Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Δυναμική αντίδραση των εμπόρων της Φλώρινας (video)

Η δυναμική αντίδραση των εμπόρων της Φλώρινας απέτρεψε προς το παρόν την τοποθέτηση των διαχωριστικών κώνων στο υπόλοιπο της οδού Μεγ.Αλεξάνδρου. Ένταση και διαξιφισμοί μεταξύ των επικεφαλής του εμπορικού κόσμου της Φλώρινας απ’ τη μια μεριά, και του Αντιδημάρχου Ν.Μπέλτσου από την άλλη, ήταν το σκηνικό που χαρακτήρισε τον κεντρικό δρόμο της Φλώρινας. 

Βασικό αίτημα του εμπορικού κόσμου της πόλης είναι η αναβολή της τοποθέτησης των διαχωριστικών κώνων μέχρι τις 10 Αυγούστου, ημερομηνία που έχει οριστεί η συνάντησή τους με το Δήμαρχο. Από την άλλη, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, ο οποίος αντικαθιστά το Δήμαρχο, δήλωσε πως η απόφαση πρέπει να τηρηθεί και αν το Δημοτικό Συμβούλιο αλλάξει άποψη τότε τα κολονάκια θα «ξηλωθούν». Μετά από δύο ώρες και αφού κυριάρχησαν οι ψυχραιμότεροι αποφεύχθηκαν μεγαλύτερες εντάσεις και συλλήψεις που αρχικά απειλήθηκαν. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες τα συνεργεία του δήμου θα προχωρήσουν στην τοποθέτηση των κώνων αύριο στις 8 το πρωί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έμποροι θα αντιδράσουν δυναμικά συνεχίζοντας τον αγώνα τους.




Πηγή video: Ράδιο Φλώρινα

12 σχόλια:

  1. σοβαρά οι καταστηματάρχες πιστεύουν ότι το πρόβλημα είναι τα κωλωνάκια;;;;;;;λές και πρίν ψώνιζαν όλοι σαν τρελοί.αν δεν ρίξουν τις τιμές τους και την συμπεριφορά τους θα δουν και χειρότερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Πρόεδρος του ΕΒΕ πατάει προφανώς σε δύο βάρκες και τελευταία τον ενδιαφέρει περισσότερο η αυτοδιοικητική βάρκα.

    Οι συγκρούσες για θέματα όπως τα κολωνάκια δεν το βοηθούν στην επίτευξη του στόχου του που είναι

    να γίνει Βεζύρης στη θέση του Βεζύρη,

    δηλαδή να γίνει μια μέρα δήμαρχος της πολύπαθης και ταλαιπωρημένης πόλης της Φλώρινας.

    Ας μην ξεχνάμε ότι στις τελευταίες αυτοδιοικητικές εκλογές είχε εκφράσει την πρόθεση να κατέβει ως υποψήφιος δήμαρχος.

    Για το λόγο αυτό ποιεί τη νήσσαν (κοινώς δεν εκφράζει άποψη). Πρέπει και μείς οι απλοί ψηφοφόροι να κατανοήσουμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ο π...... ο αριστειδου παλι απων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μπράβο Δημητρόπουλε!ξεσκέπασε τον Δήθεν πρόεδρο του Ε.Β.Ε. άμα είναι για φωτογραφίες να τα χαμόγελα. τώρα όπου φύγει,φύγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Βοσκόπουλος λιάζεται σε πολυτελέστατο θέρετρο και πίνει τις κρασάρες του,ο Αριστείδου εξαφανίστηκε και ο μπέλτσος βγάζει τα κάστανα από τη φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νάσο δέξου το αίτημα των συναδέλφων. να αποφασίσει ο Βοσκός στη συνάντηση στις 10 Αυγούστου, εκτός και αν κάνεις πρόβα για Δήμαρχος οπότε πάσο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η απλη ωμη αληθεια ειναι η εξης...ολοι αυτοι που φωναζαν σημερα, που ηταν οταν αρχισανε να βαζουνε κολωνακια απο τη Τ.Φουλεδακη και κατω; τοσα χρονια στη φλωρινα πρωτη φορα ειδα των υαλοπωλη της γειτονιας,την φουρναρισα της γειτονιας,τον παπουτσα της γειτονιας, τα ετοιμα ενδυματα της γειτονιας,των βιβλιοπωλη της γειτονιας, τα διοικητικα στελεχη του αξιοτιμου εμπορικου συλογου φλωρινας να διαμαρτυρονται εντονατατα οπως σημερα!!! μηπως η διαμαρτυρια τους ειναι του στυλ "αφου ηταν μακρυα απτο "σπιτι μας" ολα καλα, τωρα που φτασαν εξω απο αυτο....φωναξτε οσο πιο δυνατα μπορειτε" αλλα να ξερετε οτι αυτοι πυ σας ακολουθησαν ειναι οι αβουλοι που παντα θα τους εχετε για "φοντο", μονο που το "φοντο" σας ειναι ολο και πιο μικρο γιατι πλεον οι αβουλοι τελειωσαν. Αν το επιχειρημα σας για να μην μπουν τα κολωνακια ειναι η εξασθενηση της εμπορικης κινησης της φλωρινας πραγματικα θα αναθεματισω θεους και δαιμονες για το που πανε, σε τι μυαλα πανε τα λεφτα επιτελους σαυτη τη ζωη!!!!!! Εγω οπως και πολυ κατοικοι της φλωρινας πιστευουμε οτι ο δρομος απο την Τ.Φουλεδακη και πανω δεν ειναι για να παρκαρουν οι πελατες σας οπως πραγματικα το σκεφτεται το πισω μερος του πονηρου και οπως δειχνουν οι κινησης σας φτωχου μυαλου σας. Α και μη ξεχασω να σα ενημερωσω οτι αν μπουν τα κολωνακια τελικα στη γειτονιας σας απο Τ.Φουλεδακη και πανω και εχετε θεμα με τα εμπορευματα σας απυθυνθητε στον υαλαπωλη και την φουρναρισα της γειτονιας σας που εχουν "ιδιοκτητο παρκινγκ στο στενο του σουπερ μαρκετ γρηγοριαδη και στο στενο του αντωνιου αντιστοιχα και αν τολμησεις να πας να παρκαρεις στα μαρκαρισμενα ιδιοκτηα μερη τους ειναι ετοιμοι και οι δυο να σε αρπαξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πεζοδρόμηση - ποδηλατοδρόμηση τώρα όλων των δρόμων γύρω από το κέντρο. ΑΛΛΑ: να προηγηθεί εξασφάλιση δωρεάν χώρων στάθμευσης για όσους κατοίκους δεν θα μπορούν πλέον να σταθμεύουν έξω από τα σπίτια τους, με έργα που θα κάνει ο Δήμος.

    Δεν μπορώ να καταλάβω τι σκατά εμπορική κίνηση μπορεί να είναι αυτή που συμβαίνει την ώρα που εκατοντάδες αυτοκίνητα ουρλιάζουν μπροστά από τα εμπορικά μαγαζιά, εκατοντάδες κόσμου μπαινοβγαίνουν βιαστικά από τα αυτοκίνητα στα μαγαζιά και αντίστροφα.

    Χρειάζονται γενναίες αποφάσεις και όχι μιξοειδείς προτάσεις κολλημένες σε ανεπάρκειες του παρόντος.

    ΠΕΖΟΔΡΟΜΗΣΗ - ΠΟΔΗΛΑΤΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μερικοί απο εσάς αντί να βρίζετε καθήμενοι στους μισθούς που έχετε εξασφαλισμένους απο τις υπηρεσίες σας, βάλτε το φτωχό μυαλο σας να σκεφτεί τους λόγους για τους οποίους αντιδρούν οι έμποροι καιόχι μόνο αυτοί στην τοποθέτηση των κόλονακίων...σκεφτείτε το πιο απλό πράγμα, σε λίγους μήνες που θα αρχίσει ο εφοδιασμός καυσίμων εσείς που κακολογείτε να περνάτε πάνω απο τα κολονάκια με τα αυτοκίνητά σας για να πάτε κάπου, αν χρειαστεί να περάσει κάποιο αυτοκίνητιο άμεσης επέμβασης όπως ασρτυνομία ασθενοφώρο, πυροσβεστική και υπάρχει σταθμευμένο όχημα να πάτε να σηκώσετε με τα χέρια σας τα αυτοκίνητα αυτά και να τα περάσετε για να μην πέσουν πάνω στα κολωνάκια για να κάνουν την δουλειά τους. Όσο για την συμπεριφορά και τις τιμές των εμπόρων δεν φταίνε αυτοί που όλο το καταναλωτικό κοινό με το εξασφαλισμένο εισόδημα πάνε στα σκόπια για ψώνια αφήνοντας την Ελληνική αγορά άδεια,όσο για την συμπεριφορά είναι πράγμα το οποίο διορθώνεται με την σωστή παρατήρηση και δεν είναι όλοι οι έμποροι έτσι. Όταν κάποιος έχει απαιτήσεις απο τους εμπόρους να φροντίσει πρώτα αυτός να είναι εντάξει απέναντι στις υποχρεώσεις του, μόνο οι Φλωρινιώτες μπορούν να σώσουν την Φλώρινα και κανένας άλλος. Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει σφαιρικά και όχι μόνο εκεί που σας συμφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. φίλε μου δεν έχουν όλοι εξασφαλισμένο εισόδημα γι'αυτό και ψάχνουν την πιο φθηνή λύση για την τσέπη τους.Να σκεφτείς ότι και η ίδιοι οι έμποροι είναι πολλοί συχνοί πελάτες στα μπίτολα.Και εσύ τώρα μας λές όχι μόνο να ανεχτούμε το κλέψιμο αλλά και να τους κάνουμε και παρατήρηση για να διορθώσουν την συμπεριφορά τους.ΕΕΕ όχι δα ...αν αυτοί δεν νοιάζονται που διώχνουν τον κόσμο δεν θα νοιαστεί κανένας άλλος.Και προσωπικά αν μπώ μια φορά σε ένα κατάστημα και καταλάβω ότι με βλέπουν μόνο σαν πορτοφόλι δεν θα ξαναπατήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για το ασθενοφόρο, το βυτίο, τον ενεφοδιασμό και οποιοδήποτε άλλο όχημα μπορεί να χρησημοποιηθεί ως βλακώδη δικαιολογία από αυτόν που δε θέλει να πει τον πραγματικό λόγο που αντιδρά, διοτι ξέρει πως δεν θα βρει ανταπόκριση, υπηάρχουν πολλές.... ΠΑΡΟΔΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΑς ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Ηοcus Pocus οι τσαχπίνικες προτάσεις σου, φαντάζουν υπέροχες!πεζοδρόμηση του ποταμού είναι η λύση και όχι οι βαρύγδουπες ανοησίες, πασπαλισμένες με ακαδημαϊκή χρυσόσκονη. ΚΑΝΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΧΑΡΗ-ΤΩΡΑ(και από χθες,δηλαδή, ακόμη καλύτερα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή