Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Σε συνέχεια της παραίτησης της βιολονίστας Ντ.Δοσίου



Από φίλο αναγνώστη της Florine@ λάβαμε και δημοσιεύουμε την παρακάτω επιστολή:

"Ύστερα από την παραίτηση της ιδρύτριας του Ωδείου μας κας Ντάνης Δοσίου θα ήθελα να ρωτήσω τα ακόλουθα:
1. Αληθεύει ότι το τωρινό Δ.Σ. του Ωδείου Φλώρινας δεν έχει εγκριθεί ακόμα από το Υπουργείο Πολιτισμού;
2. Εάν δεν έχει εγκριθεί τα μέλη και οι αποφάσεις του είναι έγκυρες;
3. Υπάρχει Σύλλογος γονέων του Ωδείου; Ποιες οι ενέργειές του στα σοβαρά αυτά θέματα του Ωδείου Φλώρινας και τα επακόλουθα της παραίτησης της κυρίας Δοσίου;
4. Είναι ή δεν είναι καθήκον του Δ.Σ. να ακούει, να κατανοεί και να αξιολογεί σωστά την καλή λειτουργία του Ωδείου;"
Γονέας 

9 σχόλια:

  1. αγαπητοι αναγνωστες και φιλοι του ωδειου μας δυστυχως καποιοι κυριοι και καποιες λανθασμενες προφανως αποφασεις τους οδηγησαν την κα ΝΤΑΝΗ ΔΟΣΙΟΥ σε παραιτηση καλο θα ειναι ο συλλογος μας ΟΚΤΑΒΑ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ. ΚΥΡΙΕ ΗΛΙΑΔΗ ΣΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΛΑΘΗ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΩΔΕΙΟΥ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΤΟ ΩΔΕΙΟ ΜΑΣ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -Και γιατί βαράν τους Τεντσερέδες;
    -Τέχνη κάνουν ρε πατέρα...
    (Χάρυ Κλιν εν δεκαετία '80)

    Αλήθεια πόσος είναι ο μέσος όρος ακροατών στις εκδηλώσεις του ωδείου.... Σίγουρα μικρότερος και από το 1/4 των μαθητών του!!!!!
    Γιατί ο μέσος Φλωρινιώτης να πληρώνει αυτή τη σπατάλη για να έχουμε υψηλού επιπέδου μουσική παιδεία.
    Πως διαχειρίστηκαν 1.500.000 € χρήματα του τοπικού πόρου το Δ.Σ. και η Διεύθυνση του Ωδείου?
    Σίγουρα με τιμολόγια που υπάρχουν... αλλά είναι ορθολογικές δαπάνες για να μην ρωτήσω αν είναι πραγματικές.... γιατί στο Ωδείο αναφερόταν ο ΓΑΠ όταν έλεγε: "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ"
    Προσωπικά μαθαίνω ένα μουσικό όργανο και πληρώνω 18€ για μια ολόκληρη ώρα. Ας αναλογιστούν οι κύριοι που πληρώνονται πολύ περισσότερο για λιγότερη ώρα αν την εποχή της κρίσης αξίζει να Απαιτούμαι από τον πολύπαθο Φλωρινιώτη να μας πληρώνει ένα ΩΔΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για τα λεφτά του πόρου να ψάχνετε τη ΖΕΤΑ και τον ΒΟΣΚΟ!!ΝΤΡΟΠΗ να πιάνετε στο στόμα σας την ΕΥΝΟΥΧΊΔΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ "ΦΙΛΕ του ΩΔΕΙΟΥ"
    Η κα Ευνουχίδου είχε το δικαίωμα να εκδίδει χρηματικά εντάλματα με απόφαση Δ.Σ., πρακτικά είχε παρακάμψει το Βοσκό. Επειδή ο Βοσκός κατηγορείται για άλλα, δεν μπορούμε να του φορτώνουμε τα πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. προς Ε.Σ...τα του Βοσκού τω Βοσκώ! Θα εκπλαγείτε με όσα θα αποκαλυφθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα μας πούνε ποτέ οι φίλοι και οι γνωστοί του Ωδείου με ποιού πλάτες η κ. Ευνουχίδου λάβαινε μηνιαίως από το Ωδείο της Φλώρινας 3.500-4.000 ευρώ όλα αυτά τα χρόνια κια για ποιόν ακριβώς λόγο? Όταν στα υπόλοιπα ωδεία της Ελλάδας ο μισθός του καλλ. διευθυντή δεν ξεπερνάει τα 1.500 ευρώ...ίσως κάτι να γνωρίζει η κ. Δοσίου περί αυτού...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αφήστε ήσυχη τη Δοσίου. Είναι μια σεμνή και καθόλα αξιοπρεπέστατη ηλικιωμένη κυρία που παρ’ όλη την κλονισμένη υγεία της δε σταματάει να βοηθάει τα παιδιά μας. Ε, δε θα θυσιάσουμε το μέλλον των παιδιών μας εξ αιτίας μερικών ανόητων. Βάλτε τέλος πριν πάει μακριά η υπόθεση αυτή και θα χάσουν φυσικά όσοι θέλουν να βλάψουν το ωδείο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποιος από το ΔΣ του ωδείου είπε το ψέμα ότι μειώθηκε ο μισθός της κυρίας Ευνουχίδου; Είναι ντροπή για τους πληροφορημένους ανώνυμους. Από την ανάληψη των καθηκόντων της στο ωδείο Φλώρινας έχει προσφέρει πολλές χιλιάδες ευρώ σε υποτροφίες για αξιόλογους άπορους μαθητές του ωδείου, αγόρασε και δώρισε μουσικά όργανα, βιβλία, cd, βιβλιοθήκες και ένα σωρό άλλα, πρόσφερε ένα σημαντικότατο μισθό από το μισθό της για υποτροφία (δωρεάν δίδακτρα) κάθε μήνα. Η αξιόλογη καλλιτέχνης που ολόκληρη η Ελλάδα θαυμάζει αξίζει το σεβασμό όλων μας και οφείλουμε να αφήσουμε το όνομά της έξω από τις ανόητες και ανυπόστατες κουβέντες. Αρκετά πια με το ωδείο. Το γεγονός ότι όλοι ασχολούνται με αυτό δείχνει περίτρανα πόσο ψηλά ανέβηκε. Κύριε ανώνυμε, βρέστε κάτι άλλο να περνάτε την ώρα σας αντί να ακουμπάτε θέματα που όπως φαίνεται ουδόλως γνωρίζετε. Πρέπει να είστε περήφανος για το καλό της πατρίδας μας, για το καλό μέλλον των νέων της πατρίδας μας. Εάν μπορείτε να προσφέρετε κάτι βγείτε από την ανωνυμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κοντα ειναι ο Οκτωβριος, τοτε θα φανει ποιος ειναι ο ανοητος ή μαλλον η ανοητη της υποθεσης που γραφει ολοκληρη εκθεση με αερολογιες! Εννοειται πως θα ασχοληθουν "αλλοι" με αυτα τα θεματα απο εδω και περα, καλα ξεμπερδεματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή