Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Δυναμική αντίδραση των εμπόρων της Φλώρινας (video)

Η δυναμική αντίδραση των εμπόρων της Φλώρινας απέτρεψε προς το παρόν την τοποθέτηση των διαχωριστικών κώνων στο υπόλοιπο της οδού Μεγ.Αλεξάνδρου. Ένταση και διαξιφισμοί μεταξύ των επικεφαλής του εμπορικού κόσμου της Φλώρινας απ’ τη μια μεριά, και του Αντιδημάρχου Ν.Μπέλτσου από την άλλη, ήταν το σκηνικό που χαρακτήρισε τον κεντρικό δρόμο της Φλώρινας. 

Η πολιτική είναι σαν την κόκα


Ποιό όπιο του λαού; Εδώ μιλάμε για την κόκα. 123 κιλά, συσκευασμένη σε στρόφαλους ενός μηχανήματος για την παραγωγή σογιελαίου. Κατασχέθηκε στις 19 Ιουλίου από την Διεύθυνση Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ μετά από μια πολύ δύσκολη επιχείρηση. Η εξέλιξη της επιχείρησης, οδήγησε στη σύλληψη 9 ατόμων στη Σερβία και την ΠΓΔΜ και 3 στην Ελλάδα. Η είδηση των συλλήψεων μεταδόθηκε χθες από τα ΜΜΕ, με πολλές λεπτομέρειες, εκτός από μία. 

Ο λιγνίτης κόβει παιδικές ανάσες


Αυξημένη συχνότητα παθήσεων του αναπνευστικού συστήματος έχουν δείξει μελέτες σε παιδιά που βρίσκονται κοντά σε λιγνιτικούς σταθμούς, π.χ. Δυτική Μακεδονία. Ειδικώς όταν πρόκειται για τη λειτουργία τους χωρίς αυστηρές προδιαγραφές.

Οτόγια: Το νησάκι με το φίδι

18ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Φωτογραφίας


ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ – ΘΕΜΑΤΑ
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ (Α): ΕΛΕΥΘΕΡΟ  (μέχρι 4 φωτογραφίες)  
ΕΓΧΡΩΜΗ (Ε): «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ» (μέχρι 4 φωτογραφίες)

Γιορτή πατάτας στο Σκλήθρο


Όλα ξεκίνησαν με τους καλύτερους οιωνούς για τους  διοργανωτές της γιορτής πατάτας στο Σκλήθρο: οι γυναίκες του χωριού είχαν ετοιμάσει έναν πανέμορφο και γευστικότατο μπουφέ με εδέσματα αποκλειστικά φτιαγμένα  με πατάτα, ο κόσμος από την πλευρά του κατέκλυσε με την παρουσία του τον χώρο του δημοτικού σχολείου που έγινε η εκδήλωση, αλλά λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο...

Παράταση προθεσμίας καταβολής της ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ στη συνεδρίαση της 28ης Ιουλίου αποφάσισε την παράταση της προθεσμίας καταβολής της ασφαλιστικής εισφοράς υπέρ ΕΛΓΑ μέχρι τις 30-9-2011.

Συνεδριάσει ΣΗΜΕΡΑ η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου


Σήμερα, Δευτέρα 1 Αυγούστου στις 8.15 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, συνεδριάζει η Δημοτική Κοινότητα Αμυνταίου με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Ευ.Μπουζούλας: Που πήγαν τα λεφτά μας


Συναδέλφισσες –Συνάδελφοι,
Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω και να σας θέσω υπόψη σας τις σκέψεις μου.
Έθεσα προ ημερησίας διάταξης, στο Δ.Σ της ΔΕΗ Α.Ε εάν αληθεύει το θέμα που κατά καιρούς γράφεται στο τύπο, ότι η Κυβερνητική βούληση είναι η πώληση θυγατρικών της ΔΕΗ Α.Ε.

Νέο Δ.Σ. στο Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας


Στις 11 Ιουλίου πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας. Μετά και τη συγκρότηση σε σώμα η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: 

Αποχώρηση μειοψηφίας από το Δημ.Συμβούλιο Αμυνταίου


Πριν την έναρξη της συζήτησης των θεμάτων ημερήσιας διάταξης και συγκεκριμένα στο τέλος του ημιώρου των ερωτήσεων και της ενημέρωσης του σώματος από το Δήμαρχο, δημιουργήθηκε αναίτια ένταση και αποχώρησε η μείζων μειοψηφία από το Δημοτικό Συμβούλιο Αμυνταίου.

Ο ταχυδρόμος της αγάπης

Δυο γυναίκες…η μια είναι η νούμερο ένα γυναικά της Ρωσίας. Η άλλη μια γυναικά που καταταλαιπωρήθηκε στα νιάτα  της, καθώς την εκμεταλλευτήκαν από μικρή. Η μια ήταν πολύ όμορφη, μορφωμένη, παρθένα. Η άλλη ήταν πιο ελευθέρων ηθών, επειδή στα νιάτα της έγινε αντικείμενο κακομεταχείρισης, επίσης ήταν πολύ όμορφη και μορφωμένη. Ένας σοφός άνθρωπος που εξαιτίας της σοφίας του πολλοί τον κατηγόρησαν για ηλίθιο βρίσκονταν ανάμεσα τους.
Εκτυλίσσεται λοιπόν η παρακάτω ιστορία…..