Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018

Αγιασμός και κοπή βασιλόπιτας για τον αθλητικό σύλλογο «ΑΡΙΣΤΕΑΣ» Φιλώτα Αμυνταίου

Μέσα σε ένα εορταστικό και χαρμόσυνο κλίμα, τελέστηκε το πρωί του Σαββάτου 3 Φεβρουαρίου  από τον πατέρα Γεώργιο, ο καθιερωμένος Αγιασμός επί τη ενάρξεως του νέου έτους και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας , του
αθλητικού συλλόγου «ΑΡΙΣΤΕΑΣ» Φιλώτα Αμυνταίου.
Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από παιδιά των Ακαδημιών του ΑΡΙΣΤΕΑ και του ΑΡΙΩΝΑ Πτολεμαΐδας ΔΑΚ Αμυνταίου, που ήταν ο επίσημος προσκεκλημένος του τουρνουά που προηγήθηκε χρονικά. Επίσης το παρόν έδωσαν ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κων/νος Θεοδωρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Ιωάννης Νάτσης και Βαγγέλης Ακριτίδης, ο δημοτικός σύμβουλος Ευστάθιος Δεληγιαννίδης, ο πρόεδρος της ΔΕΤΕΠΑ Ευθύμιος Χαριτίδης, ο πρόεδρος του ΔΑΚ Αμυνταίου Θεόδωρος Φωκάς, σύσσωμο του Δ.Σ. του ΑΡΙΣΤΕΑ, προπονητές και φυσικά γονείς και συνοδοί των παιδιών.
Ο οικοδεσπότης και πρόεδρος του ΑΡΙΣΤΕΑ, κ. Αναστάσιος Κατσουπάκης, αφού καλωσόρισε όλους τους παρευρισκόμενους, ευχήθηκε στις αθλήτριες υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες σε αγωνιστικό και μαθησιακό επίπεδο, ευχαρίστησε τον δήμο Αμυνταίου για την ανταπόκριση και συνεισφορά στις δραστηριότητες του συλλόγου και τόνισε την ανάγκη παρακίνησης των παιδιών για παρουσία στους αγωνιστικούς χώρους, ώστε να αποφύγουν διάφορες εθιστικές συνήθειες.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ. Κων/νος Θεοδωρίδης, ευχήθηκε με τη σειρά του καλή χρονιά με υγεία και πρόοδο σε όλους τομείς, εκθείασε το έργο της διοίκησης και των προπονητών του συλλόγου, ενθάρρυνε τις αθλήτριες να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια υλοποίησης των στόχων τους και υποσχέθηκε ότι ο δήμος Αμυνταίου θα παρέχει κατάλληλες συνθήκες για τη συμμετοχή των παιδιών σε αθλητικές δραστηριότητες.
Μία τυχερή αθλήτρια έλαχε το φλουρί που εμπεριείχε η βασιλόπιτα, το οποίο  αντιστοιχούσε σε χρηματικό ποσό.
Η τελετή ολοκληρώθηκε με την απονομή αναμνηστικών μεταλλίων στις αθλήτριες των δύο συλλόγων και τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου