Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Με ευρεία αποδοχή η Τάσα Σιόμου Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Με ευρεία πλειοψηφία και σε κλίμα συναίνεσης πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Οκτωβρίου 2014 η εκλογή της πρώτης Συμπαραστάτη του Πολίτη και της Επιχείρησης για τη Δυτική Μακεδονία Τάσας Σιόμου.
Η επιλογή της κ. Σιόμου, μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρου Καρυπίδη, έγινε στη βάση της αντίληψης για μια αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία του πολίτη. Ο θεσμός του Συμπαραστάτη αποτελεί ένα επιπλέον εργαλείο διαφάνειας, παρέχοντας τη δυνατότητα διαμεσολαβητικής επίλυσης

20 θέσεις εργασίας στο Δήμο Αμυνταίου

Ο Δήμος Αμυνταίου ανακοινώνει οτι θα προβεί στην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο (2) μηνών για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών του Δήμου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 ως εξής:

Συλλήψεις στο Αρμενοχώρι για κλοπή καλαμποκιού

Την Τρίτη (28-10-2014) το βράδυ σε αγροτική περιοχή του Αρμενοχωρίου Φλώρινας, αστυνομικοί της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς 48, 23 και 16 χρονών για κλοπή.  
Συγκεκριμένα, οι τρεις

Καινοτόμος δράση από το Εκκλησιαστικό Λύκειο Φλώρινας!

Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, λίγα λεπτά πριν τις εννιά το πρωί, το Εκκλησιαστικό Λύκειο σε συνεργασία με τον Δήμο Φλώρινας προέβησαν στον καθαρισμό της Πλατείας Γεωργίου Μόδη!
Ο στόχος της δράσης είναι αφ ενός να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές σε περιβαλλοντολογικά θέματα και

Σύσκεψη εργασίας του Στ.Μπίρου με φορείς του Δήμου Πρεσπών

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου, σύσκεψη εργασίας του αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανου Μπίρου με τον Δήμαρχο του Δήμου Πρεσπών κ. Πασχαλίδη Παναγιώτη, τους αντιδημάρχους

Ξεκινούν οι εγγραφές για σκι στον ΑΟΦ

Ο Αθλητικός  Όμιλος  Φλώρινας ανακοινώνει ότι οι εγγραφές στην Χιονοδρομία (Αλπικό-Δρόμοι  Αντοχής), θα ξεκινήσουν τη  Δευτέρα 3-11-2014 και θα διαρκέσουν μέχρι τη Δευτέρα 10-11-2014. Οι προπονήσεις αφορούν 10μηνη συνεχή απασχόληση των παιδιών με:

Πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940 στην αίθουσα του «Αριστοτέλη».

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 27 Οκτωβρίου, στην αίθουσα του «Αριστοτέλη», η πανηγυρική εκδήλωση για τον εορτασμό της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, που διοργάνωσε η περιφερειακή ενότητα Φλώρινας.

Συλλαλητήριο 1η Νοέμβρη

Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας, μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (ΟΓΕ) καλεί τις γυναίκες, όλες τις εργαζόμενες, τις άνεργες, τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να ενώσουν τη φωνή τους μαζί με τους άντρες τους και τα παιδιά τους δίνοντας το παρόν στο Σύνταγμα την 1η Νοέμβρη στις 12 π.μ. στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

Ενημερωτικό Δελτίο Τύπου Εκλογικής Διαδικασίας

Οι εκλογές για την ανάδειξη των οργάνων διοίκηση του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. θα διεξαχθούν σε όλη την επικράτεια την Κυριακή 2 Νοεμβρίου ημέρα Κυριακή από τις 8:00 μέχρι τις 6:00 το απόγευμα.
Κάθε μέλος μπορεί να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στο εκλογικό τμήμα της Περιφέρειας στην οποία