Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Δεσμεύτηκε για το αυτονόητο!!


Για ακόμα μία φορά οι κάτοικοι του Αρμενοχωρίου συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί στην αυλή του δημοτικού σχολείου διαμαρτυρόμενοι για την αυθαίρετη απόφαση του Δημάρχου Φλώρινας Ι.Βοσκόπουλου να εγκαταστήσει στην αίθουσα του ΚΕΦΟ μία από τις Δημοτικές Υπηρεσίες και κάλεσαν το Δήμαρχο να παρευρεθεί στη συγκέντρωσή τους. 

Οι «ανειλημμένες υποχρεώσεις» του δημάρχου, όπως ο ίδιος δήλωσε, ήταν ο λόγος που η συνάντηση τελικά πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο της Φλώρινας. Στη συνάντηση αυτή ο Ι.Βοσκόπουλος δεσμεύτηκε απέναντι στους εκπροσώπους του Αρμενοχωρίου και το Διευθυντή του σχολείου Ι.Αρβανίτη, για το αυτονόητο: το κτήριο του ΚΕΦΟ θα χρησιμοποιηθεί για περίπου ένα με ενάμισι μήνα ακόμα από το Νομικό Πρόσωπο, ώστε να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για τη μετεγκατάστασή του, και έπειτα θα παραδοθεί στην τοπική κοινωνία, η οποία και θα αποφασίσει για τη χρήση του συγκεκριμένου κτηρίου.

4 σχόλια:

  1. οι αχάριστοι τον κάλεσαν να πάει να τους μιλήσει και ο βοσκός ούτε που να το σκεφτεί! οι μαγκιές πληρώνονται Βοσκόπουλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλη μια χάρη στους αχάριστους.
    Δεσμεύτηκε λέει
    Αλλά και των Αρμενοχωριτών τα θέλει ο... οργανισμός τους./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλά αυτά τα είπε ο Δήμαρχος σε διαφορετικές επιτροπές και σε διάφορους χρόνους,και παρ όλα αυτά οι Αρμενοχωρίτες συγκεντρώνοταν ,φωνάζαν ,διαμαρτύρονταν.
    Τι άλλαξε ;
    Είπανε κάτι παραπάνω και δεν το ξέρουμε ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νεοδημοκράτης παλαιόθεν24 Σεπτεμβρίου 2011 στις 9:04 μ.μ.

    το πήρε το μάθημα από τους δασκάλους ο Βοσκόπουλος.,,και που να δεί και τη συνέχεια χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή