Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

«Μισώ τους αδιάφορους…»

Με αφορμή το Κείμενο «Καληνύχτα Φλώρινα και ύπνο ελαφρύ…»

«Η αδιαφορία είναι το νεκρό βάρος της ιστορίας. Η αδιαφορία δρα δυνατά πάνω στην ιστορία. Δρα παθητικά, αλλά δρα. Είναι η μοιρολατρία. Είναι αυτό που δεν μπορείς να υπολογίσεις. Είναι αυτό που διαταράσσει τα προγράμματα, που ανατρέπει τα σχέδια που έχουν κατασκευαστεί με τον καλύτερο τρόπο. Είναι η κτηνώδης ύλη που πνίγει την ευφυΐα».

Δόντια καθαρά πάντοτε γερά! Τα μυστικά του παιδοδοντίατρου…

Ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΓΑΣΟΣ ολοκληρώνοντας με επιτυχία τις ενημερωτικές εκδηλώσεις στοματικής υγιεινής πραγματοποίησε τη δεύτερη συνάντηση-εκδήλωση την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 11.30 στο Αναψυκτήριο «ΠΗΓΑΣΟΣ» για

Το θεριό!


Σε ένα μεγάλο κάμπο ζούσε μια ομάδα βοσκών, έτρεφαν τα κοπάδια στην απέραντη καταπράσινη έκταση και τα πότιζαν στο μεγάλο ποτάμι.
Ήταν όλοι ευτυχισμένοι μέχρι που εμφανίστηκε το Θεριό! από εκείνη την μέρα και μετά οι βοσκοί έβλεπαν τις αγελάδες τους να μειώνονται συνεχώς το θεριό τις κατασπάραζε προκειμένου να χορτάσει την πείνα του.
Ο γέροντας βοσκός είπε να ανοίξουν ένα μεγάλο

Συνελήφθη 55χρονη για παράνομη απασχόληση δυο αλλοδαπών που βρίσκονταν παράτυπα στη χώρα

Το Σάββατο, (09-12-2017) το πρωί σε περιοχή της Φλώρινας, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνέλαβαν 55χρονη ημεδαπή για παράνομη απασχόληση δυο (2) υπηκόων Αλβανίας, καθώς και 32χρονο ομοεθνή τους για παράνομη είσοδο και διευκόλυνση της παραμονής των προαναφερόμενων αλλοδαπών στη χώρα.

Επιστροφή στις νίκες για τις Παγκορασίδες του Αριστέα…3-0 την Αιανή

Εκμεταλλευόμενος τον παράγοντα έδρα, Ο Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου επικράτησε με 3-0 σετ του ΑΣ Αλιάκμων Αιανής στο Αμύνταιο, σημειώνοντας έτσι την 4η του νίκη σε 6 αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων του Γ ομίλου της ΕΣΠΕΜ. 

Μηνιαίος απολογισμός στα θέματα οδικής ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Μακεδονίας

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, δημοσιεύει συνολικά στοιχεία που αφορούν τα θέματα οδικής ασφάλειας και τροχονομικής αστυνόμευσης για το μήνα Νοέμβριο του 2017, στην εδαφική αρμοδιότητα των Διευθύνσεων Αστυνομίας Γρεβενών, Καστοριάς, Κοζάνης και Φλώρινας. Η δημοσίευση των μηνιαίων στοιχείων συνοδεύεται με αριθμητικά στοιχεία του αντίστοιχο

Συνεδριάζει ΣΗΜΕΡΑ το Περιφερειακό Συμβούλιο

Σήμερα Δευτερα 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 4 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης (πρώην Νομαρχιακού Συμβουλίου Κοζάνης), συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, με θέμα: