Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το μεσημέρι της Τρίτης 13 Φεβρουαρίου 2018 στη Δυτική Μακεδονία με κύριο χαρακτηριστικό βροχές - καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας

Ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας: Θετική γνωμοδότηση του Ε’ Τμήματος του ΣτΕ για το Τοπικό Ρυμοτομικό Σχέδιο της Πανεπιστημιούπολης και των εγκαταστάσεων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Φλώρινα

Με το Πρακτικό Συνεδρίασης Αριθμ. 14/2018/01.02.2018, το Ε’ Τμήμα του Συμβουλίου της  Επικράτειας (ΣτΕ) γνωμοδότησε θετικά επί του Σχεδίου Προεδρικού Διατάγματος περί «έγκρισης Τοπικού Ρυμοτομικού Σχεδίου για τον καθορισμό χώρου ανέγερσης κτιριακών εγκαταστάσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Φλώρινα και καθορισμού όρων και περιορισμών δόμησης αυτού».

Θεώρηση επαγγελματικών αδειών υπαίθριου εμπορίου

Έχοντας υπόψη:

Το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας στην κοπή βασιλόπιτας του Συλλόγου "Πελαγονία"

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2018 το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας παραβρέθηκε μετά από πρόσκληση του Συλλόγου ¨ΠΕΛΑΓΟΝΙΑ¨ Μοναστηρίου-Bitola,  στην κοπή της βασιλόπιτας και στον χορό που ακολoύθησε. Στην εκδήλωση

Νίκη – θρίλερ για τις Παγκορασίδες του Αριστέα 3-2 τον Αρίωνα στην Πτολεμαΐδα

Την τρίτη τους νίκη στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις, πανηγύρισαν οι Παγκορασίδες του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, που επικράτησαν στη διαδικασία του ταί-μπρείκ του Αρίωνα Πτολεμαΐδας  το μεσημέρι της Κυριακής (11/02) στο κλειστό Γεώργιος Χαλκίδης. 

Πόνεσε η εμφάνιση των Κορασίδων του Αριστέα και όχι η ήττα

Προβλημάτισαν  με την απόδοση τους οι Κορασίδες του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, απέναντι στον ΓΣ Κοζάνης, γνωρίζοντας την ήττα το μεσημέρι του Σαββάτου (10/02) στο ΔΑΚ Αμυνταίου, με 3-0 σετ.

Το 27ο Together κατέφθασε…

Κουβεντιάσαμε με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρο Καρυπίδη για την πολιτική, την αδικία, τον ελεύθερο χρόνο, την κρίση, την κοινωνία. Γνωρίσαμε τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Ανδριάννα Μπάμπαλη,  τον Ευθύμη Σαββάκη, τον Λάζαρο Καψιμάλη...  Περάσαμε μια εβδομάδα με τον  καλλιτέχνη Διονύση Παππά. Ανακαλύψαμε το μυστήριο της πλαστικής σακούλας. Πήραμε τα βουνά και σας παρουσιάζουμε τα τρία  από τα

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 13 Φεβρουαρίου 2018, στις 7 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει σε ειδική συνεδρίαση το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: