Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Ξεκινάει η προανάκριση για τα κολωνάκια



Πηγή: Εφ."ΗΧΩ"

10 σχόλια:

  1. Τα κολωνάκια γιατι τα βάλανε, για να λεει ο Δήμος οτι έκανε κατι για την Φλώρινα? Υπαρχουν πολυ πιο σημαντικα πραγματα που μπορει να κανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από την πρώτη εργάσιμη ημέρα του τρέχοντος έτους, διαβάζουμε και ακούμε μόνον αρνητικά σχόλια για τη νέα Δημοτική Αρχή. Ακόμη και όταν οι επικριτές αναγκάζονται να παραδεχθούν κάτι καλό, το κάνουν υποτονικά και στη συνέχεια είτε αμφισβητούν την πρόθεση της Δημοτικής Ατχής, είτε σπεύδουν να προεξοφλήσουν την αποτυχία του εγχειρήματος. Ακόμη και όταν δεν υπάρχουν επιχειρήματα για αρνητική κριτική, προσεύγουν στη συνθηματολογία: "Υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα", χωρίς όμως να κατονομάζουν κανένα από τα "σημαντικά πράγματα". Καλά, η σημερινή Δημοτική αρχή δεν έχει κάνει τίποτε καλό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τι καλό έχει κάνει η σημερινή δημοτική αρχή";
    Ρωτάμε Γκρινιάρη χωρίς να γκρινιάζουμε. Αν θέλεις μας απαντάς για να μην γκρινιάζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλή λύση τα κολωνάκια και μάλιστα πρέπει να βάλουνε και σε άλλους δρόμους.Σε όποιους αρέσει το προηγούμενο μπάχαλο να το εφαρμόσουν στο σπίτι τους ή στον ιδιωτικό τους δρόμο.Αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμα κάποιοι, τα αυτοκίνητα σταματούσαν παράνομα και ενοχλούσαν τους υπόλοιπους χρήστες της οδού.Ο δρόμος δε φτιάχτηκε για το μαγαζί κανενός. Ένα καλό έκανε ο άνθρωπος και πάλι τα ακούει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιο καλό ρε φίλε των 4.18? Δες "μια φωτογραφία χίλιες λέξεις"
    http://florineanews.blogspot.com/2011/09/9_08.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτή την φωτογραφία φίλε ανώνυμε 4:30, πριν τα κολονάκια την βλέπαμε κ-ά-θ-ε μέρα!! Τουλάχιστον τώρα σαν πεζός που περνάω ΔΕΝ βλέπω αυτό το χάλι τις φωτογραφίας κ-ά-θ-ε μέρα! Υπέρ στα κολονάκια!! Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O άνθρωπος έκανε μόνο ένα καλό μέχρι τώρα - αυτά τα κολονάκια που έβαλαν μια κάποια τάξη στην εικόνα - Καράτσι που επικρατούσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βάλτε παντού κολονάκια. Αυτούς που έχουν συμφέροντα από το μπάχαλο αφήστε τους να γκρινιάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. nai twra p parkernoun k klinoun olo tn dromo k dn boreis na peraseis oute me kathisterish einai pl kalutera t na s pw !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τον ανώνυμο φίλο 3.08: Όταν για κάποια ενέργεια της δημοτικής αρχής απόψεις των δημοτών είναι διαφορετικές, δεν είναι χρήσιμο ούτε δίκαιο να προσπαθεί κάποιος να επιβάλλει ως ορθή την προσωπική του άποψη. Διαφέρουν τα κριτήρια, διαφέρουν και οι γνώμες. Εάν εσύ ή εγώ διαφωνούμε μόνιμα με κάποιον, κινδυνεύουμε να χάσουμε το δίκιο μας. Καλό, ηθικό και δίκαιο είναι να αναγνωρίζουμε κάπου - κάπου και κάτι καλό στο πρόσωπο το οποίο αντιμαχόμαστε. Δεν αρκεί μόνον να επικρίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή