Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

Συγκέντρωση εθνικιστικών οργανώσεων στη Φλώρινα (Πριν από λίγο - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)


Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Λαϊκού Συνδέσμου “Χρυσή Αυγή” και άλλων εθνικιστικών οργανώσεων από διάφορες περιοχές της Β.Ελλάδας, συγκεντρώθηκαν πριν από λίγο στην 

κεντρική πλατεία της Φλώρινας (μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών). Αμέσως μετά έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στην πλατεία Γ.Μόδη όπου και έκαναν κατάθεση στεφάνων. 





52 σχόλια:

  1. σαν να παίζει η εθνική Ελλάδος..!!χαλαρώστε Ελληναράδες...το Λεωνίδα δε βλέπω...!!χαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΕΣΥ Κ ΚΑΚΟΙΟΙ ΆΛΛΟΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΧΑΒΑΛΕ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ...

      Διαγραφή
  2. κ. Γερμανίδη (ΣΥΡΙΖΑ), κ. Κωνσταντινίδη (Ν.Δ.), κ. Βοσκόπουλε (Δήμαρχε), κ. Ηλιάδη (Αντιπεριφερειάρχη), κ. Υπουργέ Δημόσιας Τάξης, κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ! Γιατί ανέχεστε τους ναζί, λάτρεις του Χίτλερ, των Βάφεν ΕΣ-ΕΣ, τους εγκληματίες, δολοφόνους, να παρελαύνουν στην πόλη μας; Να απειλούν ότι θα μας σφάξουν και θα μας κάψουν; Που είσαστε κρυμένοι σαν κότες; Είσαστε η Τοπική Αρχή... σας ψηφίσαμε!!! Βγείτε δημοσίως και πέστε τους κατάμουτρα ότι είναι ανεπιθύμητοι στη Πόλη μας, έχετε "κώλο" να το κάνετε ή είσαστε κι' εσείς κότες; Συμφωνείτε μήπως μ' αυτούς τους κομπλεξικούς μικρόνοους εγκληματίες, δολοφόνους; Μεταξύ αυτών βέβαια, των Χ.Α., δεν υπήρχε ούτε ένας Φλωρινιώτης. Γιατί άραγε; Ακόμη και οι ομοϊδεάτες των ΕΣ_ΕΣ Φλωρινιώτες δεν τολμούν φυσικά να εμφανιστούν δημοσίως, διότι ειναι και αυτοί κότες!!! Ποιός από 'σας συμφωνεί με με τη θέση όλων πολιτισμένων ευρωπαϊκών χωρών, όπου τέτοιες ναζιστικές οργανώσεις, εδώ και πολλές δεκαετίες είναι ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ; Μόνο η Ελλάδα αποτελεί εξαίρεση. Πάρτε θέση δημοσίως και επισήμως: ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ οι εγκληματίες-δολοφόνοι -HITLER-WAFFEN SS-της Χ.Α. //ΝΑΙ ή ΟΧΙ//?
    Κίτσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε είσαι εκτός τόπου και χρόνου!!! Κ εσύ είσαι προφανώς κότα για να υπογράφεις σαν "ΚΙΤΣΟΣ". Γιατί δεν πήγες να διαμαρτυρηθείς μπροστά τους; Πάχιά λόγια και μεγάλα...

      Διαγραφή
    2. Είναι η καλύτερη απάντηση στους πλαστογράφους της ιστορίας. Σε αυτούς που έχουν το θράσος να αμφισβητούν την ελληνικότητα των Μακεδόνων και επιχειρούν να οικειοποιηθούν την Μακεδονία, την ιστορία και τον πολιτισμό της και ο Κιτς βλακοαριτερουλης

      Διαγραφή
    3. καλά που το έγραψες στα Ελληνικά... γιατί τα βουλγάρικα δεν τα διαβάζω.

      Πάνε στο ουράνιο τόξο που δεν είναι εκτός νόμου...

      Αλλά αν μπορείς... έστω και ανώνυμα γράψε ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!!

      Διαγραφή
    4. και ειμαι σιγουρος οτι δεν θελεις απο την πολη σου να πειραξουν το δημοκρατικο Σκοπιανο κομμα Ουρανιο τοξο

      Διαγραφή
    5. βαράτε τον ίτσο αν το παίζει κίτσος

      Διαγραφή
    6. ΡΕ ΚΙΤΣΟ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΕ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ Η ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΑΗΔΙΕΣ COPY-PASTE ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΓΚ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΔΕ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
  3. Βρε..... από εδώ......!!! .... γιατί η υπομονή έχει και τα όριά της!!! Θα ξυπνήσουν οι "κοιμισμένοι" και τότε θα δείτε τι έχει να γίνει! Συνεχίστε τις προκλήσεις και θα δείτε....οσονούπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο προηγουμενος ειναι κιτσος η ΙΤΣΟΣ ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσυ 4:27 που γραφεις ανωνυμα και υπογραφεις σαν κιτσος δηλαδη γα'ιδουρι γιατι στο χωριο μου ολα τα ειδη αυτα κιτσο τα φωναζουμε γιατι δεν μας λες ποιος εισαι και να δεις ποσοι φλωρινιωτες ηταν στην πορεια και ποσοι απο αυτους ειναι κοτες.....βλακα ακομα πυστευεται στους βενιζελοσαμαραδες που σε δυο μηνες θα παει την θερμανση στο 1.5 ευρω και τα σπιτια για να μην ξεπαγιασουν θα πεινανε,ζωα σαν και εσενα καλοβολεμενα καταδικασανε αυτη την πολη σε αιωνιο ληθαργο και το κακο ειναι οτι δεν μπορει να την ξυπνησει κανενας......
    Μητσος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα παιδιά της Αριστεράς έχουν ανακαλύψει ως κατασκηνωτικό πεδίο των επετειακών – κομματικών τους συναντήσεων, την παραλία της Κούλας στην Πρέσπα.

    Τουρίστες από την Βουλγαρική πλευρά έχουν ως προσκύνημα την Βασιλική του Αγ. Αχιλλείου.

    Τα παιδιά από την διπλανή μεριά έχουν βρει ως πεδίο, ώστε να δημιουργούν εντάσεις, και να προβάλουν δήθεν προβλήματα αρχικά με τα βλήματα με το απεμπλουτισμένο ουράνιο στο πεδίο βολής των Λόφων, μη βλέποντας ότι δίπλα τους περνάνε πυλώνες μεγάλης εντάσεων και το εργοστάσιο βρίσκεται ένα βήμα από την γη τους και άλλοτε να δηλώνουν την παρουσία τους με οποιοδήποτε τρόπο στο πανηγύρι του Προφήτη Ηλεία.

    Τα παιδιά της Χ.Α. θεωρούν ότι η Φλώρινα είναι άλλο ένα δημιουργικό πεδίο, κάτι σαν «Βούτυρο στο ψωμάκι τους», στο οποίο δραστηριοποιούνται όλα τα υπόλοιπα εθνικιστικά, μη εθνικιστικά μπουμπούκια, και θα ήταν αδιανόητο για τους ιδίους να μην χρησιμοποιήσουν αυτή την παράλληλη ενέργεια - δράση, και συμπεριφορά των υπολοίπων ομάδων.
    Η δράση έχει και την Αντίδραση, και η Φλώρινα πάντα ήταν ένα Ιστορικό στρατηγικό σημείο για να εκφραστούν όλες οι αντίθετες συμπεριφορές των διεκδικητών σε κάθε φάση της Ιστορίας.
    Εμένα προσωπικά δεν με τρομάζει τίποτα. Όποιος γνωρίζει την ιστορία του τόπου δεν έχει να φοβηθεί σε κανένα σημείο αυτήν την συγκεκριμένη εξέλιξη των πραγμάτων.
    Μέσα σε αυτό το Φλωρινιώτικο πεδίο που έχει διαμορφωθεί από τα προηγούμενα χρόνια, και λόγω της εκμετάλλευσης προς όφελος συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, το βούτυρο είναι αρκετό για εκείνους που έχουν και το μαχαίρι και την φέτα ψωμί.

    Να φοβάστε την στιγμή και την ώρα που θα εμφανιστούν στην περιοχή μας, οι Μαυροφορεμένοι, όχι όμως στην μορφή, στα πρόσωπα και στα χαρακτηριστικά της Χ.Α., αλλά αυτούς τους πεντοζάληδες που κρύβουν στα θηκάρια τους τα γυαλισμένα κρητικά μαχαίρια

    Υ.Γ
    Φλώρινα, είναι τέτοια η Ιστορία σου, που από μόνη σου, μπορείς να φιλοξενήσεις όλες τις ποιότητες των επισκεπτών, τονώνοντας – ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την τοπική αγορά. Προτείνω να ενισχύσουμε, και να διαφημίσομε το ιστορικό μας Προϊόν και να καθιερώσουμε, ειδικά το καλοκαίρι που η πόλη αδειάζει προς την θάλασσα μεριά, να ενισχύσουμε την προσπάθεια – καμπάνια, μέσα από προγράμματα «Μένουμε Ελλάδα» - «Μαθαίνω την Ιστορία του Τόπου μου»
    «Γνωρίζω την Ορεινή Ελλάδα» - «Τελευταίος Σταθμός Μακεδονίας η Φλώρινα».

    Τ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. pakistanoalvanofile kitso eisai ena akomh thyma ths tremh
    kai ths summorias ths. profanos eisai enas akoma volemenos ideologos pou den exei sunaisthisi tou ti sumvainei stin koinonia .kai den exei katalavei to sxedio ton evraiomasonon tokoglufon kai exeis sthrixei tis elpides se pseutoepanastates(tsipras) kai min milas gia kotes kai anuparxia florinioton pou htan pano apo 150 ek ton 1000 otan fovasai na valeis to onoma sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάθε πρώτα να γράφεις ελληνικά και να χρησιμοποιείς σωστά την ορθογραφία, αλλά με εκφράσεις όπως <> μπορεί ο καθένας να καταλάβει ότι με τέτοιο επίπεδο δεν μπορείτε να ανοίξετε συζήτηση ούτε με 10χρονα παιδάκια... είναι έτσι και αλλιώς επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ο μεγαλύτερος όγκος των ψηφοφόρων τέτοιων κομμάτων δεν τα καταφέρνει καλά
      με την μόρφωση και έχει και μικρότερο IQ(έρευνες τα λένε όχι εγώ...)
      Περαστικά σας από έναν αναρχοάπλυτο ανθέλληνα που
      τουλάχιστον ξέρει να μιλάει και να γράφει ελληνικά...

      Υ.Γ. ΕΜΑ-ΤΗΜΥ-ΧΡΙΣΕΙ ΑΒΓΙ! ΕΞΟ Η ΞΕΝΙ ΑΠΩ ΤΥΝ ΕΛΑΔΑ(για να μιλήσω στην γλώσσα σας)

      Διαγραφή
  8. Θλιβεροί κ αμόρφωτοι ομοϊδεάτες των άλλων εθνικιστών του ουρανίου τόξου. ΧΑ-ουράνιο τοξο- γκρίζοι λύκοι στα τσακίδια και οι τρείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ15 Ιουλίου 2012 στις 6:20 μ.μ.

    ΜΑΛΛΟΝ ΚΙΤΣΙΕΦΣΚΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΝΕ!! ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΜΕ Η ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΟΥΜΕ -ΝΑΙ!!!ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΝΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ-ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΘΑ ΣΟΥ ΗΤΑΝ -ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΕΠΩΝΥΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΑ!!!-ΑΠΟ ΠΕΛΛΑ ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Αδέλφος Χιτλερίδης ήτο έλλην όπως εσείς!

      Διαγραφή
    2. şahin=γεράκια, στα τούρκικα, όπως και τα περισσότερα ποντικά επίθετα σημαίνουν κάτι στα τούρκικα, αλλά στα ελληνικά τίποτε! Όσο γιά το όνομα Κίτσος=Χρήστος εις την Θεσσαλικήν διάλεκτο. Όταν είσαι υπερήφανος Έλληνας, δεν έχεις ανάγκη κανέναν εθνοπροδότη τύπου Χ.Α. να υπερσπιστεί την Πατρίδα σου. Κανένα κουφιοκέφαλο ανθρωποειδές λάτρη του Αδέλφου... Άλωστε κατά τη διάρκεια της Γερμανικής κατοχής τα ανθρωποειδή-ΝΑΖΙ- είχανε χαρίσει την Μακεδονία στον Τσάρο της Βουλγαρίας που ήταν και πιστός τους υπηρέτης. Αν είχανε κερδίσει τον πόλεμο οι ΝΑΖΙ, λοιπόν, όπως θα ήθελε ο Μιχαλολιάκος (ο οποίος δήλωνε σε κάποιο κείμενό του, ότι η Ελλάς ήταν με την λάθος πλευρά στο 2ο πανγκόσμιο πόλεμο), σήμερα ολόκληρη η Μακεδονία θα ήτο Βουλγαρική. Αυτά γιά την ιστορία.
      Οι ειδικές υπηρεσίες γνωρίζουν πόσοι και αν υπήρχαν Φλωρινιώτες στην αγέλη της Χ.Α. (μάλλον κανείς).
      Κίτσος.

      Διαγραφή
    3. http://giannitsanews.blogspot.gr/2012/06/blog-post_10.html

      Διαγραφή
    4. σαχινιδη παρε το καραβι και πισω στην τουρκια..

      Διαγραφή
  10. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΧΑΘΕΙ Η ΘΡΑΚΗ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 4.27 ένιωσες να σε απειλούν οι Έλληνες της Χ.Α. και των άλλων οργανώσεων ή μήπως είσαι αλλεργικός σε ότι ελληνικό?Γιατί αν ένιωσες ότι σε απειλούν είσαι γυφτοσκοπιανός ή οπαδός του Κεμάλ ή Τούρκος ή γενικότερα προδότης του έθνους καθώς τα συνθήματα που εγώ τουλάχιστον άκουσα αυτούς είχαν στόχο.Ίσως να μην ακούω καλά και να απείλησαν και τον ''μεγάλο'' Κίτσο ή Ίτσο ή και τον Πίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ολα τά'χε η Μαριωρή τα φασιστάκια της λείπαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Mπραβο ρε μαγκες. Πολυ χαρηκα που σας ειδα σημερα στην πολη μου. Μακαρι να βλεπουμε τετοιες πορειες και εκδηλωσεις πολυ πιο συχνα. Ειναι ευκαιρια να οργανωθουμε οι πατριωτες και εθνικιστες της Φλωρινας και να βοηθησουμε στην δημιουργια του γραφειου της Χρυσης Αυγης στον νομο μας.

    ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΚΙΤΣΟΥΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μου το παίζουν καθαροί Έλληνες οι Χ.Α. Η Ελλάδα ήταν υπό κατοχή για 400 χρονιά, λες να μη γκαστρώθηκε ούτε μια Ελληνίδα από Τούρκο;

    Και Ίτσος να είναι, τι σ'ενδιαφέρει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σωστή άποψη..
      Αλλά καλό είναι να τους υπενθυμίσεις ότι την ημέρα του γάμου (επί τουρκοκρατίας)ερχόταν ο πασάς κοιμόταν με την νύφη, και έπειτα ήταν όλη του γαμπρού.

      Διαγραφή
  15. itskas isos na nai. anepithimitoi einai episis k oi ferontes alfadia .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια για τη συγκεντρωση! Οποιου δεν του αρεσει να παει διπλα στους γυφτοσκοπιανους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. KI ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΣΗΚΩΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δαιμονοποιείται ο εθνικισμός των Ελλήνων, η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ που έχει σύνορα με γειτονικές χώρες και ΟΛΕΣ τα αμφισβητούν και από την άλλη υπάρχουν "Έλληνες" της συμφοράς (Γραικύλοι-χειρότεροι και από τους Γκρίζους Λϋκους της τουρκίας) που δυσανασχετούν! Η φράση του Κολοκοτρώνη "φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους" είναι επίκαιρη παρά ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΙΤΣΟ το καλύτερο κίνητρο έδωσες να ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ. τετοιους βλάκες έχει η Φλώρινα...ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΧΑΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΔΡΑΓΟΥΜΗ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΟΙΚΟΔΟΜΗ ΠΟΛΛΑ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ...ΚΑΙ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΒΛΑΞ ΚΙΤΣΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΥΣ ΧΡΥΣΑΓΗΤΕΣ Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΚΙ ΑΣ...ΠΙΝΑΝ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ....ΖΗΤΩ Ο Β Λ Α Ξ ΚΙΤΣΟΣ ΙΤΣΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΦΕΚΙΖΑΝ,ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ας μάθει ο Κίτσος............ και όλα τα συναφή τους ότι πλησιάζει ο καιρός να κλείσουν οριστικά το μαγαζάκι τους στην Φλώρινα.Ο σκοπιανός εθνικισμός τους δέν πουλάει πλέον της Οργανωμένος εθνικισμός των σκοπίων μίας οργανωμένης σπείρας ντ΄΄οπιων λαμογιών και σκοπιανών πρακτόρων που τα κονομάνε με λεφτά του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ δημοσίου και των αφεντικών τους απο τα Σκόπια απο την Μελβούρνη και απο το Τορόντο πουλώντας στα χωρια προπαγάνδα . Πλησιάζει η ώρα που θα μπεί λουκέτο στο μαγαζάκι σας κύριοι αυτονομιστές - σκοπιανοί πράκτορες .Και μετά πουλήστε όσο τρέλα θέλετε στους ανίδεους Κανείς πλέον δέν θα πληρώνει το πρακτοριλίκι σας στην Φλώρινα. Σας πήραν είδηση μέχρι και οι πέτρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. OI XRYSAYGITES HRTHAN STH FLORINA. ESEIS POU EISASTAN XOMENOI? KITSO H GOLFO SE PERIMENEI. EKTOS AN EISAI KAI GOLFO. GIATI DEN EIDAME KANENAN NA PAEI MPROSTA TOYS. ESY KAI KATHE ATOMO SAN ESENA THA PHGAINE EKTOS EDRAS NA YPOSTIRIKSEI THN IDEOLOGIA TOY? KOTOKITSO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Οι ανιστόρητοι σκοπιανόφιλοι κάθε ημέρα που περνά γελοιοποιούνται.Τώρα τους γελοιοποίησε και ο Γκεοργκίεφσκι που κάποτε εξυπηρέτησε την προπαγάνδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ16 Ιουλίου 2012 στις 6:12 μ.μ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α.-ΒΓΑΙΝΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩ--ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΑ @@....@@ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ?--ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑΖΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ-ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΤΗΣ Χ.Α. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!!ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΛΙΔΕΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ- ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΠΟΥ ΘΕΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΧΙΣΗ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ -ΑΠΟ ΤΟΤΕ!!--ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑΙ-ΘΑ ΣΕ ΓΔΑΡΩ!-ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΩ!ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!!ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ!-ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΜΥΝΗΣΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ!ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΑΠΟ ΠΕΛΛΑ-ΚΟΜΙΤΑΤΖΑΚΟ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τούρκικο επίθετο, εβραϊκό όνομα αυτός ο συνδυασμός μας βγάζει Έλληνα εθνικιστή?... :/ κάτι πάει στραβά

      Διαγραφή
  26. ΄Σαχινίδη μήν ασχολείσε με τον Κίτσο.Ο Κίτσος με το γκόλφο του ήταν κρυμμένος στον ορνιθώνα του.Κίτσο έμαθα ποιός είσαι.... ¨Αυτό Σαχινίδη που ακούγονταν απο τους Φλωρινιώτες που παρακολουθούσαν την συγκέντρωση ήταν...Επιτέλους είδαμε ελληνικές σημαίες στην Φλώρινα. Καλά έκαναν τα παιδιά με τις σημαίες γιατί οι ανθέλληνες και οι πράκτορες το είχαν παρακάνει στην Φλώρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΕΙ Η ΚΟΤΑ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ Α@@ΔΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Μιχαλολιάκος στο βιβλίο του με τίτλο «Για μια μεγάλη Ελλάδα σε μια ελεύθερη Ευρώπη» (σ.46) από το οποίο το απόσπασμα που επισημαίνουμε, υμνεί το Γ΄ Ράϊχ και τα WAFFEN SS, και υπονοεί σαφώς ότι η Ελλάδα έπρεπε να είναι στο πλευρό του Χίτλερ:

    «Η Ελλάδα στη διάρκεια του πολέμου, χωρίς να έχει την ευθύνη γι’ αυτό, η ευθύνη ανήκει στην Ιταλία, ήταν από την πλευρά των συμμάχων. Σήμερα θα πρέπει επιτέλους χωρίς φόρτιση συναισθηματική να προβληματισθούμε σοβαρά εάν αυτή ήταν η σωστή επιλογή. Ο Γερμανικός Εθνικοσοσιαλισμός και η Νέα Ευρώπη των WAFFEN SS ήταν ένα Μήνυμα Φωτεινό σε μία σκοτεινή εποχή, που πιστεύω πως ο ελληνισμός θα έπρεπε να έχει δεχτεί».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ", Α.Τ. 6,1982, ΕΞΩΦΥΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. και ο ριζοσπάστης έγραψε ατελείωτους 'ύμνους στον σφαγέα με τα κονσερβοκούτια ,στον ανθέλληνα Ζαχαριάδη στον ΣΦΑΓΕΑ Στάλιν μόνο που παρέλειψε να γράψει για τον ΕΞΩΤΙΚΌ παράδεισο των Γκουλάνγκ και πολλές άλλες ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ που διέπραξαν με εγχώρια τσιράκια.΄¨Οσο για τους σημερινούς γιαλαντζί τουρλού χαβά νεοαριστερούς παλαίβουν πώς να μήν διαλυθεί ο ατελείωτος κρατικοδίαιτος κομματικός στρατός πασοκοσυριζαίων που αρμέξαν τα Ταμεία και την ΕΛΛΑΔΑ . Το σχοινί πώς το προτιμάτε απο καραβόσχοινο ή απο αγκάθια.?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΑΧΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ18 Ιουλίου 2012 στις 1:14 π.μ.

    ΜΗΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΤΕΥΧΟΣ?--ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΕΥΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ -ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΟΣ Η ΤΙ ΗΤΑΝ-ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΟΥΛΗ ΣΤΑΛΙΝ!-ΤΟΝ ΜΑΟ!-ΤΟΝ ΤΣΕ-ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!--ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΚΕΙΝΗ[ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ]-Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΠΑΠΟΥΣ -ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ -ΗΤΑΝ ΑΝΤΑΡΤΗΣ- ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΝΟ!!ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ- ΠΟΙΟΝ ΕΚΑΤΣΑΝ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ? ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?--ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!ΟΡΦΑΝΑ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΑΡΞ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. AIDIESSSSSSSSSSSSSSSS...SE OPION DEN ARESEI......KALO TA3IDI GIA SKOPIA....EXETE KANEI TIN FLWRINA ....TRIBOUNO .....KAI SIMFONW ME TO ....PRODOTESSSSSSSSSSSSSSSSS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σύντομα συναγωνιστές ιδρύετε η τοπική οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Φλωρινα . Όποιος Κίτσος Μήτσος η οτιδήποτε όνομα έχει μπορεί να απευθυνθεί για οποιαδήποτε ιστορικά κενα έχει .
    Όσοι νιώθουν ότι μπορούν να βοηθήσουν την Ελλάδα είναι ευπρόσδεκτοι.
    ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Πολύ σας καμαρώσαμε παλληκάρια! Τι όμορφο το ποτάμι με τις ελληνικές σημαίες! Μπράβο στην Χρυσή Αυγή και σε όσους ήρθαν! Με το καλό και η τοπική για την οποία διαβάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΕΣ ... ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗ ΨΗΦΙΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΙΤΣΟΣ. ΝΑΙ. ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

      Διαγραφή
  35. Δεν πρέπει να ξεχνάει ο Φλωρινιώτης, και περισσότερο οι Γραικομάνοι με Ελληνική εθνική συνείδηση, το κυνήγι που φάγανε από τους συνεργάτες των Γερμανοφασιστών την περίοδο του 1940 -42, με την μορφή της ΟΧΡΑΝΑΣ.
    Γερμανική και Ιταλική κατοχή στην Ελλάδα, η Φλώρινα είχε τριπλή (Γερμανοί, Ιταλοί και Βούλγαροι η οποίοι σχεδίαζαν με τους Γερμανούς την παραχώρηση των εδαφών για τον σχηματισμό της Μεγάλης Βουλγαρίας). Άσχετα μετά εάν το παραμύθι χάλασε με τον Χίτλερ και έπρεπε να βρεθεί ένας άλλος «Θείος» ο Στάλιν πχ για να υποστηρίξει τις δήθεν επιδιώξεις τους, για τον χώρο της Μακεδονίας εδώ στην Ελλάδα.

    Χαίρετε.

    Τ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό τί ήταν ρε μή γραικομάνε? απειλή? προειδοποίηση? σιγά θα σου σκιστεί το καλσόν σου! Άιντε πάνε χώσου σε καμιά τρύπα να κρυφτείς ανύπαρκτε ...τουμπεκί και μόκο ...

      Διαγραφή