Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Παρουσίαση Τσιώκα, δηλαδή το ΠΑΣΟΚ της ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ


Το κείμενο γράφτηκε με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση του κ. Τσιώκα ως υποψηφίου Δημάρχου Φλώρινας. Η δομή του έχει μορφή σχολίων, αφού κρίνεται περιττή η ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ με τη μορφή αποδεικτικών επιχειρημάτων με το καταρρέον Πα.Σο.Κ.. Το μόνο που μπορώ να πω ως συνολική κριτική της τοποθέτησης είναι ότι αποτελεί μια ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ που ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ να κρύψει την ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!!
Το Πα.Σο.Κ. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ διασπασμένο και ΤΡΑΓΙΚΟ!!

Το μονοπάτι της ψυχής

Γράφει η Φοίβη
Μέσα στον καθημερινό αγώνα του, ο άνθρωπος ελπίζει να βρει φώτιση και κάποιο είδος ανακούφισης. Ο Γιούγκ δίδασκε ότι αυτά τα δυο, η anima και το animus, έχουν έρθει εις γάμου κοινωνία, αποτελούν μια θεϊκή ένωση,

Εικαστικές πτυχιακές εργασίες Φεβρουαρίου 2014

Αποτελεί εικαστικό γεγονός για την πόλη της Φλώρινας η παρουσίαση των πτυχιακών εικαστικών εργασιών των  Έξη  φοιτητών  που ολοκλήρωσαν την εικαστική τους έρευνα στα πλαίσια των σπουδών τους στην Σχολή Kαλών Tεχνών. 
Το εικαστικό έργο των νέων καλλιτεχνών  επαναπροσδιορίζει την

Τροχαίο κοντά στο Βαρικό

Εκτροπή οχήματος σημειώθηκε, χθες το βράδυ, σε δρόμο κοντά στο Βαρικό Φλώρινας. Aπό άγνωστη αιτία ο οδηγός του οχήματος της φωτογραφίας, έχασε τον έλεγχό του, με αποτέλεσμα να εκτραπεί από την πορεία του και να αναποδογυρίσει.
Ευτυχώς από την ανατροπή του

Η βιομηχανία της Τέχνης

Γράφει ο Πέτρος Σκυθιώτης
Φοιτητής ΠΤΔΕ Φλώρινας
Το ότι η φωνή σου μπορεί να φτάσει ως την άλλη άκρη του κόσμου δεν σε κάνει σοφότερο απ’ ότι όταν έφτανε μόνο ως την άλλη άκρη του μπαρ. Άρα, το ότι το ποίημά σου ή το βιβλίο σου μπορεί να φτάσει ως την άλλη άκρη του κόσμου (και να διαβαστεί) δεν σε

Η εγκατάλειψη της χαραδρούπολης


Street PhotoReportage από τον Βουνίσιο

Έκοψε την πίτα του ο "Αμύντας" Σκοπιάς

Την Δευτέρα 10.02.2014 η Ακαδημία Καλαθοσφαιρισης του Αμύντα Σκοπιάς μαζί  με το Αγωνιστικό τμήμα των Ανδρών έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη τους πίτα στην φιλόξενη αίθουσα της  Οδού ονέιρων.
Η εκδήλωση πραγματοποίηθηκε μέσα σε μιά ζεστή ατμόσφαιρα στην οποία

Συγκεντρώσεις Διαμαρτυρίας

Το παράρτημα της Δυτικής Μακεδονίας συμμετείχε στην 3ωρη στάση εργασίας που προκήρυξε η Πανελλήνια Ένωση Καθηγητών Πληροφορικής (Π.Ε.ΚΑ.Π.) την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και πραγματοποίησε συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στις Διευθύνσεις Δ/θμιας και Α/θμιας Εκπαίδευσης  και στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην Κοζάνη, με θέμα τη συνεχιζόμενη υποβάθμιση της Πληροφορικής Παιδείας στο Ελληνικό σχολείο.

Συγκυβέρνηση και Ε.Ε κλείνουν τα πολυϊατρεία του ΕΟΠΥΥ

Ο νόμος της συγκυβέρνησης Ν.Δ-ΠΑΣΟΚ για την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας (Π.Φ.Υ), που ψηφίστηκε στη Βουλή, οδηγεί σε επιπλέον περιορισμό των όποιων παροχών υγείας απέμειναν σήμερα.
Βγάζουν σε διαθεσιμότητα 8000 γιατρούς και εργαζομένους του ΕΟΠΥΥ

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 17 Φεβρουαρίου, στις 5 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Εκδήλωση ΚΚΕ προς τιμή του Δ.Σ.Ε