Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Η αποκριά στο προσκήνιο...

Αποκριές και φέτος.
Λίγο ετεροχρονισμένα, αλλά έστω και αργά, καταθέτουμε τις θέσεις--ενστάσεις, που διδαχτήκαμε στην Εκκλησία, για εκδηλώσεις που κρατούν από γιορτή αφιερωμένη στο θεό Βάκχο-Διόνυσο και που σύμβολό της είχε το φαλλό ( το γενετήσιο ανδρικό όργανο).
Και που και σήμερα δεν είναι καθόλου μακριά, νομίζουμε, από το ίδιο πνεύμα.

Το ΞινοΝερίτικο Καρναβάλι 2018 στην ΕΡΤ



Ημερίδα στο Αμύνταιο: «Εισαγωγή στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα»

Ο Δήμος Αμυνταίου διοργανώνει σε συνεργασία με τις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Εισαγωγή στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα», την Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου.

Νέες διακρίσεις για τη Σκοπευτική Αθλητική Λέσχη Φλώρινας

Με σημαντικές διακρίσεις ξεκίνησε το 2018 για τους αθλητές της Σκοπευτικής Αθλητικής Λέσχης Φλώρινας, καταδεικνύοντας έτσι ότι η φετινή χρονιά επιφυλάσσει καλύτερες επιδόσεις από την προηγούμενη.

Μεγάλες επιτυχίες των Σαρισών στην Αθήνα

Διέπρεψαν τα παιδιά των Ακαδημιών των ΣΑΡΙΣΩΝ στην Αθήνα. Αυτή τη φορά συμμετέχοντας στο Πανελλήνιο Ανοιχτό Πρωτάθλημα του Α.Ο.ΚΑΡΕΑ κατέκτησαν 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια δείχνοντας τη δυναμική της Φλώρινας.

Απεργεί το Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών νομού Φλώρινας

Το Σωματείο Καθαριστριών και Καθαριστών νομού Φλώρινας συμμετέχει στην  24ωρη Πανελλαδική Απεργία στην καθαριότητα των Δημοσίων Σχολείων την Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018, που προκήρυξε η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ).

Ιερά Πανήγυρις του Ι.Ν. Αγίου Χαραλάμπους Μανιακίου

Κοπή βασιλόπιτας του ΟΕΕ

Ο Πρόεδρος και η Διοίκηση του Περιφερειακού Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος σας προσκαλούν στην ετήσια εκδήλωση που διοργανώνουν για την κοπή της βασιλόπιτας στις 10 Φεβρουαρίου 2018ημέρα Σάββατο  και ώρα

Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας για τον αθλητικό σύλλογο «ΑΡΙΣΤΕΑΣ» Φιλώτα Αμυνταίου

Μέσα σε ένα εορταστικό και χαρμόσυνο κλίμα, τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου  από τον πατέρα Γεώργιο, ο καθιερωμένος Αγιασμός επί τη ενάρξεως του νέου έτους και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας , του

Πληροφορίες Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης

Ο Δήμος Φλώρινας ενημερώνει τους ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) ότι σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του ΚΕΑ, οι αιτήσεις οι οποίες εγκρίθηκαν εντός του

Σύσκεψη των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων Αμυνταίου

Παρακαλούνται οι εκπρόσωποι των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Αμυνταίου να παρευρεθούν σε σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19:00μ.μ. στην  Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Αμυνταίου. Κατά την προσέλευσή σας είναι χρήσιμο να έχετε μαζί σας πρακτικό ανάδειξης του

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας

Σήμερα Τρίτη, 6 Φεβρουαρίου 2018, στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (αίθουσα συνεδριάσεων του πρώην Δήμου Περάσματος) συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας με θέματα ημερήσιας διάταξης:

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Τρίτη 6 Φεβρουαρίου στις 11 π.μ. στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: