Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος 28χρονου για απάτη μέσω διαδικτύου στη Φλώρινα

Χθες (24-09-2015) από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Φλώρινας, σχηματίστηκε δικογραφία πλημμεληματικού χαρακτήρα σε βάρος 28χρονου ημεδαπού για απάτη μέσω διαδικτύου. 
Συγκεκριμένα, χθες 24-09-2015 18χρονος ημεδαπός κατήγγειλε ότι

Σεισμική δόνηση στη Φλώρινα (ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ)

Σεισμική δόνηση σημειώθηκε πριν από λίγο στις 11:59, 10 χλμ. Νοτιοδυτικά της Φλώρινας.  Ο σεισμός ήταν μεγέθους 2,9 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με εστιακό βάθος 5 χλμ. Δείτε το επίκεντρο του σεισμού

Καλορίζικος ο Νερόμυλος του Αγίου Γερμανού Πρεσπών

Την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου, η Εταιρία Προστασίας Πρεσπών (ΕΠΠ), o Δήμος Πρεσπών και ο Πολιτιστικός – Περιβαλλοντικός και Αθλητικός Σύλλογος Αγίου Γερμανού διοργάνωσαν εκδήλωση για τα εγκαίνια του Παραδοσιακού Μύλου του Αγίου Γερμανού Πρεσπών.
Ήταν μία ιδιαίτερη γιορτή για το χωριό του Αγίου Γερμανού και τους

Συμμετοχή του Γ.Τσούλη στο Βαλκανικό Κύπελλο θερινού διάθλου

Ο αθλητής του Σ.Ο.Χ. Φλώρινας Τσούλης Γεώργιος, αναχώρησε χθες, με την αποστολή της εθνικής ομάδας δρόμων αντοχής, για να συμμετέχει στους βαλκανικούς αγώνες θερινού διάθλου με ρόλερ-σκι που θα πραγματοποιηθούν στο Τρόγιαν της Βουλγαρίας.
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου αντίστοιχα. Με την ολοκλήρωση των αγώνων η ελληνική αποστολή

Αγιασμός και έναρξη της νέας Προσκοπικής χρονιάς του 1ου Συστήματος Προσκόπων Φλώρινας

Σας προσκαλούμε στην έναρξη της  νέας Προσκοπικής χρονιάς την Κυριακή 27/09/2015 με τον Αγιασμό που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του 1ου  Συστήματος Προσκόπων Φλώρινας (στον κύκλο) το πρωί στις 12:00. 
Παράλληλα με τον Αγιασμό θα γίνει και η εγγραφή των νέων μελών καθώς και η ανανέωση των παλαιών.
Τα τμήματα είναι :

Απόψεις - προτάσεις στα πλαίσια της διαβούλευσης του σταδίου Β1 του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (Π.Π.Χ.Σ.Α.Α.) Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας



Το Περιφερειακό Παράρτημα Δυτικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας θεωρεί τόσο σημαντική όσο και απαραίτητη τη διαδικασία διαβούλευσης για τη διαμόρφωση του Περιφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (Π.Π.Χ.Σ.Α.Α.) της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, δεδομένου ότι

Ευχαριστήριο 4ου νηπιαγωγείου Φλώρινας

Ευχαριστούμε θερμά τον Αθλητικό Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «Σάρισες» Φλώρινας για τη δωρεά

Ο Αριστοτέλης ευχαριστεί

Το ΔΣ του ΦΣΦ «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ», ευχαριστεί θερμά τον κ. Ευάγγελο Ιωάννη Ζήση, για τη δωρεά ενός (1) αντιτύπου του συγγράμματός του με τίτλο «ΙΣΤΟΡΙΚΟ - ΒΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΣ», προς ενίσχυση της Βιβλιοθήκης του Συλλόγου μας.
Ιδιαιτέρως, η προσφερόμενη δωρεά,

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου

Σήμερα Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου, στις 7 μ.μ. στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αμυνταίου συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου με θέματα ημερήσιας διάταξης: