Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Τέλος στο πάρτυ με τα Τσίπουρα!


Παρελθόν αποτελεί από φέτος η πολυδάπανη "Γιορτή τσίπουρου", μετά από σχετική απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας Δ.Ηλιάδη.

Ακυβέρνητη Πολιτεία

Γιατί χαίρεται και χαμογελάει η Όλγα πατέρα;


"Γιατί παραλίγο παιδί μου, ο Φίλιππας (ο δικός της κι ο δικός του), θα ήταν Πρωθυπουργός".
Εδώ ο κόσμος καίγεται και οι βαρκούλες της Κας Όλγας αρμενίζουν αμέριμνα στον ηλιόλουστο γυαλό της λίμνης!!!
Εκτός τόπου, εκτός χρόνου και εκτός ελέγχου η Κα Όλγα, δείχνει να μην αντιλαμβάνεται την κοινή σε όλους μας τραγική πραγματικότητα.

ΑΥΡΙΟ το επαναληπτικό δημοψήφισμα στους Αναργύρους


«Tο δημοψήφισμα ήταν απόφαση των κατοίκων και τα δύο μέρη Ολυμπιάδα και Αναρράχη ήταν αυτά που συγκέντρωσαν την πρώτη Κυριακή το μεγαλύτερο ποσοστό των ψήφων των κατοίκων. Αυτοί θα επιλέξουν και την τοποθεσία που θα μετεγκατασταθεί ο οικισμός" τόνισε σε συνέντευξη του

Προβολές Κινηματογραφικής Λέσχης Φλώρινας


Η ταινία που θα προβληθεί από τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας:

Killer Elite

Ανακοίνωση του Συλλόγου Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης


Από το Σύλλογο Φλωρινιωτών Θεσσαλονίκης ανακοινώνεται ότι η ετήσια εκδήλωση για την Απελευθέρωση της Φλώρινας θα γίνει ΑΥΡΙΟ, 13 Νοεμβρίου, στις 11 π.μ. στην Αίθουσα Τελετών της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών.

Οι ΕΝ-ΦΛΩ στους «Μικρούς κήπους της ευτυχίας»


Η έκθεση επιχειρεί να προκαλέσει καίρια ερωτήματα γύρω από τους πιθανούς τρόπους με τους οποίους λειτουργούν οι άνθρωποι σε περιόδους κρίσης. Στους αβέβαιους καιρούς που διανύουμε οι μικροί κήποι ευτυχίας μπορούν να αποτελέσουν χώρους αυτό-οργάνωσης και επανεξέτασης, πηγές εφευρετικότητας, τόπους επινόησης και ψυχικής συγκρότησης, και να μας βοηθήσουν να δώσουμε απαντήσεις στα ερωτήματα που μας θέτει η ίδια η πραγματικότητα.

Στο 23,1% η ανεργία στη Δυτική Μακεδονία

Στο 18,4% ανήλθε στη χώρα μας το ποσοστό της ανεργίας τον Αύγουστο του 2011, έναντι 12,2% τον Αύγουστο του 2010 και 16,5% το Ιούλιο του 2011, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ).

Να οργανωθεί πιο αποφασιστικά ο αγώνας μέσα σε κάθε σχολική μονάδα


Το μαύρο μέτωπο των εχθρικών δυνάμεων προς το λαό ετοιμάζεται να τσακίσει ότι έχει απομείνει από τα δικαιώματα των εργαζομένων και των παιδιών τους. Η αυξανόμενη φτώχεια, ανεργία και εξαθλίωση του λαού εκφράζεται καθημερινά και μέσα στα σχολεία.