΙΑΝΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ…ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ?
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ…..ΦΛΩΡΙΝΑ = ΜΙΖΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η αξιοκρατία -για άλλη μια φορά- στο απόσπασμα! Πάλι καλά που ο Λιάνης δεν δώρισε το βουλευτιλίκι σε ανθρώπους που εκπροσωπούν την σκληρότερη κομματοκρατία, όπως άλλωστε προκύπτει και από το βιογραφικό τους:

    "Είναι μέλος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από τα μαθητικά του χρόνια, διαδοχικά της Π.Α.Μ.Κ. της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ., της Π.Α.Σ.Π. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ., με ενεργή συμμετοχή στο μαθητικό και φοιτητικό κίνημα. Συμμετείχε για το συντονισμό του προσυνεδριακού διαλόγου στο συνέδριο του ΠΑ.ΣΟ.Κ. το 2005. Συμμετείχε στο συντονισμό του διαλόγου για το Πρόγραμμα του ΠΑ.ΣΟ.Κ. πριν από το Συνέδριο του Μαΐου 2007, όπου ήταν και σύνεδρος. Υποψήφιος βουλευτής του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Φλώρινας στις εθνικές εκλογές του 2007. Μέλος της ΚΟΕΣ του συνεδρίου του 2008 καθώς και μέλος κλιμακίων και επιτροπών του ΠΑ.ΣΟ.Κ."

    Το ΑΣΕΠ μίλησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΘΟΔΟΡΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ 5:45 η θέση του Προέδρου της ΔΕΘ προυποθέτει κάποια κριτήρια και κάποιο παρελθόν που ο Θόδωρος δεν έχει. Είναι καθαρά πολιτική τοποθέτηση για ν΄αποκτήσει βιογραφικό ο Σουμπάσης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ωραία! Ανοίγονται νέοι ορίζοντες για τη Δ.Ε.Θ. ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ.ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ... ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ....

    ΒΑΣΙΚΑ ΕΙΜΑΙ Ν.Δ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ (ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΣΤΕ)

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΙΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΚΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ.

    ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ, ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΜΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ Β. ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΕΣΠΑΣΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΘ ΣΚΛΗΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟ.

    ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΛΙΓΟ, ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΕΞΥΠΝΟΙ ΣΑΝ ΦΝΩΡΙΝΙΩΤΕΣ ΘΑ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ Ο-Λ-Ο-Ι! ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΛΩΡΙΝΑ. ΑΥΤΟ. ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ.

    ΤΩΡΑ ΠΕΡΙ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΖΑΜΠΑ ΣΥΖΗΤΑΜΕ. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (ΜΕΤΟΧΟΣ ΔΕΘ - ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ) ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ. ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚΟΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ. ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ???

    ΑΛΛΑ, ΓΙΑ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ... Μ%^&$ΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΘΕΣΗ? ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ... ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ,ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΞΕΡΟΥΝ (ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ...).

    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΥΦΛΩΝΟΥΝ, ΑΣΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ.

    ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΠΟΥ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΩΣ ΙΚΑΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΨΑΝΔΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ.

    ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. φίλος του Προέδρου15 Ιουλίου 2011 στις 9:23 μ.μ.

    Teo τούς ξέσκισες ρε φίλε...άδειασε ο πεζόδρομος...διαβάζουν τα μπλογκ και τρίβουν τα μάτια τους...για να το παίξουν συγκινημένοι από την επιτυχία σου...αλλά τώρα σε θέλω να δείξεις το μεγαλείο σου...στα εγκαίνια κάλεσε τους για να σε "καμαρώσουν"(για τα εισαγωγικα ρώτα τον Αλτίνη)...και σε παρακαλώ βάλε την Ολγα να κάτσει δίπλα στον Μπένι...πολύ θα εκτιμήσει το χιούμορ σου ο ΓΑΠ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φίλε 8:40
    Δεν φοβάσαι ότι μπορεί κατά κάποιον τρόπο να αποκαλυφθείς και να γίνεις ρεζίλι-μα πολύ ρεζίλι, όχι τόσο για αυτά που λες αλλά για το ποιός είσαι εσύ που τα λες!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γι αυτόν τον λόγο το ΠΑΣΟΚ θα μείνει για πολλά χρόνια στην εξουσία. Επειδή ξέρει και αξιοποιεί πάντα, μόνο τα παιδιά του.
    " Όλοι οι δικοί μας, από λίγο, σε κάθε δυνατή θέση. Όλοι να περάσουν από το μαγαζί"!!!
    Όλοι να αξιοποιηθούν για να τρέχουν αργότερα όταν το επιτάσσουν οι καιροί. Έτσι συντηρείται ΑΡΙΣΤΑ το σύστημα ΠΑΣΟΚ από το 1981 και μετά "!!!
    Είναι μια καθαρά κομματική θέση που την πήρε ένας κομματικός άνθρωπος, ένα νέο μέλος του ΠΑΣΟΚ, που έτυχε να είναι από την Φλώρινα. Προς τι οι πανηγυρισμοί και τα σιρόπια; Μήπως και στο παρελθόν δεν είχαμε "δικούς μας" ανθρώπους σε θέσεις κλειδιά; Τα ξεχνάμε;
    Ας τα θυμηθούμε:
    1) Μόδης (από πολύ παλιά υπουργός), ε και;
    2) Μακρής (από τα παλιά κολλητός του εθνάρχη, υπουργός), ξανά ε και;
    3) Μαυρίδης (κολλητός του Αβέρωφ), ε και;
    4) Παπαθανασίου (κολλητός του Βαρβιτσιώτη), ε, και;
    5) Λιάνης (κολλητός με τον Παπανδρέου, υπουργός επί χρόνια), ε και; Τώρα οι πρώην δικοί του τα χώνουν γερά!!!
    6) Μποντζίδης (κολλητός του Μητσοτάκη) ε και, πάει η Εγνατία!
    7) Στάιος (κολλημένος ΠΑΣΟΚ), ε και;
    8) Τσώτσκος (κολλητός του Σημίτη), ε και;
    9) Κορτσάρης (διέδιδε ότι ήταν σούπερ κολλητός του Καραμανλή του νεώτερου), πάει και αυτός!
    10) Ασπρίδης (κολλητός του Λιάνη), τρώγεται με τα ρούχα του, ε και;
    11) Στρατάκης (μέλος της ΕΝΑΕ και φίλος του Σημίτη), ε και;
    12) Μούσιου (κολλητή του όλου ΠΑΣΟΚ), πήγε στα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Καστοριάς, ε και;
    13) Σουμπάσης (κολλητός του Παπανδρέου του Γ'), πρόεδρος ΔΕΘ, ε και;
    Εκτός από τις 13 παραπάνω "τιμές" της Φλώρινας είδατε κάτι χειροπιαστό εσείς που θριαμβολογείτε και περνιόσαστε ως "θεσμικοί Φλωρινιώτες" όλα αυτά τα χρόνια;
    Ή μόνο βρίζετε όσους έχουν αντίθετη άποψη με εσάς, ή έστω είναι επιφυλακτικοί απέναντι σε κάθε "νεα τιμή";
    Η τοποθέτηση του Σουμπάση στη ΔΕΘ, απαλύνει την ανεργία μας, μικραίνει τη φτώχεια μας, αξιοποιεί τους πόρους μας; Θα φτιαχτούν έργα ή δρόμοι; Θα κερδήσουμε τα χαμένα μας χρόνια;
    Τι στην ευχή θα κερδήσετε όλοι εσείς που χαίρεστε (δεν είναι κακό η ανθρώπινη συμπάθεια, αυτό καθ' εαυτό), αλλά οι αλλαλαγμοί ευφροσύνης και αγαλίασης!!! Σιγά μωρέ τα αυγά!!!
    Εμείς φακές τρώγαμε ως τώρα, φακές θα τρώμε και πάλι από εδώ και στο εξής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕ ΨΗΦΙΣΑ ΠΑΣΟΚ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΜΠΑΣΗ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ.
    ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΩ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΟΙΩΣΟΥΜΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΩΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΕΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΒΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΧΕΙΡΕΥΕΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΖΩΝΤΑΝΗ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΚΑΚΟΥΣ ΜΙΖΕΡΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΝΕΟΣ, ΑΦΘΑΡΤΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΕΙΜΑΙ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΞΙΟΣ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφού τα σχόλια μας σας ενοχλούν τόσο που δεν τα αναρτάτε, μάλλον θα πρέπει να μην ασχολούμαστε μαζί σας και ν' αναζητήσουμε άλλα μπλογκ πιο φιλόξενα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρε συντρόφια σταματήστε επιτέλους τα καραγκιοζιλίκια με το open gov. Υπάρχουν συμπολίτες μας με καταπληκτικά βιογραφικά τα οποία ποτέ δεν τα λάβατε υπ΄ όψη). Ο Σουμπάσης είχε ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό του, είναι υπάλληλος του δικηγορικού γραφείου του Καστανίδη (ΜΕΓΑΛΟ .......) Πάντως συντρόφια προσπαθήστε και τον Σεπτέμβριο με την Έκθεση θα φθάσετε το ποσοστό του ΠΑΣΟΚ γύρω στο 15%. ΥΓ. που θα έλεγε και ο νέος πρόεδρος της ΔΕΘ, διάβασα πριν λίγο καιρό ένα άρθρο του Γιατρού του Ν. Σαμαρά για την παρακμή του πολιτικού συστήματος. Μπαγάσες τον επιβεβαιώσατε σε χρόνο ρεκόρ. Έχω όμως μία απορία, που θα ήθελα να μου λύσει ο Γιατρός, τι σχέση μπορεί να έχει αυτός με όλους αυτούς τους Λιάνηδες, Στρατάκηδες, Σουμπάσηδες, Τσότσκους, Νικολαιδηδες, Μούσιου και πολλούς άλλους που ξεχνώ να αναφέρω. Έχω την απορία αυτή γιατί τον γνωρίζω καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΛΩΡΙΝΑ=ΜΙΖΕΡΙΑ ! ! ! !
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΜΑΣ ......!!!!

    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ, ΛΕΩ ΕΓΩ, ΕΝΑΣ ΦΛΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΣΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΙ, ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΧΟΛΗ! ! ! ΑΙΣΧΟΣ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Για άλλη μια φορά οι φελλοί επιπλέουν. Να ήμαστε υπερήφανοι για πιο λόγο; Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα είναι εν μέρη αποτέλεσμα της κατάληψης θέσεων από κομματόσκυλα. Τι μπορεί να προσφέρει ο Σουμπασάκος; Ένα παιδί που ανδρώθηκε στην αγκαλιά του ΠΑΣΟΚ είναι. Τα ίδια μυαλά με τα αφεντικά του έχει, τα ίδια συμφέροντα εξυπηρετεί. Χεστήκαμε αν είναι από την Φλώρινα. Υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι για τον τόπο του; Αρκετά με την προβολή ανθρώπων του lifestyle και της πολιτικής υποκουλτούρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τι τρωγεστε...ειναι ωραιος..ειναι ΠΑΣΟΚ, χρειαζεται και αλλα προσοντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φτάνει κοντόφθαλμοι υποκριτές του καλού. Το πρόβλημα της Φλώρινας δεν είναι η κακία αλλά η ψευδαίσθηση και η έλλειψη αυτογνωσίας των πολιτών. Όσοι πιστεύετε ότι ο Θόδωρος μπορεί να βοηθήσει την Φλώρινα είστε μακριά νυχτωμένοι. Με τα "μπράβο Θόδωρε" στο στόμα θα μείνετε. Ο άνθρωπος για την "πάρτυ" του δουλεύει και ξέρει ότι ακόμα και αυτός ο θόρυβος με τα "BLOG" καλό του κάνει. Φτάνει υποκριτές του καλού της Φλώρινας.. Ανοίξτε τα μάτια σας να δείτε την πραγματικότητα. Άλλο είναι το "καλό" και άλλη η "πραγματικότητα". Δείτε μια φορά την αλήθεια στα μάτια "έξυπνοι" και "προοδευτικοί" Φλωρινιώτες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τι σημαίνει πολιτική υποκουλτούρα 2¨25; Επίσης μπορείς να μου εξηγήσεις ποιος στην Φλώρινα είναι άνθρωπος της πολιτικής κουλτούρας; (αφού βέβαια μας εξηγήσεις την υποκουλτούρα). Αντε να τα βάλουμε σε μια σειρά για να μαθαίνουμε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΔΕΘ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΤ ΑΡΧΗΝ ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ.ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
    ΤΑ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ - ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΘΟΔΩΡΕ!- ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΝ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΘΕΣΗ. ΑΥΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ "ΟΥΔΕΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥ", ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΕΛΟ...

    ΑΠΛΑ, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΝΑΣ ΦΝΩΡΙΝΙΩΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ ΝΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΗΣ ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΚΗ ΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε Θόδωρε!!
    Τι ζημιά μας έκανες!!
    Στείλε στα παιδιά ένα κουτί (τι κουτί..ΚΑΣΟΝΙ) χαρτομάντηλα γιατί πέφτει πολύ κλάμα από κάποιους και γέμισε υγρασια το μπλογκ!
    Εσύ 5.10 τι ρωτάς? Η μιζέρια και ο τρόμος που προκάλεσε σε κάποιους πολύ λίγους αυτή η τοποθέτηση και ο τρόπος που αντιδρούν είναι η επιτομή της πολιτικης υποκολτούρας που κυβερνούσε τη Φλώρινα τόσα χρόνια. Μίζεροι - Κακοί - Ανίκανοι - Λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τουλάχιστον ο κ. Σουμπάσης μπήκε στη διαδικασία της εκλογικής αναμέτρησης, αγωνίστηκε, ξοδεύτηκε, δημιούργησε μια δική του δυναμική, καθώς και δικό του κοινό με αντίπαλο τον πανίσχυρο - τότε - Λιάνη. Ο κ. Σωτηράκης από την άλλη πλευρά τι έκανε και γνώρισε τέτοια ειδική μεταχείρηση και εξακολουθεί να την απολαμβάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΔΕΘ: Το ψυχόδραμα συνεχίζεται. Επιτέλους Πρόεδρος από την Φλώρινα!!!

    Του Νίκου Βαρσακέλη
    Αν. καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

    Η ταχύτητα λήψης αποφάσεων της κυβέρνησης είναι συχνά μνημειώδης. Μετά από δυο μήνες καθυστέρησης και παραμονές σχεδόν της έναρξης της 79ης ΔΕΘ επιτέλους τοποθετήθηκαν Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος (ή άλλως εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ). Ως εκτελεστικό μέλος του ΔΣ αυτήν τη φορά τοποθετήθηκε ευτυχώς ο επιχειρηματίας ο κος Α. Τζήκας, που είναι παράλληλα Πρόεδρος της Τεχνόπολης της Θεσσαλονίκης.
    Οι υποχρεώσεις όμως έναντι της γνωστής πολιτικής πελατείας δεν επέτρεψαν την τοποθέτηση ως προέδρου της ΔΕΘ μιας προσβεβλημένης προσωπικότητας ή της τοποθέτησης ενός κι μόνο ατόμου στη θέση του Προέδρου και Εκτελεστικού μέλους. Έτσιένας αποτυχών υποψήφιος βουλευτής, από την Φλώρινα αναλαμβάνει τα ηνία του μοναδικού διεθνούς φορέα προβολής του εμπορίου της χώρας, της ΔΕΘ.
    Κατά τον Υπουργό Ανάπτυξης δεν υπήρχε Θεσσαλονικιός κατάλληλος για την προεδρία της ΔΕΘ. Υπάρχει φαίνεται λειψανδρία στη Θεσσαλονίκη των τεσσάρων Επιμελητηρίων, των δύο Συνδέσμων, Βιομηχανιών και Εξαγωγέων, και του Εμπορικού Συλλόγου. Να υπενθυμίσουμε ότι διεθνώς ακολουθείται η εξής πρακτική: Τοποθετείται πρόεδρος των Διεθνών Εκθέσεων άλλων χωρών, ο Δήμαρχος της πόλης που τις φιλοξενεί ή ο Πρόεδρος ενός Επιμελητηρίου της. Εμείς επιλέξαμε πολιτευτή από την Φλώρινα!
    Μέχρι πότε η ΔΕΘ, το Λιμάνι και οι δημόσιοι οργανισμοί της χώρας θα χρησιμοποιούνται ως ρουσφέτι σε αποτυχόντες βουλευτές, ή ως δώρο σε πολιτικούς φίλους ή συνεργάτες των εκάστοτε υπουργών ή των βαρόνων της πολιτικής της χώρας;
    Τέλος, η ΔΕΘ αριθμεί 30 περίπου άτομα. Τι εξυπηρετεί η τοποθέτηση δυο διαφορετικών ατόμων στις παραπάνω θέσεις; Ένα άτομο και για τις δυο θέσεις ήταν υπεραρκετό. Το ψυχόδραμα των ομηρικών καυγάδων που έζησε η πόλη με τους δύο προηγούμενους ‘ηγέτες’ της ΔΕΘ παραμένει νωπό. Κάθε θέση από τις παραπάνω δύο, Προέδρου και Εκτελεστικού μέλους, στοιχίζει, εκτός των άλλων, 60 περίπου χιλιάδες ευρώ στο Δημόσιο το έτος. Πολύ ακριβό δώρο καλείται λοιπόν να πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος στο όνομα της πολιτικής πελατείας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τυχοδιώκτες σε σημαντικές θέσεις.
    Χωρίς εμπειρία.
    Με προώθηση "οικογενειακή".

    Μετά κλαιγόμαστε γιατί έφτασε η Ελλάδα στο σημείο που έφτασε.

    Είπαμε..., τόπο στα νιάτα, όχι κ΄έτσι όμως. Στην πολιτική (γιατί μιλάμε για πολιτική θέση εδώ), χρειάζεται εμπειρία και όχι απλά, "η επίτευξη κάποιων στόχων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΤΑ ΚΑΥΜΕΝΑ ΤΑ ΛΙΑΝΟΠΑΙΔΑ. ΤΟ ΦΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Λυπάσαι κι εσύ 2.58 που δεν είναι σαλονικιός ο νέος πρόεδρος όπως ο ο κ. καθηγητής που αναδημοσιεύει ο προηγούμενος;

    Εσύ τον ξέρεις καλά τον Σουμπάση τι εμπειρία έχει; με ποιες εταιρίες συνεργάζεται στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη και εξωτερικό; πόσο μικρές ή μεγάλες δουλειές κάνει; τι επαφές έχει στο εξωτερικό; τι σπουδές έχει κάνει και με τι απόδοση;

    Έτσι όπως τα παρουσιάζετε δεν καταλαβαίνετε ότι τον αποθεώνεται ακόμη περισσότερο; Αν ειναι άχρηστος και παρόλα αυτά η Οικογένεια τον έκανε πρώτη μούρη στη Β. Ελλάδα, τότε με τα τρία χέρια να τον βγάλουμε κι εδώ! Έτσι δεν μας κορόιδευε ο Λιάνης μέχρι τελευταία λέγοντας ότι θα γίνει υπουργός; Γιατί μετά από αυτό αμφιβάλλει κανείς ότι θα τον κάνουν ΚΑΙ Υπουργό αν βγει βουλευτής;

    Το θέμα βέβαια δεν ειναι αυτό. Το θέμα είναι ότι έκανε λάθος αυτός που ήρθε εδώ και πολιτεύτηκε και νομίσατε όλοι ότι είναι σαν τα μούτρα σας. Και επειδή δεν θεωρείτε τον εαυτό σας ικανό για αυτήν τη θέση, δεν μπορείτε να διανοηθείτε ότι μπορεί να υπάρχει ένας τέτοιος στη Φλώρινα.

    Κλείνοντας λέω στο Θόδωρο τα εξής: Φίλε και συμμαθητή ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΙΝΕ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΕΜΑΣ. Σκατά σαν εμάς θα σε κάνουμε. Άσε μας με Στάθη, Σαμαρά, Μάντση, Βοσκό κ.ο.κ. άραξε εκεί που είσα με την γυναίκα σου και το παιδάκι σου και μην ασχολείσαι. Μόνο χάνεις: Εδώ πιστέψανε ότι είσαι ίδιος με αυτούς και μπορούν και να σε κρίνουνξκαι σαν προσωπικότητα και σαν επαγγελματία και σαν προσόντα. Μείνε στη ΔΕΘ και άσε την Φλώρινα να έχει την τύχη που της αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για τους φίλους Λιανικούς που έχουν τελειώσει όλα τα υπογλώσσια του Κουλίδη από το ζόρι τους:
    Έκανε ο Λιάνης το κόλπο να μην αφήνει την έδρα για να κόψει τον δρόμο στο Θόδωρο και να βγάλει όποιον βουλευτή αυτός θέλει (δηλ. το Νικολάκη). Το κόλπο αυτό δεν έπιασε, γιατί ο"Θοδωράκης" πήρε ακόμα καλύτερη θέση.
    Μετά από όλα αυτά και επειδή ακούω ότι κάποιοι από εσάς του εισηγούνται πλέον να παραιτηθεί, σας ρωτώ: "Τί θέλετε τώρα? Φίδι να σας τσιμπήσει (Σουμποάσης στη ΔΕΘ) ή γάιδαρος να σας γ&^%$#ει (Σουμπάσης βουλευτής)?"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Επειδή το έφερε η συζήτηση, επανέρχομαι σε πρόσφατο σχόλιό μου. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, διεκδικεί με αξιώσεις θέση στο μελλοντικό ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ γυναίκα εκπαιδευτικός, συνδικαλίστρια, η οποία - πάντοτε σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες - ήδη έχει αρχίσει απογευματινές επισκέψεις σε χωριά του νομού μας. Παρακαλούνται οι γνωρίζοντες από το χώρο του κυβερνώντος κόμματος, να επιβεβαιώσουν ή να διαψεύσουν την πληροφορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πάλι η Μούσιου???? Έλεοςςςςςςς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή