Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

Συλλήψεις για διακίνηση 32 κιλών ακατέργαστης κάνναβης

Συνελήφθησαν σήμερα, (16-10-2017) πρωινές ώρες από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών Φλώρινας και του Αστυνομικού Τμήματος Βεύης Φλώρινας, σε περιοχή της Φλώρινας,

Ο Γιώργος Καμίνης στη Δυτική Μακεδονία

Ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για το νέο φορέα της Κεντροαριστεράς, Γιώργος Καμίνης, θα περιοδεύσει στη Δυτική Μακεδονία. Το πλήρες πρόγραμμα της επίσκεψης έχει ως εξής: 

Νίκος Ανδρουλάκης: Η Δημοκρατική Παράταξη να δώσει στους πολίτες μια δεύτερη ευκαιρία αξιοπρέπειας

Τις δύο γάγγραινες που χρεοκόπησαν την Ελλάδα, τη δημαγωγία και το πελατειακό κράτος, στηλίτευσε στη χθεσινή ομιλία του στη Φλώρινα ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Μιλώντας στους πολίτες στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Βόρεια

Ψήφισμα για το θάνατο του Χρήστου Χατζηχρήστου

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας συνήλθε εκτάκτως σήμερα, 16 Οκτωβρίου 2017, μετά το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του τ. Συμβολαιογράφου ΧΡΗΣΤΟΥ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ και αποφάσισε ομόφωνα:

Πραγματοποιήθηκε η 23η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 15 Οκτωβρίου 2017 η 23η Παμφλωρινιώτικη Ορειβατική Συνάντηση. Μια ετήσια συνάντηση ορειβατικών συλλόγων και φίλων της ορειβασίας και της φύσης της Φλώρινας και όχι μόνο η οποία ξεκίνησε το 1994 ως η πρώτη δράση

Super Νέλη

Ολοκληρώθηκε το Κύπελλο Ελλάδος στην κατηγορία Νέων Ανδρών –Γυναικών με την πολύ καλή εμφάνιση των ομάδων του Ξίφους Ασκήσεως.
Ξεχώρισε η Νέλη Γεροσίδερη με την καλύτερη εμφάνιση στην, έως τώρα, αθλητική της καριέρα, και το Ασημένιο Μετάλλιο στο στήθος!

Μόνο νίκες για τα κορίτσια του ΟΕΑ Φλώρινας

Το παράδειγμα των ΣΑΡΙΣΩΝ ακολούθησε η 2η ομάδα της Φλώρινας ΟΕΑ που στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Γυναικών Β. Ελλάδας σημείωσε 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες και φιγουράρει στην 1η θέση.

Με κεκτημένη ταχύτητα στην κορυφή οι γυναίκες των Σαρισών

Ως συνέχεια της θραμβευτική Ευρωπαϊκής πρόκρισης ήρθε η πρώτη εμφάνιση της γυναικείας ομάδας στην Α1  που συνοδεύτηκε από 3 νίκες.
 Με τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Φλώρινας στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. Οι αγώνες

Βαριά ήττα για τον Ερμή αλλά κοιτάμε μπροστά

Βαριά ήττα γνώρισε ο Ερμής στην Ηγουμενίτσα από τον Θεσπρωτό με 4-0 σε ένα παιχνίδι όπου ο Ερμής πέρα από μια φάση στην επανάληψη δεν μπόρεσε να απειλήσει.

Βόλεϊ: Νίκη στην Κοζάνη για τον Αριστέα Φιλώτα

Το Σάββατο (14/10) στο Δ.Α.Κ. Κοζάνης η ομάδα Βόλεϊ του Αθλητικού Συλλόγου «ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΦΙΛΩΤΑ», επικράτησε με 3-1 σετ της ομάδας του ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΖΑΝΗΣ, για την 2η αγωνιστική του Γ’ ομίλου του πρωταθλήματος Κορασίδων της

3o Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 3o Διεθνές Συνέδριο Δημιουργικής Γραφής στις  6 – 8 Οκτωβρίου, στην Κέρκυρα, στους χώρους του Ιόνιου Πανεπιστημίου. Το Συνέδριο συνδιοργανώθηκε από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών για τη «Δημιουργική Γραφή», το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο.
Προσκεκλημένοι ομιλητές ήταν οι

Σύλληψη δυο αλλοδαπών για μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας

Συνελήφθησαν το Σάββατο, (14-10-2017) το απόγευμα σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, δυο (2) αλλοδαποί, 18 και 42 χρόνων, για μεταφορά μη νόμιμης

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2017, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει σε Ειδική συνεδρίαση (σύμφωνα με το άρθρο 159 του Ν.3463/2006) το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέμα ημερήσιας διάταξης: