Πέμπτη 30 Μαρτίου 2017

ΔΕΝ πουλάμε

Οι εξελίξεις στα θέματα της ΔΕΗ δεν αφήνουν περιθώρια αναμονής
Οι εξελίξεις στα θέματα της ΔΕΗ μας θέλουν ΟΛΟΥΣ στις επάλξεις
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί: 

Τέλος η ΔΕΗ όπως την ξέραμε!

Η συμφωνία έχει επέλθει σε όλα τα επίπεδα. Η διαδικασία βρίσκεται στο επίπεδο της συγγραφής του λεγόμενου staff level agreement.

Όχι στο ξεπούλημα της περιουσίας του λαού. Όλοι στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» καλεί όλο τον εργαζόμενο λαό και τους ανέργους της περιοχής, στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά την έλευση του υπουργού ενέργειας Γ. Σταθάκη, έξω από το κτίριο της  Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. Παρασκευή  31/3/2017 Και ώρα 6.οο μμ.

Τα βαριά χαρτιά ρίχνει στο τραπέζι η ΔΕΗ

Δυο τρία σενάρια με πωλήσεις μονάδων πρόκειται να ετοιμάσει μέσα στις επόμενες εβδομάδες η ΔΕΗ προκειμένου όταν η κουβέντα μπει για τα καλά στον αριθμό και το ποιά εργοστάσια θα εκποιήσει να έχει έτοιμες δικές της προτάσεις.

Όχι στο ξεπούλημα της ΔΕΗ. Το ρεύμα είναι κοινωνικό αγαθό

Για ακόμη μία φορά η κυβέρνηση με στροφή 180 μοιρών στις θέσεις και τις διαβεβαιώσεις της, προχωρά σε αποφάσεις εκ διαμέτρου αντίθετες με παλαιότερες δεσμεύσεις της. 
Διαφωνώντας με τον ίδιο του τον εαυτό, ο πρωθυπουργός ο οποίος είχε χαρακτηρίσει «εθνικό έγκλημα» την εκποίηση της ΔΕΗ, δίνει τώρα το πράσινο φως για το ξεπούλημά της.
Η κυβέρνηση, αποδεχόμενη την

Ψήφισμα του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Μακεδονίας σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων της βιολογικής γεωργίας

Στην έγκριση ψηφίσματος σχετικά με την εφαρμογή των μέτρων της βιολογικής γεωργίας προχώρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας στη συνεδρίασή του, την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017.

Συνελήφθησαν τρεις λαθραλιείς στη Μικρή Πρέσπα

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας, διενεργούνται στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι, με σκοπό την πρόληψη και πάταξη του

Τώρα με το ΚΚΕ για τις σύγχρονες ανάγκες μας! Ενάντια στο σύστημα που γεννά φτώχεια, ανεργία, πόλεμο!

Εργατοϋπάλληλοι. Συνταξιούχοι. Άνεργοι. Επαγγελματίες. Αγρότες. Νέοι και νέες.
Μια ακόμη μέρα τελειώνει και άλλη μια αρχίζει με τα ίδια αμείλικτα ερωτήματα για τους εργαζόμενους, τις λαϊκές οικογένειες: «Πώς θα καλυφθούν οι ανάγκες; πώς θα πληρωθούν οι φόροι; πόσο κόπηκαν

Ανακοίνωση του Συλλόγου Ιεροψαλτών Φλώρινας

Κατόπιν του υπ΄αριθμ. 2/2017 Πρακτικού του Δ.Σ του Συλλόγου Ιεροψαλτών Φλωρίνης «ΙΩΑΝΝΗΣ Ο ΔΑΜΑΣΚΗΝΟΣ αποφασίστηκε να περαστεί αντιπροσωπεία του

Ευχαριστήριο του Δημοτικού Σχολείου Αετού

Ευχαριστήριο του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας

Η σχολική κοινότητα του 3ου Γυμνασίου Φλώρινας ευχαριστεί θερμά το Σωματείο Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «ΛΥΓΚΗΣΤΕΣ» για τη παραχώρηση παραδοσιακών στολών στην εκδήλωση του σχολείου για την 25η Μαρτίου.

Ευχαριστήριο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας

Το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ομάδα Πρεσβευτών της Ακαδημίας Ασφαλούς Διαδικτύου Ν. Φλώρινας (σε αυτήν συμμετέχουν η υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων Φλώρινας, ο Σχολικός Σύμβουλος 3ης Ε.Π. και εκπαιδευτικοί), τον Σύλλογο