Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

Εικαστική Πορεία προς τις Πρέσπες 2015-16

Εργαστήρια – Διεθνές Συνέδριο,  φύση – όρια – υλικά II
4 έως 10 Ιουλίου 2016.
Τη Δευτέρα 4 Ιουλίου ξεκινά η διαδικασία φύση/όρια /υλικά II στο Σταθμό των Ψαράδων. Η διαδικασία θα διδάξει στους εκπαιδευόμενους τη χρήση των υλικών της φύσης τόσο στη χρηστική τους εφαρμογή, όσο και στη δυνατότητα τους να χρησιμοποιηθούν σε εικαστικά έργα. Το πρωί θα υλοποιούνται οι εργασίες ενώ το

«Πατρίδων γεύσεις»

Ο Σύλλογος Θεσσαλών Φλώρινας μαζί με άλλους έξι συλλόγους της πόλης μας, διοργανώνουν την Κυριακή 3 Ιουλ 2016 και ώρα 18:30 μια ξεχωριστή εκδήλωση με θέμα «Πατρίδων γεύσεις». Η εκδήλωση έχει σκοπό να αναδείξει τις καθημερινές διατροφικές συνήθειες  των παλαιοτέρων στις ιδιαίτερες πατρίδες - περιοχές του Ελληνισμού και θα πλαισιώνεται και από παραδοσιακούς  χορούς. 
Η έναρξη θα γίνει με ομιλία του καθηγητή του

1ος Πανελλήνιος Μανδακάσειος Διαγωνισμός Φωτογραφίας 2016

Η Ακαδημία Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης», θέλοντας να αναδείξει το αναξιοποίητο μνημειακό πολιτιστικό απόθεμα της Ελλάδας καλλιεργώντας συγχρόνως την τέχνη της φωτογραφίας με δημιουργικό και ωφέλιμο τρόπο, διοργανώνει τον 1ο Πανελλήνιο Μανδακάσειο Διαγωνισμό Φωτογραφίας 2016 με θεματικό αντικείμενο τα Ελληνικά Μνημεία Τέχνης και Πολιτισμού. 
Η Επιτροπή Αξιολόγησης, θα αρχίσει να δέχεται

Τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων

Ανακοινώνεται ότι για την επόμενη εβδομάδα (από 04 Ιουλίου έως 10 Ιουλίου) τα δρομολόγια των Κινητών Αστυνομικών Μονάδων της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας στην ΠΕ Φλώρινας θα είναι τα ακόλουθα: