Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας

Ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:

Εντυπωσιακή εμφάνιση της μαθητικής χορωδίας του Ωδείου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

Η Μαθητική Χορωδία του Ωδείου Φλώρινας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Παραρτήματος Αμυνταίου, εμφανίστηκε στο 8ο Διεθνές Φεστιβάλ Φιλαρμονικών, Χορωδιών και Ορχηστρών, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, που

Εθελοντική Αιμοδοσία του Πανεπιστημίου

Η Ομάδα Εθελοντών Αιμοδοτών των Πανεπιστημιακών τμημάτων Φλώρινας, στο πλαίσιο των προσπαθειών για ευαισθητοποίηση των νέων σε θέματα υγείας, πρόληψης και εθελοντικής προσφοράς διοργανώνει  Εθελοντική Αιμοδοσία στο χώρο του Πανεπιστημίου. Η δράση αυτή, η οποία πλέον αποτελεί θεσμό για την πανεπιστημιακή κοινότητα της Φλώρινας, είναι μια πρωτοβουλία η οποία δίνει την ευκαιρία στους

Ο Βασίλης Καραντζίδης νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας

Ο Βασίλης Καραντζίδης θα είναι ο νέος πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Φλώρινας από την 1η Ιανουαρίου 2018
Τα αποτελέσματα των εκλογών:

Νεκρός βρέθηκε 45χρονος στο όρος Βόρρας

Ένας άντρας βρέθηκε νεκρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε περιοχή στο όρος Βόρρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για

Άνοιξε η ηλεκτρονική πύλη για την υποβολή των αιτήσεων του κοινωνικού μερίσματος

Από τις πρώτες ώρες λειτουργίας της ηλεκτρονικής πύλης www.koinonikomerisma.gr, έχουν ήδη υποβληθεί περισσότερες από 23000 αιτήσεις εκ των οποίων άμεσα εγκρίθηκαν οι 9000.
Ο διαδικτυακός τόπος για την υποβολή αιτήσεων για την καταβολή μερίσματος, άνοιξε την Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017 και θα παραμείνει

Ημερίδα: «Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση – Εξελίξεις και προοπτικές»

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με τα Παιδαγωγικά Τμήματα του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας, θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 και από ώρα 09:00 έως 15:00 ημερίδα με θέμα: «Προσχολική Αγωγή και Εκπαίδευση – Εξελίξεις και Προοπτικές.»
 Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο

Ξεχώρισαν οι Raspoptsis Bro!!!

«Μεγάλο» το σαββατοκύριακο που μας πέρασε για τις νέες ελπίδες των σπαθιών μας! «Μεγάλο» σε ένταση και πάθος, «Μεγάλο» σε συμμετοχές «Πολύ Μεγάλο» από τις εμφανίσεις και τις ελπίδες που άφησαν τα Νέα Αστεράκια του Ο.ΞΙ.Φ.

“Πετάνε” οι ακαδημίες των Σαρισών

Με 2 χρυσά και 2 χάλκινα μετάλλια επέστρεψε η αποστολή των ΣΑΡΙΣΩΝ από τη Σίνδο, όπου πήρε μέρος στο 4ο κατά σειρά Αναπτυξιακό Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Το Σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου 2017 στη Σίνδο Θεσς/νίκης οι ΣΑΡΙΣΕΣ συμμετείχαν με 13 παιδιά

Το πάλεψε ο Ερμής στη Λευκάδα- Αδικείται από το τελικό σκορ


Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Ερμής στην έδρα του πρωτοπόρου Τηλυκράτη (τραγικό γήπεδο) αλλά τελικά δεν μπόρεσε να τη συνδυάσει με κάτι θετικό χάνοντας με 3-0.
Το σκορ αδικεί την ομάδα του Ερμή που πλήρωσε την αδράνεια του σε 2 στημένες φάσεις ενώ το 3ο γκολ προήλθε από πέναλτι.

Εντυπωσιακές οι Παγκορασίδες του Αριστέα 3-0 τον Αρίωνα

Επιστροφή στις επιτυχίες για τα κορίτσια του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου, που νίκησαν στο ΔΑΚ Αμυνταίου με καθαρό σκορ, 3-0 σετ, τον Αρίωνα Πτολεμαϊδος, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Παγκορασίδων της ΕΣΠΕΜ.
Ουσιαστικά η αναμέτρηση κρίθηκε

Αριστέας από ατσάλι 3-2 τον Αριστοτέλη

Με περίσσια ψυχικά αποθέματα οι παίκτριες του Αριστέα Φιλώτα Αμυνταίου ανέτρεψαν το σε βάρος τους 2-1 και πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη στο ΔΑΚ Αμυνταίου απέναντι στον αξιόμαχο Αριστοτέλη Φλώρινας, σε μια αναμέτρηση που διήρκησε περισσότερο από 2 ώρες και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της

Κάλεσμα για τις εκλογές της ΕΛΜΕ Φλώρινας 2017

Υποψήφιοι Αγωνιστικών Παρεμβάσεων Φλώρινας

Το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ για τις επερχόμενες εκλογές της ΕΛΜΕ Φλώρινας

Έτσι έσπασε η αλυσίδα

Σε μια χώρα κάπου στην άκρη της γης υπήρχε μεγάλη διαπλοκή στο ποδόσφαιρο, πρόεδροι παράγοντες και διαιτητές είχαν στήσει την δική του «παράγκα».
Τις νίκες τις έπαιρναν οι ομάδες που είχαν καλύτερη πρόσβαση στην διαπλοκή, οι καλές και άξιες έμεναν πίσω διότι δεν είχαν την δύναμη να εξουσιάζουν – ελέγχουν το διεφθαρμένο αθλητικό σύστημα.