Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

Συλλήψεις στην Κρυσταλλοπηγή για εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών

Κατασχέθηκαν πάνω από 4,6 κιλά ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν σήμερα (17-10-2016) τις πρώτες πρωινές ώρες στην Κρυσταλλοπηγή Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κρυσταλλοπηγής

Street Photos Φθινοπωρινός περίπατος στην Φλώρινα

Φωτογραφική επιμέλεια: Λάζος ο Βουνίσιος
Οκτωβριος 2016

Εγγραφές στο Τμήμα Φωτογραφίας του «Αριστοτέλη»

Το Τμήμα Φωτογραφίας του Φ.Σ.Φ. «Ο Αριστοτέλης», ανακοινώνει την έναρξη των εγγραφών στο φωτογραφικό του εργαστήρι για τη νέα χρονιά (2016-2017). Θα λειτουργήσουν κύκλοι μαθημάτων για αρχάριους και προχωρημένους, για μαθητές, φοιτητές, εφήβους και ενήλικες.
Οι Κύκλοι μαθημάτων περιλαμβάνουν:

Εξετάσεις ελληνομάθειας

Η Γενική Γραμματεία Δια Βίου Μάθησης, πρόκειται να διοργανώσει το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2016 εξετάσεις για την πιστοποίηση της Ελληνικής γλώσσας και στοιχείων

Μπράβο Αντωνία

Κορυφαία εμφάνιση για την Αντωνία Απιδοπούλου εχθές στο Πανελλήνιο Κύπελλο Νέων – Νεανίδων στην Αθήνα αφού κατάφερε και μπήκε «σφήνα» στις Αθλήτριες του Α.Ο.Ξ.Αιγάλεω και πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Η πεισματάρα Αντωνία δικαίωσε τον

Συμμετοχή του ΑΟΦ σε ποδηλατικό αγώνα μικρών κατηγοριών

Στην Πυλαία Θεσσαλονίκης  στις 15/10/16, βρέθηκαν 15 ποδηλάτες μικρών κατηγοριών  του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, προκειμένου να λάβουν μέρος στον τρίτο, μιας σειράς ποδηλατικών αγώνων ΜΤΒ με την ονομασία BOTTECCIA FUN&BIKE CUP #3, έχοντας  λάβει μέρος την

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Πρεμιέρα με το Αριστερό για τα Κορίτσια του Αμύντα

Ο Αμύντας Αμυνταίου δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1, καθώς ηττήθηκε στο γήπεδο του από την Αναγέννηση Άρτας με 18-30.
Οι γηπεδούχες παρουσιάστηκαν

Οι «Γιατροί της Αγάπης» στη Φλώρινα

Ο Δήμος Φλώρινας σε συνεργασία με το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, θα φιλοξενήσουν στις 05 και 06 Νοεμβρίου 2016 τους «Γιατρούς της Αγάπης», προκειμένου να υλοποιήσουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε δημότες του Δήμου Φλώρινας, με οικονομικές δυσκολίες.
Συγκεκριμένα, οι ιατροί οι οποίοι θα φιλοξενηθούν είναι:

Το τελευταίο τσάι



Εκείνα τα «κόκκινα» χρόνια της πολίτης μοναρχίας την εποχή της μισαλλοδοξίας και του κυνηγητού υπήρχε ένας δημοσιογράφος δίκαιος που ξεχώριζε για τις αρχές και το ήθος του, πίστευε στην δημοκρατία ονειρευόταν το προσκλητήριο χωρίς προσταγές κι αναθέματα.
Ήταν σπουδαίος, ήταν σε θέση να πλημμυρίζει τις πλατείες και τους δρόμους με τα δημοσιεύματα είχε το χάρισμα του γραπτού λόγου, πίστευε πως κάποια Αυγή θα

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2016 στις 3 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέματα: 

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας

Η Οικονομική  Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας συνεδριάζει σήμερα Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (2ος όροφος, γραφείο Οικονομικής Επιτροπής), με θέματα: