Τρίτη 28 Ιουνίου 2011

Όλα στο φως για την ΑΝ.ΦΛΩ.


Όπως αποκαλύπτει σήμερα ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ η Florine@, η πρώην Ν.Α. Φλώρινας, στα πλαίσια του 3ου Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (Ε.Α.Π.) για την τετραετία 2007-2010, διαχειρίστηκε τα παρακάτω ποσά:

Η τραγωκωμωδία ενός αποστάτη

                                                                                                      
Διαβάσαμε προ ημερών ένα συναινετικό δελτίο τύπου των δυο βουλευτών της Φλώρινας. Ενημέρωναν τον Πρωθυπουργό Γ.Παπανδρέου κι όλους τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης για τα μείζονα -όπως λένε- προβλήματα του τόπου μας.

Σύλληψη για απόπειρα κλοπής ταινιόδρομου


Την Κυριακή 26 Ιουνίου το απόγευμα, συνελήφθησαν  από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου, τέσσερις  (4) ημεδαποί 28, 54, 70, 56 ετών και ένας (1) αλλοδαπός 20 ετών για απόπειρα κλοπής μεταλλικής γερανογέφυρας ταινιοδρόμου μήκους πενήντα (50) μέτρων, αξίας περίπου 10.000 ευρώ.

Οι Αγανακτισμένοι Φλωρινιώτες συνεχίζουν τον αγώνα


Ραντεβού για τις 7 μ.μ. δίνουν 

"Ναι" στη μετεγκατάσταση λένε οι κάτοικοι του Κλειδίου


Δύο λαϊκές συνελεύσεις μέσα σε μία εβδομάδα πραγματοποίησαν οι κάτοικοι της Τοπικής Κοινότητας Κλειδίου για να οριστικοποιήσουν τη θέση τους απέναντι στην πρόταση της ΔΕΗ για να πετύχει την άμεση εξόρυξη του λιγνίτη από το ορυχείο της περιοχής. 

Το νέο θα έλθει μέσα από τα συντρίμμια


Η περίοδος που διανύουμε είναι πολλαπλώς κρίσιμη. Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε ως χώρα και συνακόλουθα ως πολίτες έχουν δημιουργήσει ένα εκρηκτικό κοινωνικό - πολιτικό μείγμα το οποίο αν με κάποιο τρόπο δεν αποσυμπιεστεί μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Οι πολιτικές δυνάμεις δείχνουν κατώτερες των περιστάσεων και οι πολιτικοί συμπεριφέρονται σαν μεθυσμένα κοτόπουλα, που τρέχουν αριστερά και δεξιά χωρίς να ξέρουν ποια κατεύθυνση να πάρουν ούτε καν να σταθούν στα πόδια τους.

Παρατείνεται η προθεσμία για τα μηχανογραφικά


Από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι, λόγω της προκηρυχθείσας απεργίας από τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ, για τις 28 και 29 Ιουνίου 2011, η προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για όλους τους υποψηφίους,

Κάλεσμα της Λαϊκής Συσπείρωσης Φλώρινας


Η Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Φλώρινα καλεί το κάθε εργαζόμενο, άνεργο, αγρότη, επαγγελματία, όλο τον λαό να δώσει αποφασιστικό «παρών» στην κρίσιμη 48ωρη απεργία της 28 και 29 Ιούνη.

3ο Μουσικό Φεστιβάλ Φλώρινας


Φίλες και φίλοι συμπολίτες, στα δίσεκτα χρόνια που ζούμε, η τέχνη είναι η δημιουργική φυγή προς τα εμπρός.
Η κίνηση πολιτών «ΦλωριΝέοι Μουσικοί» προσκαλεί μουσικούς και τραγουδιστές που ζουν ή κατάγονται από τους δήμους Φλώρινας, Αμυνταίου και Πρεσπών και που επιθυμούν αφιλοκερδώς να παρουσιάσουν μέρος της καλλιτεχνικής τους δουλειάς.

Δεν χρωστάμε δεκάρα. Μας χρωστάνε!


Η κυβέρνηση, σε μια πρωτοφανή προσπάθεια εκφοβισμού, τρομοκράτησης και εκβιασμού του λαού, προκειμένου να αποδεχτεί τα νέα βάρβαρα μέτρα του Μεσοπρόθεσμου, ισχυρίζεται ότι, αν δεν πάρουμε την 5η δόση του δανείου του Μνημονίου, δεν υπάρχει «σάλιο» για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Πτωχεύσαμε! – Στο μεταξύ, ο λαός έχει ήδη πτωχεύσει!!! – Ότι όλα τα έσοδα του κράτους πηγαίνουν για να πληρωθούν οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων!...