Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Σύσκεψη για τη μεταφορά των μαθητών


Σύσκεψη για τη μεταφορά των μαθητών, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας Δ.Ηλιάδη.

Κλειστός ο δρόμος Κοζάνης-Φλώρινας (ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ)


Κλειστή είναι από τις 7:30 το πρωί η Νέα Εθνική Οδός Κοζάνης-Φλώρινας στο ύψος της Πτολεμαΐδας από κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την απόφαση του υπουργείου υγείας να μειώσει τον αριθμό των κλινών του "Μποδοσάκειου" Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας και να αυξήσει αυτές του "Μαμάτσειου" νοσοκομείου Κοζάνης.

Νέμα ΕΡΑ Φλώρινας, νέμα ΕΤ1

Νέο νηπιαγωγείο στο Αμύνταιο


Ένα νέο σύγχρονο νηπιαγωγείο θα κατασκευαστεί στο Αμύνταιο της Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας. Πρόκειται για το 3ο Νηπιαγωγείου Αμυνταίου, το οποίο θα λειτουργήσει ως ολοήμερο.

Απάντησαν οι Έλληνες χάκερς


Τη δική τους «απάντηση» έδωσαν Έλληνες χάκερς «χτυπώντας» με τη σειρά τους την επίσημη κυβερνητική σελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 

Σκοπιανοί χάκερς στο επίσημο site της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας


Σκοπιανοί χάκερς υπό την ονομασία "eMagare" οι οποίοι τον τελευταίο καιρό αποδεικνύονται ιδιαιτέρως δραστήριοι, έχουν hackarei την κεντρική σελίδα του site της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας

Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας ξεκινά διάλογο με τους δημότες


Η Δημοτική Κοινότητα Φλώρινας καλεί όλους τους δημότες της πόλης της Φλώρινας να καταθέσουν τις παρατηρήσεις και τις προτάσεις τους, που θα συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και θα δώσουν προοπτική ανάπτυξης στην πόλη μας. 

ΕΚΤΑΚΤΗ σύσκεψη ΣΗΜΕΡΑ στο Δ.Αμυνταίου


Ο Δήμος Αμυνταίου συγκαλεί ΣΗΜΕΡΑ Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου στη 1.30 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ΕΚΤΑΚΤΗ σύσκεψη με θέμα:

Οι νέες ειδικότητες του Ι.Ε.Κ. Φλώρινας


Οι νέες ειδικότητες του Ι.Ε.Κ. Φλώρινας που εγκρίθηκαν για το φθινοπωρινό εξάμηνο 2011 είναι οι παρακάτω: 

Εφ. "ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ"

Μαθήματα Φωτογραφίας από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Η φωτογραφική ομάδα «Ροές», ανακοινώνει την έναρξη νέου κύκλου μαθημάτων φωτογραφίας για αρχαρίους και προχωρημένους.

Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ραδιολέσχης Φλώρινας


Καλούνται ΟΛΑ τα μέλη της Ραδιολέσχης Φλώρινας σε έκτακτη Γενική Συνέλευση σήμερα Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου  στις 8μ.μ. στο Hotel Φαίδων Palace, με αποκλειστικό θέμα