Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Ο Θανάσης ο Δασοφύλακας


Γράφει ο Δημήτρης Μεκάσης
Ο αγαπητός λόφος των Φλωρινιωτών ήταν ο λόφος του Αγίου Παντελεήμονα, που βρίσκεται νότια της πόλης. Περίπατοι και εκδρομές, θέα και καθαρό αέρα τις μέρες του καλοκαιριού, αλλά και έλκηθρα και σκι στις πλαγιές του τον χειμώνα.  

Κατάκτηση της κορυφής Island Peak του Νεπάλ από τους Θ.Φάτση και Κ.Παπακοσμά

Μια μεγάλη μέρα για την ελληνική ορειβασία και ιδίως για την ορειβασία στην μικρή μας πόλη. Οι δύο ορειβάτες του Σ.Ε.Ο Φλώρινας  Θεόδωρος Φάτσης και Κώστας Παπακοσμάς κατέκτησαν τα ξημερώματα της 3 Οκτωβρίου 2017 την κορυφή Island Peak του Νεπάλ με υψόμετρο 6189μ.
Η κατάκτηση της κορυφής αυτής ήταν ο στόχος της αποστολής τους στα Ιμαλάια και

Ρεσιτάλ «Γιάννης Κωνσταντινίδης / Κώστας Γιαννίδης: ένας συνθέτης, δύο μουσικοί κόσμοι»

Το Διοικητικό Συμβούλιο  του Συλλόγου «ΟΚΤΑΒΑ» σας προσκαλεί στο ρεσιτάλ «Γιάννης Κωνσταντινίδης / Κώστας Γιαννίδης: ένας συνθέτης, δύο μουσικοί κόσμοι». Εξαιρετικά έργα του μεγάλου Έλληνα συνθέτη ερμηνεύουν η μετζοσοπράνο Θεοδώρα Μπάκα και η πιανίστα Δόμνα Ευνουχίδου . Η εκδήλωση θα

Mountain Photo's Φθινοπωρινά τοπία στο μονοπάτι Περσεφόνη

  

Οκτωβριος 2017
Φωτό: Λάζος ο Βουνίσιος

Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού

Πρόσκαιρη μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 07-10-2017  με κύρια χαρακτηριστικά  βροχές και καταιγίδες οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις. 
Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε

Διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή

Σας ενημερώνουμε ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών συντήρησης, την Κυριακή 08.10.2017 και για το διάστημα από 08:00 έως 14:00 θα γίνει διακοπή ηλεκτροδότησης:

Ερμής Αμυνταίου VS Δόξα Κρανούλας

Η διοίκηση του Ερμή Αμυνταίου συναισθανόμενη τις δύσκολες οικονομικά συνθήκες ορίζει γενική είσοδο στο παιχνίδι με

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Σεπτέμβριο του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση

Παρών και στο πανηγύρι της πόλης ο Ερμής Αμυνταίου

Η ομάδα του Ερμή Αμυνταίου εκπροσωπεί όλη τη πόλη του Αμυνταίου και όχι μόνο και για μια ακόμα χρονιά δίνει το παρών στη μεγάλη εμποροπανήγυρη της πόλης. 
Σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας (πρόεδρος της οποίας είναι ο γιατρός Παύλος Λαζαρίδης) για μια ακόμη