Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Oι πρόεδροι των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Ν.Δ. στο Νομό Φλώρινας

Ολοκληρώθηκαν χθες αργά το απόγευμα οι εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ. για την ανάδειξη συνέδρων, ενόψει του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου, των προέδρων και των Διοικητικών Συμβουλίων των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες οι πρόεδροι των ΔΗΜ.ΤΟ στο Νομό Φλώρινας είναι οι:

Street Photo - To Μοναχικό Μονοπάτι του Απριλίου


Φωτογραφίες
Λάζος ο Βουνίσιος

Ανάκληση σταφίδων

Ο ΕΦΕΤ, µέσω του Συστήµατος Έγκαιρης Προειδοποίησης για τα Τρόφιµα και τις Ζωοτροφές (RASFF) ενηµερώθηκε για τη διακίνηση σταφίδων στις οποίες διαπιστώθηκε η παρουσία ωχρατοξίνης Α σε ποσότητα που υπερβαίνει τα νοµοθετηµένα όρια.

Οι Σάρισες στα "Τερζάκεια"

Με τρεις αθλήτριες συμμετείχαν οι Σάρισες στο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα «Τερζάκεια» στην Αθήνα το Σαββατοκύριακο 2-3/4/2016. Αγωνίστηκαν στις Παγκορασίδες η Φωτιάδου Χ. και η Άμπα Δ. και στις Νεάνιδες η Οικονόμου Ευ.
Η Φωτιάδου δείχνοντας σταθερή

"Το κυνήγι της Ευτυχίας"

«Το Κυνήγι της Ευτυχίας» με τον Will Smith θα προβληθεί σήμερα  Δευτέρα στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα Α2 του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας στην Παιδαγωγική Σχολή Φλώρινας με σκοπό τη συγκέντρωση ειδών

Εκδήλωση του Δημοτικού Σχολείου Αχλάδας για τα ζώα

Με τίτλο «Αγάπες με ουρά…Η μέριμνα των ζωών» οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου Αχλάδας διοργανώνουν σήμερα εκδήλωση για τα ζώα.Η εκδήλωση θα γίνει στις 10:30 στην αίθουσα

Σου μιλάω δυνατά να με ακούσεις!

Πριν πολλά χρόνια δυο πολιτικοί συνυπήρχαν, ο ένας στήριζε τον άλλον!
Ο αρχαιότερος ήταν μπροστάρης με ιδιαίτερες ικανότητες κινήσεις και ελιγμούς κατόρθωνε πάντα να προωθεί τον νεότερο σε σημείο να γνωρίσει κάθε είδους πολιτική επιτυχία και δόξα!
Τα χρόνια πέρναγαν και ο αρχαιότερος απέκτησε την πλήρη εμπιστοσύνη του νεότερου, έτσι κάποια στιγμή τον κάλεσε και του είπε:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: