Δευτέρα 25 Ιουλίου 2016

Street photoreportage - Φωτοδοιπορικό στα Μετέωρα & Τρίκαλα

Project Διαδρομές στην Θεσσαλία    
Φωτογραφίες Λάζος ο Βουνίσιος
Summer 2016

Δελτίο Τύπου της Εταιρείας Δυτικομακεδονικών Μελετών

Η Εταιρεία Δυτικομακεδονικών Μελετών (Ε.ΔΥΜ.ΜΕ.) με χαρά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας ηλεκτρονικής έκδοσης των Πρακτικών του Α’ Συνεδρίου Ιστορίας Δυτικής Μακεδονίας «Η Δυτική Μακεδονία στους Νεότερους Χρόνους», το οποίο πραγματοποιήθηκε στα Γρεβενά από 2 ως 5 Οκτωβρίου 2014.
Από σήμερα είναι διαθέσιμη για κάθε

Ο μέσος Έλληνας κοιμάται ακόμα, μας δίνει δύναμη σε ασημένιο δίσκο!


Πρόσφατα, σε μια «Λέσχη» των ισχυρών της ελίτ του κόσμου ο Ύπατος Διοικητικός στους τέσσερις ορίζοντες κάλεσε τους Φιλοσοφικούς και είπε:
Υποψιάζομαι ότι οι Έλληνες άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι δεν βγαίνει η κυβέρνηση που ψηφίζουν αλλά αυτή που εμείς επιθυμούμε, αν αυτό αληθεύει η κατάσταση θα ξεφύγει σύντομα από τον έλεγχο μας… για αυτό αύριο νωρίς το πρωί θέλω 4ης  Έλληνες που να αντιπροσωπεύουν τον μέσο πολίτη  ένα αγρότη,

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την εβδομάδα (από 25 Ιουλίου έως 31 Ιουλίου) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών για το θάνατο του Δρ. Luc Hoffmann

Με αφορμή την αναγγελία του θανάτου του Δρ. Luc Hoffmann, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πασχαλίδης και το Δημοτικό Συμβούλιο Πρεσπών σε έκτακτη συνεδρίαση το Σάββατο 23 Ιουλίου αποφάσισαν ομόφωνα:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης: