Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Αιχμές για το Θανάση



Πηγή: Εφ. "ΕΘΝΟΣ"

5 σχόλια:

  1. Ο Θανάσης και ο κάθε Θανάσης δεν μπορεί να ελεγχεί "ως δημόσιο πρόσωπο", γιατί πολύ απλά δεν είναι δημόσιο πρόσωπο. Είναι ένας (πολύ καλός) ιδιώτης επιχειρηματίας και ως τέτοιος μπορεί να ελεγχθεί μόνον από την καθ' ύλην αρμόδια υπηρεσία που είναι η Δ.Ο.Υ. Αλοίμονο αν κάθε επιχειρηματίας αποδίδει λογαριασμό στον κάθε κακόβουλο ιδιώτη, που αρέσκεται να λοιδορεί τους άλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μας τρελλάνεις κύριε Γκρινιάρη. Μπάς και έχεις κανένα απωθημένο και ήθελες να γίνεις δικηγόρος και αρκείσαι παίζοντας τον ρόλο του δικηγόρου του διαβόλου. άποψη δεν βλέπω να εκφράζεις, σε έχω παρακολουθήσει σε 3 δημοσιεύματα. Ξαναδιάβασε τι γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε με ενδιαφέρει να τρελάνω κανέναν. Η τρέλα είναι προσωπική υπόθεση καθενός. Ούτε δικηγόρος ήθελα ποτέ να γίνω, ούτε με το διάβολο έχω καμία σχέση. Να εκφράσω άποψη σε τι; Από που βρίσκει τα χρήματα ο κάθε Θανάσης; Αυτό αφορά την Εφορία. Αν κάποιος αποδεδειγμένα επενδύει χρήματα που απέκτησε με μη νόμιμο τρόπο, θα αποφανθεί η δικαιοσύνη. Δε χρειάζεται να είναι κάποιος δικηγόρος για να σκεφθεί έτσι. Όπως δεν μπορεί κανένας να γίνεται αυτόκλητος "λαϊκός δικαστής" και να "δικάζει" όλους τους άλλους όπως τον βολεύει. Αυτό ξεπερνάει και το κουτσομπολιό και το ΚΑΤΙΝΑΡΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια πολη με ασπονδυλους "δημοσιογραφους" δεν χριζει σχολιασμου κανεις τους. Δημοσιοσχεσιτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν είναι όλοι ασπόνδυλοι. Υπάρχουν και οι καιροσκόποι και οι εθελόδουλοικαι οι ρουφιάνοι. Βεβαίως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις (ευτυχώς έχουμε και τέτοιες). Εσύ Χρηστάκη τι λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή