Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Δεν θα επιτρέψουμε να ξεπουληθεί η ΔΕΗ

Εκλεγμένοι από τους πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας Περιφερειακοί Σύμβουλοι, αντιλαμβανόμενοι την εύλογη αγωνία όλων των κατοίκων της Περιφέρειάς μας για το ξεπούλημα της ΔΕΗ, που αποτελεί πάντα πυλώνα ανάπτυξης για την περιοχή μας, απευθύναμε κάλεσμα στους φορείς της Δυτικής Μακεδονίας και δώσαμε

Από τον μαυροπίνακα του Cafe Roza

Ρεσιτάλ πιάνου στο Αμύνταιο του Αντώνη Σελεμίδη

Μετά την επιτυχημένη εμφάνιση το απόγευμα του Σαββάτου 11 Μαΐου στο Ωδείο στη Φλώρινα και στο πλαίσιο του Φεστιβάλ “ Άνοιξη Μουσικής 2017” που διοργανώνει το Ωδείο Φλώρινας Π.Δ.Μ. ο βραβευμένος Φλωρινιώτης πιανίστας Αντώνης Σελεμίδης θα προσφέρει ρεσιτάλ πιάνου και στο Αμύνταιο.
Το κοινό του Αμυνταίου θα έχει την ευκαιρία να

Ραχήλ Μακρή: «Στηρίζω την πρωτοβουλία των Περιφερειακών Συμβούλων της Δυτικής Μακεδονίας»

Όταν πριν λίγο καιρό αποκαλύφθηκε ότι με χαριστική ρύθμιση της, η ΔΕΗ ΑΕ διέγραψε 4,3 εκατ. Ευρώ από τον Μαρινόπουλο, την ίδια ώρα που έκοβε το ρεύμα καρκινοπαθούς ηλικιωμένης στο Γαλάτσι για 200 ευρώ, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ - ΔΕΗ σιώπησε. 
Σήμερα «αδειάζει» την πρωτοβουλία

Παρουσιάστηκε το λογότυπο της 77ης ΠΟΣ

Το λογότυπο της 77ης Πανελλήνιας Ορειβατικής Συνάντησης (ΠΟΣ) που διοργανώνεται φέτος απο τον Σύλλογο Ελλήνων Ορειβατών Φλώρινας (ΣΕΟΦ) στο όρος Βόρας στις 15 και 16 Ιουλίου 2017 παρουσιάστηκε σε εκδήλωση στα γραφεία του συλλόγου.

Στον Πρωταθληματικό αγώνα L2 της Α Ζώνης η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας

Στον Πρωταθληματικό αγώνα L2  της Α Ζώνης η Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας συμμετείχε με 12 αθλητές  με πολύ καλή παρουσία και αποτελέσματα. Ο αγώνας διοργανώθηκε από τον ΑΣΟΛΠ στο σκοπευτήριο Νάρρες της Θεσσαλονίκης με συμμετοχή 140 αθλητών σε όλες τις κατηγορίες.
Οι συμμετέχοντες στην κατηγορία

Σύλληψη 52χρονου για παράνομη αλιεία στη Βεγορίτιδα

Χθες, (09-05-2017) το πρωί στη λίμνη της Βεγορίτιδας, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αμυνταίου Φλώρινας συνέλαβαν 52χρονο ημεδαπό, για παράνομη αλιεία και για παράνομη οπλοφορία.

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο του ΟΕΕ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το Σάββατο 06 Απριλίου 2017 το 20ωρο σεμινάριο με θέμα «Εργασίες τέλους χρήσης για απλογραφικά και διπλογραφικά βιβλία με Ε.Λ.Π. (Λογιστική & Φορολογική Βάση), Χρηματοροές  και  εξωδικαστικός μηχανισμός» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στη

Ευχαριστήρια επιστολή

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το ΚΤΕΛ Φλώρινας για τη δωρεάν παραχώρηση του αστικού λεωφορείου, την Τρίτη 25 Απριλίου 2017, για την επιτυχή υλοποίηση του προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Εταιρίας