Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2018

Απεργιακό πρόγραμμα της ΟΛΜΕ

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ συνεδρίασε έκτακτα τη Δευτέρα, 8/1 για να εξετάσει τη διαμορφούμενη κατάσταση ενόψει της ψήφισης στην Βουλή των προαπαιτούμενων για να κλείσει η 3η αξιολόγηση. 

Τρία τα σενάρια που εξετάζονται για τον τρόπο πώλησης του 17% της ΔΕΗ

Άνοιγμα βιβλίου προσφορών στο χρηματιστήριο ή έκδοση ομολόγου μετατρέψιμου σε μετοχές ; Τα πάντα είναι ανοικτά όσον αφορά την υπόθεση αξιοποίησης του 17% της ΔΕΗ, αρκεί όπως αναφέρει το

Από σήμερα οι αιτήσεις για τις 62 μόνιμες θέσεις

Το Εργατούπαλληλικό  Κέντρο Φλώρινας σας γνωρίζει ότι εκκίνησε η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων των υποψηφίων στην Προκήρυξη 16Κ/2017 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 41/1-12-2017/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας

Γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ Φλώρινας


Tο Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Φλώρινας, καλεί τους συναδέλφους σε γενική συνέλευση, την Τετάρτη 10/01/2018 στις 19:45 ,στο 3ο Γυμνάσιο Φλώρινας με θέμα:

Δραστηριότητα Δεκεμβρίου των Αστυνομικών Υπηρεσιών της Δυτικής Μακεδονίας

1. Η δραστηριότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας (Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης & Φλώρινας), κατά το μήνα Δεκέμβριο του έτους 2017, είναι η εξής:

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Δεκέμβριο του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχου περσινού μήνα.