Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Δεσμεύτηκε για το αυτονόητο!!


Για ακόμα μία φορά οι κάτοικοι του Αρμενοχωρίου συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην αυλή του δημοτικού σχολείου διαμαρτυρόμενοι για την αυθαίρετη απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλου να εγκαταστήσει στην αίθουσα του ΚΕΦΟ μία από τις Δημοτικές Υπηρεσίες και κάλεσαν το Δήμαρχο να παρευρεθεί στη συγκέντρωσή τους. 

Σε συνέχεια της παραίτησης της βιολονίστας Ντ.Δοσίου



Από φίλο αναγνώστη της Florine@ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

Ξεκινάει η προανάκριση για τα κολωνάκια

"Δεν πληρώνω ??.." και από το Δικηγορικό Σύλλογο Φλώρινας


Από το Δικηγορικό Σύλλογο Φλώρινας λάβαμε και δημοσιεύουμε το παρακάτω δελτίο τύπου που αναφέρεται στην επιβολή της έκτακτης εισφοράς και του ειδικού τέλους ακίνητης περιουσίας:

Τι συμβαίνει με το επιμελητήριο?

Αιχμές για το Θανάση

Τμήματα αποθεραπείας και υποστήριξης στo Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.με.Α Φλώρινας


To Κ.Ε.Κ.Υ.Κ.Α.με.Α Φλώρινας παρεμβαίνοντας στην καθημερινότητα και τα προβλήματα των Α.με.Α, των οικογενειών τους, αλλά και στους πολίτες της τοπικής κοινωνίας γνωστοποιεί ότι στο Κέντρο λειτουργούν τμήματα αποθεραπείας και υποστήριξης:

Ο Ι.Μαγκριώτης στην ημερίδα για τον Οδικό Άξονα Φλώρινα – Πτολεμαΐδα


Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ.Δάκης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ/ΤΔΜ Δ.Μαυροματίδης και ο πρόεδρος της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. Αν. Μουρατίδης διοργανώνουν ημερίδα τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου στις 11:30 π.μ. στη Φλώρινα, στην αίθουσα συνεδριάσεων στον ημιόροφο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας, με θέμα “Οδικός Άξονας Φλώρινα – Πτολεμαΐδα (παρούσα κατάσταση - προοπτικές)” Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Υφυπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Ι.Μαγκριώτης.

Ο Γ.Δακής σε Συνάντηση Εργασίας με τον Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Johannes Hahn


Ιδιαίτερα σημαντική για την περαιτέρω προοπτική χρηματοδότησης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας από το ΕΣΠΑ 2007-2013 ήταν η συμμετοχή του Περιφερειάρχη Γ.Δακή σε συνάντηση εργασίας με τον Επίτροπο Περιφερειακής Πολιτικής Johannes Hahn στην Αθήνα 19 και 20 Σεπτεμβρίου.

Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

Τα νέα μέτρα πλήττουν τα ΑμεΑ


Για «κόλαφο δράσεων» που πλήττουν τα ΑμεΑ, μίλησε ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας ΑμεΑ Βασίλης Παπαδόπουλος, αναφερόμενος στα νέα μέτρα της κυβέρνησης που δεν εξαιρούν τα άτομα με αναπηρία.

Αυτοκινητόδρομοι και άγρια ζωή. Πώς συνυπάρχουν?


Πραγματοποιήθηκε χθες από τον ΑΡΚΤΟΥΡΟ, στην Καστοριά, ημερίδα με θέμα: «Αυτοκινητόδρομοι και άγρια ζωή. Πώς συνυπάρχουν;». Ο στόχος της ημερίδας ήταν η ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας μεταξύ των εκπροσώπων των 20 ευρωπαϊκών χωρών στο πλαίσιο του ΙΕΝΕ (Ευρωπαϊκό Οικολογικό Δίκτυο για τις Μεγάλες Υποδομές Μεταφορών).