Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Παντελής Αργυριάδης “Επί Παντός” (video)

Ο Παντελής Αργυριάδης καρδιοχειρουργός και τέως εκτελεστικός γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ήταν προσκεκλημένος στη χθεσινή εκπομπή “Επί Παντός” του Παναγιώτη Πλιάτσιου στο Top Channel. Δείτε στο παρακάτω video  όλα όσα είπε ο Π.Αργυριάδης...

Ραχήλ Μακρή: «Τα Τροϊκανά ανδρείκελα ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας παραδίδουν το 17% των μετοχών της ΔΕΗ και το 40% των λιγνιτικών μονάδων στο γερμανικό Δημόσιο»

Η συγκυβέρνηση των τροϊκανών ανδρείκελων των ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς του 2017 , εκχώρησε το 40% των λιγνιτικών μονάδων και το 17% των μετοχών της Δ.Ε.Η, που βρίσκεται στο ΤΑΙΠΕΔ στους Γερμανούς.

Υπόμνημα του Συλλόγου Διπλωματούχων Μηχανικών Ομίλου ΔΕΗ

Συμμετοχή σχολείων της Φλώρινας στο 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας

Την Πέμπτη 19 και την Παρασκευή 20 Απριλίου διεξήχθη στην πόλη των Ιωαννίνων το 8ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ψηφιακής Δημιουργίας. Δυναμικό παρόν έδωσε η πόλη της Φλώρινας με την συμμετοχή 73 μαθητών και μαθητριών από:

Κρυμμένος Θησαυρός 2018 V.3


Για παιδιά ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ & ΛΥΚΕΙΟΥ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Τοπικής Ιστορίας του Λυκείου Ελληνίδων Φλώρινας

Με μεγάλη επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα της Τοπικής Ιστορίας του ομώνυμου τμήματος του Λυκείου των Ελληνίδων Φλώρινας. Στο πρόγραμμα, συνολικής διάρκειας 32 ωρών, παρουσιάστηκαν γνωστά και άγνωστα θέματα της ιστορίας από την περίοδο του Μακεδονικού αγώνα

Διακρίσεις της ομάδας ποδηλασίας τους ΣΟΧ Φλώρινας

Οι αθλητές της ποδηλασίας του ΣΟΧ Φλώρινας έλαβαν μέρος το τελευταίο 15ήμερο, σε σειρά αγώνων mtb με αξιόλογες εμφανίσεις. Συγκεκριμένα το Σαββατοκύριακο 14/15 Απρίλιου και στα πλαίσια του Author bike cup οι αθλητές, μετέβησαν αρχικά στους Αμπελόκηπους Θεσ/νικής και

Με τραπέζι έκλεισε η αγωνιστική σεζόν στον Αριστέα Φιλώτα

Μέσα σ' ένα εγκάρδιο και άκρως οικογενειακό κλίμα όπως αρμόζει στο περιβάλλον του Αριστέα, η διοίκηση του συλλόγου παρέθεσε γεύμα στις αθλήτριες των αγωνιστικών τμημάτων και στο τεχνικό επιτελείο. 

Συγχαρητήριο του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας

Ο Διευθυντής και Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου Γυμνασίου Φλώρινας συγχαίρει τους μαθητές του σχολείου που έλαβαν μέρος στον 1ο Περιφερειακό Διαγωνισμό Ορθογραφίας για μαθητές Γ’ Γυμνασίου, που πραγματοποιήθηκε

Ανακοίνωση του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου

Στις 22/04/2018 πραγματοποιήθηκε σύσκεψη της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στο εργατικό κέντρο Λάρισας με τη συμμετοχή και νέων αγροτών από όλη την χώρα. 

Ο Θ.Καρυπίδης στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου

Η παρέμβαση του Θ.Καρυπίδη στη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου για το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 24 Απριλίου στις 11 μ.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: