Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

Αύριο στις 10:30 στους Ψαράδες θα υπογραφεί η συμφωνία Τσίπρα-Ζάεφ (φωτο)

Η τελετή υπογραφής της συμφωνίας για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στο χωριό Ψαράδες, στις Πρέσπες, στις 10.30 το πρωί.

Στήνουν μπλόκα στις Πρέσπες - Επί ποδός η αστυνομία για τη συνάντηση Τσίπρα-Ζάεφ (φωτο)

Επί ποδός η αστυνομία στην ευρύτερη περιοχή των Πρεσπών για την έλευση του Αλέξη Τσίπρα και του Ζόραν Ζάεφ και την υπογραφή της συμφωνίας την Κυριακή.

Επιστολή ιερέων της Μητρόπολης στον Πρωθυπουργό για το Σκοπιανό


Φλώρινα Σάββατο 16 ουνίου 2018
Πρς
ξοχώτατον Πρωθυπουργν κύριον λέξη Τσίπρα.
Κύριε Πρωθυπουργέ.
Εἶναι σὲ ὅλους γνωστὸ ὅτι ἐπίκειται συνάντησί Σας μετὰ τοῦ ὁμολόγου Σας τοῦ γείτονος κράτους τῶν Σκοπίων. Σκοπὸς τῆς συναντήσεως εἶναι νὰ πέσουν οἱ ὑπογραφὲς γιὰ τὴν προώθησι τοῦ ξεπουλήματος τῆς Μακεδονίας μας. Μάλιστα δὲ ὡς τόπος συναντήσεως ἐπελέγη, μετὰ σημασίας, ἡ ἔνδοξη στὴν ἱστορία καὶ στὴν ὀμορφιά της Πρέσπα μας.

Επίθεση του Α.Γεωργιάδη στον Θ.Καρυπίδη για την παρουσία του αύριο στις Πρέσπες

Επίθεση κατά του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θ.Καρυπίδη για την παρουσία του στις Πρέσπες κατά την υπογραφή της Συμφωνίας για την ονομασία της FYROM εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.
Πιο συγκεκριμένα ο Α.Γεωργιάδης έγραψε στο Twitter του:

Στις Πρέσπες και ο περιφερειάρχης για τη συμφωνία Ελλάδος-FYROM

«Κλήθηκα και θα παραστώ» ήταν η απάντηση του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη για το αν παρευρεθεί στην υπογραφή της συμφωνίας για την ονομασία της FYROM, που αναμένεται να γίνει την Κυριακή στις Πρέσπες.

Κάλεσμα της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αμυνταίου

Η ΔΗΜ.Τ.Ο. ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ συμμετέχει στις κινητοποιήσεις για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας και εν όψει της υπογραφής της επαίσχυντης συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων, καλεί όλους να μεταβούν την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 11:00 π.μ. στο

Ραχήλ Μακρή: «Καλώ τον ΠτΔ σε παραίτηση, για να αποτραπεί το εθνικό έγκλημα»

Με την αποχώρηση ΚΚΕ και την «αναστάτωση» της ΧΑ με το γνωστό κολπάκι, η πρόταση δυσπιστίας δεν περνάει, διότι κατεβάζει τον αριθμό των απαιτούμενων βουλευτών και δίνει την δικαιολογία στον Καμμένο και τους βουλευτές του.
Έτσι, ο Τσίπρας θα πάρει ενισχυμένη δεδηλωμένη και θα προχωρήσει αύριο ακάθεκτος στην υπογραφή της προδοτικής συμφωνίας.

Προσυγκέντρωση για το Σκοπιανό στη κεντρική πλατεία της Φλώρινας

Το σημαιοστολισμό της πόλης της Φλώρινας και την πραγματοποίηση μιας προσυγκέντρωσης στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας σήμερα το βράδυ στις 8:30 για το ονοματολογικό της ΠΓΔΜ, αποφάσισε χθες σε συνάντηση της η επιτροπή Αγώνα Φλώρινας για την Ελληνικότητα της

Ο Στ.Μαυρίδης για το ζήτημα των Σκοπίων

Φίλες και φίλοι Φλωρινιώτες,
Τούτες τις ώρες απευθύνομαι σε εσάς με ειλικρίνεια και σθένος. 
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η χειρότερη Κυβέρνηση που γνώρισε η γενιά μας, έχει παραβιάσει κάθε κόκκινη εθνική γραμμή. Αφού μας έφερε το  3ο, αχρείαστο μνημόνιο, αφού επέβαλαν 9 δις μέτρα λιτότητας, προκάλεσαν απώλεια 21 δις ευρώ ΑΕΠ σε 2 χρόνια, μείωσαν το αφορολόγητο, μείωσαν τις συντάξεις, κατήργησαν το ΕΚΑΣ και τον μειωμένο ΦΠΑ στα νησιά, αύξησαν 22% τον φόρο πετρελαίου,

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου για τη Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίαση της 15ης Ιουνίου 2018, Αποφάσισε κατά πλειοψηφία, την Έκδοση ψηφίσματος επί της Συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και πΓΔΜ.

Flampouro Race 2018

Αναβολή των τελικών αγώνων του τουρνουά ποδοσφαίρου αστυνομικών

Έπειτα από έκτακτη Συνεδρίαση της Επιτροπής διεξαγωγής του 11ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΕΝΩΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΛ.ΑΣ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, μεταξύ ομάδων που συγκροτήθηκαν από τις Αστυνομικές Υπηρεσίες της περιοχής μας, αποφασίστηκε ομόφωνα, η

Αξιολόγηση θεμάτων σε ΑΟΘ, Λατινικά, Χημεία

Σύλληψη 2 ατόμων για κατοχή ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί βεγγαλικών

Συνελήφθησαν την Πέμπτη (14-06-2018) το βράδυ στην Φλώρινα από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Φλώρινας, δυο 21χρονοι, ημεδαπός και αλλοδαπός, για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και βεγγαλικών, κατά περίπτωση.

Ευχαριστήριο Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων 3ου Δημοτικού Σχολείου

Ένα ακόμα σχολικό έτος έφτασε στο τέλος του. 
Δεν θα μπορούσε να τελειώσει καλύτερα από αυτό που ζήσαμε όλοι στην γιορτή λήξης του σχολείου μας.
Μια γιορτή όνειρο, μια γιορτή πρωτοφανής, μια γιορτή που θα είναι στο μυαλό μας σαν οδηγός για τα επόμενα χρόνια.